- 13 Ekim 2016
- 3.695
- 6.568
- 158
- Konu Sahibi Namutenahii
-
Çayını alıp masana geç o zaman bacım
Bize birşey ispatlamak zorunda değilsiniz.Gerçekten birşey saklamıyorum ki. Bu arada çay kahve derken dışarıda değil, iş yerinde çay ocağı var, herkes çayını alıp masasına geçiyor, o şekilde yani. Dışarıda cafede felan değil
Asla eşimden baska bi erkegin bana gösterdiği ilgi hoşuma gitmez gitmemeli. Uzaklasmaya çalışın mümkünse evli birine asılan bi erkekte hiç hoş değil.İş yerinde işim gereği biriyle tanıştım.
bir araya geldiğimizde iş konuşuyoruz.
Bana olan ilgisini farkettim, bu aralar da mesaj atıp çaya kahveye davet ediyor. İş haricinde de sohbet etmek istiyor. Henüz gitmedim, korkmuyor da değilim, yüz göz olursam iş yerinde huzursuz olmak istemem.
Buarada asla tip olarak beğendiğim biri değil, hiçbir duygum kendisine, ki zaten 3 yıllık evliyim ve eşimi seviyorum. Durun kızmayın :)
ama bu ilgi hoşuma gidiyor, karşılık verilebilecek bir durum olursa kesin bir dille reddederim.
Fakat ilgi hoşuma gidiyor. İlgi her insanın hoşua gider mi? Yoksa ben ilgi manyağı mıyım, lütfen sövmeyin dövmeyin
Bize birşey ispatlamak zorunda değilsiniz.
Kendi içinizde neden bu konuyu bu kadar önemsediğinizi buraya konu açtığınızı sorgulayın.
Acaba kezbanlıkla yanlış anlıyor olabilir misiniz? Iş yerinde kahve içilir. Birbirine ısmarlanır da arada sohbet de edilir elbette. Bunlar sıradan şeyler. Ya siz yanlış anlıyorsunuz. Ya da gerçekten hissettiğiniz şeyse, gerçekten yanlış.Gerçekten birşey saklamıyorum ki. Bu arada çay kahve derken dışarıda değil, iş yerinde çay ocağı var, herkes çayını alıp masasına geçiyor, o şekilde yani. Dışarıda cafede felan değil
Bunu kendin dusunemiyormuydunSizlerin önerilerinize açığım mesafe koymak doğru olabilir haklısınız
Yorumlarinizdan sizi severim. Zira çok mantıklı bir kadındınız. Bakin bu yorum size ait "Benzer şeyi ben de yaşadım, ama şöyle. Eski sevgilisini sosyal medyada stalkladığını farkettim. Bir kıyamet koptu tabi. Neden bakıyorsun, bakarken ne umuyorsun, bakarken ne düşünüyorsun, unutamadın mı, özledin mi vs vs diye..."....Tamam valla öyle yapıcam, kızmayın...
Acaba kezbanlıkla yanlış anlıyor olabilir misiniz? Iş yerinde kahve içilir. Birbirine ısmarlanır da arada sohbet de edilir elbette. Bunlar sıradan şeyler. Ya siz yanlış anlıyorsunuz. Ya da gerçekten hissettiğiniz şeyse, gerçekten yanlış.
Bence fantezi birine iştah duyarken ilhamla bize gelendir. O iştah bittiyse canlandırmak için vazife edinip fantezi kurmalıyım diye düşünmeye başlamak çok yapay çaba sarfetmek olur.Boynuz takmak demek yerine aldatmak deseniz daha hoş degil mi hanimlar? Aldatmada degerinden eksilme yasayan aldatilan taraf mı?
Konuya gelecek olursam, evliliginizi bilemiyorum. Kimi insan evde göremediği ilgiyi disarida bulunca özgüveni yükseliyor ve olmadik şeyler yapıyor. Kimisi de doymuş olduğu için hiç umrunda olmuyor.
Sizin konunuz bana biraz riskli geldi. Belli bir çizgiyi aşmışsınız gibi. Bir adim otesi aldatmak olacak gibi.
Heyecansızlık sizi yanlis yollara sevk edecekse esinizle heyecanli bir seyler deneyin. Degisik fanteziler vs.
Bir anlık hevesle yapacağınız bir seyin sonunda büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Eşinize yazık etmeyin.
Işte belki kısmını siz bilebilirsiniz ancak.Belki de öyledir, zaten iş yerinde sıradan şeyler olduğu için sıradan mı değil mi kestiremedim. Ama genel hissiyatım ilgisi olduğu şeklindeydi. Belki de benim kezbanlığım haklısınız
Vazife gibi degil de en azindan bi denerdim ben. Baktim ki oluru yok, heyecan sıfır, iştahım başkasına dönüyor, o zaman bitirirdim.Bence fantezi birine iştah duyarken ilhamla bize gelendir. O iştah bittiyse canlandırmak için vazife edinip fantezi kurmalıyım diye düşünmeye başlamak çok yapay çaba sarfetmek olur.
Iştahı biten boşansın.
Bayılıyorum siz ve sizin gibi cesaretli kadınlara korkmadan cesurca dile getirip sorabiliyorsunuz.
Olabilir böyle durumlar bunu tek siz degil yasayanlar elbette oluyor ama sizin gibi dile getiremez kimse.
Evliliğiniz nasıl? İlgi eksikliği mi var evliliğinizde? Bir evlilikte ilgi eksikliği varsa karsı taraftan gelen ilgi ister istemez cekiyor insanı zaten. İlgi manyağı olan bir kız arkadasım gönlü kimdeyse çevreden gelen ilgileri görmüyor mesela. Gönlü baska birinde olunca bu sekil oluyor. İlgi manyağı oldugunuzu düşünmüyorum yani sizin tipiniz olmasa bile adamla aranızda bi enerji alışverişide olmus olabilir o sizi çekmistir sizde bunu ilgiye yorumluyor olabilirsiniz.
İnsan bazen vahşi bir hayvandır ve düşüncelerine engel olamayabilir. Ve birini vahşice de yargılayadabilir, bana yapılan gibi :) gerçekten herkes anlattıkları kadar maksimum düzeyde sadakat sahibi ise ve aklından geçen herşeyin kontrolunu %100 sağlayabiliyorsa, belki de bunu ben başaramıyorum. Tanıdığım bir psikolog, iletişim yoksa aldatma yoktur demişti. Ben kendimce kendi içimde ilginin hoşuna gittiğini söyledim sadece. Farklı bir iletişim kurmadığımı sanıyorum. Zaten artık da kurmam. Yoksa beni dövcekler
Kadının düşmanı kadın da diyecek misiniz?
Şimdi sizin bir şeyinize yanlış deniyor di mi? Dönüp de herkes sanki çok mu doğru diye düşünmeniz/sorgulamanız ne alaka? Konu açan sizsiniz elbette yargılanacaksınız.
Insanlar dört dörtlük değillerse bile, belki bir gün size yapma dedikleri, yanlış buldukları olaya düşeceklerse bile. Genel doğrular ve ahlak değerleriyle yorum yapmalılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?