Beğenilmeme ve sevilmeme korkusu

Bence estetik yap ve kendine olan güvenini onar önce gerisi kendiliğinden gelir

bence arkadaşın saçma bi muhabbet döndürmüş sana, beğenme ve beğenmeme üzerinden. fotoğrafını atayım falan filan nedir. bari sosyal medya hesabını verseydi, sonuçta oradaki paylaşımlarından senin hayat tarzını, az çok bakış açını görebilirdi. bunlar olmadan direkt 2-3 fotoğraftan karar vermeli bişey benim hiç hoşuma gitmiyor. yani bir fotoğrafa bakarak ağız burun büken, olumsuz diyen salak için üzülmeye değmez. ama sen de arkadaşına, beni beğenmez bence falan diyerek kendi enerjini iyice aşağı düşürmüşsün. o kim ki seni beğenmeyecek? valla erkeklerin kafası neye göre çalışıyor anlamak zor. hele böyle spora, kasa takıntılı tipler zaten pek beyniyle düşünmüyor.

Beğenilmeyecek insanla biri 9 sene flört eder mi sence ?
Psikolojik destek al
Ve bir süre hayatına kimseyi alma
Yara bandı yapmış olursun

Bana daha çok paracıklara ve pasaporta aşık olmuş gibi geldi Böyle bir b.k parçacığından bahsetmeye bile değmez boşver gitsin.

Kız cidden kurtulmuşsun sadaka ver bol bol dengesiz erkekler ömür boyu yorar zaten. Bundan sonra en iyiler çıksın karşına çok amin

Ben başörtülü bir kadınım. . Yani beni beğenmez derken aklındaki kişi türbansız biri olabilir diye düşündüm. Ki arkadaşım da bence de öyle dedi. Sosyal medya hesabımı göstermişti zaten. Kendine uygun görmemiş demek ki

Bence sebep bu olabilir gayet. Yani arkadaşın da bir acaip, daha muhafazakar erkekler başörtülü kadınlarla uyum sağlıyor genelde, eee adam muhafazakar bir hayat sürmüyorsa muhtemelen istemeyecektir. O zaman baştan seni sormayacaktı . Bana arkadaşın işgüzarlığı gibi geldi beğenmeme durmundan çok farklı bir durum var ortada

aaa o zaman durum başka. olabilir, salak lafımı geri alıyorum. tesettürlü istemiyor olabilir bence bu da sizinle alakalı bir durum değildir.

Aynen ben de öyle düşündüm. Baştan beni gösterip öyle bana söylemiş olsaydı . Ben teklif etmişim de reddedildim gibi oldu yani biraz

Arkadaşınızın bu yaptığına şey diyorlar: İşgüzarlık

İnsan önce bir karşı tarafı yoklamaz mı, ağzını aramaz mı? Gerçekten saçma bir duruma düşürmüş sizi.

Milyarlarca insan arasından bir kişinin sizi tanımak istememesi sizi değersiz kılmaz o ayrı. Bence ileride gülüp geçersiniz bile hatırlayınca, sadece kötü bir dönemdesiniz

Yani önce onu yoklamalıydı şey diye düşündüm ben tanışmak istedim de o reddetti.

Ayy boşversene. Senin değerine, güzelliğine bir başkası karar veremez. Kaldı ki güzellik göreceli bir durum. Sen bi bak aynaya memnun musun o gördüğün kendinden? Sence sen güzel misin? Değerli misin? Sevilmeye layık mısın? Cevapların evetse o eski toksik erkek arkadaşının laflarına aldanma. Seni çok başarılı şekilde manipüle etmiş belli ki etkilenmişsin.
Şu dünyada herkes değerlidir, herkesin kendince bir güzelliği vardır. Ve ben şunu anladım sen ne kadar kendini sever, kendinle barışık olursan o kadar dışarıya yansıyor. Enerjini, auranı bile değiştiriyor.
Sen güzelsin. Sadece toksik ilişkin yüzünden manipüle edilmiş ve etkilenmişsin. Kendinde bunu atlatamadan yeni biriyle olur mu yoluna girince o da olmayınca tuzu biberi olmuş. Ama bu sadece biten ilişkinin üzerine kötü bir şans. Hem boşver daha hayırlısı olmuş. Polis, asker eşi olmak gerçekten kolay iş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…