Beğenilmek Hoşuma gidiyor

Bize birşey ispatlamak zorunda değilsiniz.
Kendi içinizde neden bu konuyu bu kadar önemsediğinizi buraya konu açtığınızı sorgulayın.

Asla eşimden baska bi erkegin bana gösterdiği ilgi hoşuma gitmez gitmemeli. Uzaklasmaya çalışın mümkünse evli birine asılan bi erkekte hiç hoş değil.

Bize birşey ispatlamak zorunda değilsiniz.
Kendi içinizde neden bu konuyu bu kadar önemsediğinizi buraya konu açtığınızı sorgulayın.

Herkes mi böyle yoksa ben tek miyim emin olamadım, ilgiyi alakayı severim ama bu durum Anormal birşeyse burdaki yorumların beni tokatlaması için açtım. Ve anormal birşey olduğunu gördüm.

Evli bir insan eşini sevmese dahi böyle bir ilgi mide bulandirir ki siz sevdiginizi yazmışsınız... ne diyelim ki yani ayy canim ilgiyi cok severmiş tak iki boynuz kocanami diyelim bu isin nereye gideceği belli boşan napiyosan yap

Valla hic sasirmayim erkek kadin farketmez bu konularda kibar olamıyorum uzaklaş tatlım diyemecegim buraya konu actiginiza göre geceleri de kafanizda belliki

Acaba kezbanlıkla yanlış anlıyor olabilir misiniz? Iş yerinde kahve içilir. Birbirine ısmarlanır da arada sohbet de edilir elbette. Bunlar sıradan şeyler. Ya siz yanlış anlıyorsunuz. Ya da gerçekten hissettiğiniz şeyse, gerçekten yanlış.

Tamam valla öyle yapıcam, kızmayın...
Yorumlarinizdan sizi severim. Zira çok mantıklı bir kadındınız. Bakin bu yorum size ait "Benzer şeyi ben de yaşadım, ama şöyle. Eski sevgilisini sosyal medyada stalkladığını farkettim. Bir kıyamet koptu tabi. Neden bakıyorsun, bakarken ne umuyorsun, bakarken ne düşünüyorsun, unutamadın mı, özledin mi vs vs diye..."....

Aynı cümleleri eşiniz size kursa. "O adamla konusurken ne dusunuyorsun?" diye... Siz zaten buraya konuyu açarken doğruları biliyordunuz.

Üç yıllık evli bir kadın henüz daha yeni evli sayılır nazarımda. Ilgi eştedir. Kahve cart curt bla bla hoppala yarim yaz geldi... Ne oldu? Ama ilgi?! Kocanıza üstteki cümleleri sayarken hoş ama empati yapın hadi. Kendinize gelin kendinize...

Boynuz takmak demek yerine aldatmak deseniz daha hoş degil mi hanimlar? Aldatmada degerinden eksilme yasayan aldatilan taraf mı?

Konuya gelecek olursam, evliliginizi bilemiyorum. Kimi insan evde göremediği ilgiyi disarida bulunca özgüveni yükseliyor ve olmadik şeyler yapıyor. Kimisi de doymuş olduğu için hiç umrunda olmuyor.

Sizin konunuz bana biraz riskli geldi. Belli bir çizgiyi aşmışsınız gibi. Bir adim otesi aldatmak olacak gibi.

Heyecansızlık sizi yanlis yollara sevk edecekse esinizle heyecanli bir seyler deneyin. Degisik fanteziler vs.

Bir anlık hevesle yapacağınız bir seyin sonunda büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Eşinize yazık etmeyin.

Okuduguma nedense bi inanasım gelmedi.
Yani boyle insanların oldugunu bilmek ne üzücü. Kadını erkeği fark etmiyor evliyken başkasına içi kaynayan gözü kayan ilgisnden hoslananları kınamıyorum ama bunu pişkin bi şekilde dillendirebilmelerini garipsiyorum.

Evet siz ilgi manyağısınız.

Eşiniz suanda boyle bir konu actgnızı gorse ne derdi onuda cok merak edıyorum doğrusu

Belki de öyledir, zaten iş yerinde sıradan şeyler olduğu için sıradan mı değil mi kestiremedim. Ama genel hissiyatım ilgisi olduğu şeklindeydi. Belki de benim kezbanlığım haklısınız

Bayılıyorum siz ve sizin gibi cesaretli kadınlara korkmadan cesurca dile getirip sorabiliyorsunuz.
Olabilir böyle durumlar bunu tek siz degil yasayanlar elbette oluyor ama sizin gibi dile getiremez kimse.

Evliliğiniz nasıl? İlgi eksikliği mi var evliliğinizde? Bir evlilikte ilgi eksikliği varsa karsı taraftan gelen ilgi ister istemez cekiyor insanı zaten. İlgi manyağı olan bir kız arkadasım gönlü kimdeyse çevreden gelen ilgileri görmüyor mesela. Gönlü baska birinde olunca bu sekil oluyor. İlgi manyağı oldugunuzu düşünmüyorum yani sizin tipiniz olmasa bile adamla aranızda bi enerji alışverişide olmus olabilir o sizi çekmistir sizde bunu ilgiye yorumluyor olabilirsiniz.

Bence fantezi birine iştah duyarken ilhamla bize gelendir. O iştah bittiyse canlandırmak için vazife edinip fantezi kurmalıyım diye düşünmeye başlamak çok yapay çaba sarfetmek olur.

Iştahı biten boşansın.

Belki de öyledir, zaten iş yerinde sıradan şeyler olduğu için sıradan mı değil mi kestiremedim. Ama genel hissiyatım ilgisi olduğu şeklindeydi. Belki de benim kezbanlığım haklısınız
Işte belki kısmını siz bilebilirsiniz ancak.

Vazife gibi degil de en azindan bi denerdim ben. Baktim ki oluru yok, heyecan sıfır, iştahım başkasına dönüyor, o zaman bitirirdim.

Halihazırda iştah duyarken monotonluktan sıkıldığım noktada fantezi geliyor bana.

Ne kadar çok iştah kelimesi kullandim.
Şu gibiyim şu an

İnsan bazen vahşi bir hayvandır ve düşüncelerine engel olamayabilir. Ve birini vahşice de yargılayadabilir, bana yapılan gibi :) gerçekten herkes anlattıkları kadar maksimum düzeyde sadakat sahibi ise ve aklından geçen herşeyin kontrolunu %100 sağlayabiliyorsa, belki de bunu ben başaramıyorum. Tanıdığım bir psikolog, iletişim yoksa aldatma yoktur demişti. Ben kendimce kendi içimde ilginin hoşuna gittiğini söyledim sadece. Farklı bir iletişim kurmadığımı sanıyorum. Zaten artık da kurmam. Yoksa beni dövcekler

Kadının düşmanı kadın da diyecek misiniz?

Şimdi sizin bir şeyinize yanlış deniyor di mi? Dönüp de herkes sanki çok mu doğru diye düşünmeniz/sorgulamanız ne alaka? Konu açan sizsiniz elbette yargılanacaksınız.

Insanlar dört dörtlük değillerse bile, belki bir gün size yapma dedikleri, yanlış buldukları olaya düşeceklerse bile. Genel doğrular ve ahlak değerleriyle yorum yapmalılar.

Yok, onu demicem o benim konumla ilgili değil :) sizi anlıyorum bakın, birşey demedim ki. madem yargılanabildiğim özgür bir platformdayım, ben de kendi düşüncemi dile getirdim. Belki de insanlar benim bu sorduğum soruyu gün içinde farkında olmadan çeşitli insanlarla etkileşim halindeyken yaşayıp yaşayıp unutuyorlardır. İnsanlar makine değil ki. ne bileyim ya. Demek istediğimi ben anlatamıyorum sanırım. Bide şöyle bi gerginliğe gerek var mı, sadece konuşuyoruz. Fikir alış verişi , beyin fırtınası gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…