- 19 Haziran 2022
- 126
- 197
- 33
- 26
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Bence estetik yap ve kendine olan güvenini onar önce gerisi kendiliğinden gelirMerhaba hanımlar. Özgüvenim öyle yerlerdeki.. Eski sevgilimin bende açtığı yaralar bunlar sanırım. 2 ay önce 9 yıllık ilişkim bitti. Kendisi 2 ay önce evlendi. Önceleri cok kötü ve berbat haldeyken suan o beni terk etti diye o kadar mutluyum ki anlatamam.
Burda bir sürü konu açmıştım kızanlar da olmuştu hattaO beni terk etmese ben kendimi ateşe atacakmışım. Her benden ayrıldığında kimse seni benim kadar sevmez kimse seni beğenmez seninle paran için evlenirler yoksa sevilecek bir tarafın yok diyip benim özgüvenimi bitirmişti( bu arada öğretmenim çok zenginiz Allah nazarlardan saklasın)
Neyse benim iş arkadaşım 2 gün önce bir polis arkadaş var istersen bir görüs dedi. Normalde benim için çok erken diyordum ama oturup konuşmaktan da zarar gelmez dedim. Olur da iyi giderse de polis esi olmak zor olur demiştim ki kendisi de polis esi çok şikayet ediyor. Ne zaman göreve çağırılacağı belli değil. Burda anlatmama da gerek yok biliyorsunuzdur. Tatil, mesai vs.
Bir de yeni ayrıldığımız için acaba yanlış karar alır mıyım korkusu da vardı tabi. Neyse arkadaş fotoğraf gösterdi. Çocuk fitness yapan biri. Kaslı yani Allah var yakışıklıydı da. Arkadaş da gaz verdi bak yakışıklı ben olur diye düşündüm sen de beğenirsin diye illa ki görüşsünler istedim dedi.
Ben de tamam o zmaan görüşelim bir dedim. Benim fotoğrafımı gösterdiler sandım başta. O zaman fotoğrafını atayım beğenirse o da sna mesaj atsın dedi. Bu arada da bence beni beğenmez diye de ekledim. Arkadaşım çok güzel kızsın niye beğenmesin, bir de sana aşık oluyormuş kimbilir demişti. ( yani genelde güzel olduğumu söylerler. Ama eskisinden dolayı kendimi cirkin biri olarak görüyordum)
Baktım ses Seda yok. Arkadaş da bahsetmeyince ben konuyu açtım açıkçası. Canım eşime olumsuz demis dedi. Ben de hissettiğim şeyleri söyledim. Böyle olunca kötü hissettim diye. Eski sevgilimin bende yarattığı durumu, özgüven eksikliğini, bir daha sevilmeme korkusunu falan. Bir de gerçekten beğenilmeyecek biri olarak düşünüyorum kendimi artık. Sanki hep birileri çıkacak karşıma ben tamam görüşelim diyeceğim, onlar beğenmeyip görüşmeyelim diyeceklermiş gibi. Bu arada kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Yanlış anlaşılmasın.Ne bileyim kötü hissettim işte. 31 yaşındayım. Gün geçtikçe her şey için çok geç kalıyormuşum gibi. İş arkadaşlarım da cok da geciktirme diyip duruyorlar.iyice bunalıma sürüklüyorlar insanı.
Cok geçmiş olsun, eviniz hasar aldimiEvet. Deprem bölgesindeyim
İnsallah dediğiniz gibi olur.internet üzeri tanışmış yabanci bir kadın. 2 ay içinde aşık olmuşlar birbirlerine.Kadın 10 gün önce gelmiş resmî nikah kıymışlar. Tabi benim eskisi bir yandan da benle son kez görüşüp buluşmak da istediğini söyledi. Böyle karaktersiz biriydi yani. Daha dün bana yazdı saçma sapan bir sebeple Allah kurtarmış beni yeni yeni görüyorum
Kız cidden kurtulmuşsun sadaka ver bol bol dengesiz erkekler ömür boyu yorar zaten. Bundan sonra en iyiler çıksın karşına çok aminİnsallah dediğiniz gibi olur.internet üzeri tanışmış yabanci bir kadın. 2 ay içinde aşık olmuşlar birbirlerine.Kadın 10 gün önce gelmiş resmî nikah kıymışlar. Tabi benim eskisi bir yandan da benle son kez görüşüp buluşmak da istediğini söyledi. Böyle karaktersiz biriydi yani. Daha dün bana yazdı saçma sapan bir sebeple Allah kurtarmış beni yeni yeni görüyorum
Ne estetiği ayolBence estetik yap ve kendine olan güvenini onar önce gerisi kendiliğinden gelir
Amin amin insallahKız cidden kurtulmuşsun sadaka ver bol bol dengesiz erkekler ömür boyu yorar zaten. Bundan sonra en iyiler çıksın karşına çok amin
Bence de. İnanın artık aklıma bile gelmiyor çok şükür nazar değmesinBana daha çok paracıklara ve pasaporta aşık olmuş gibi geldiBöyle bir b.k parçacığından bahsetmeye bile değmez boşver gitsin.
Haklısınız aslında. Kendimi onarmam lazım önceBeğenilmeyecek insanla biri 9 sene flört eder mi sence ?
Psikolojik destek al
Ve bir süre hayatına kimseyi alma
Yara bandı yapmış olursun
Ben başörtülü bir kadınım. . Yani beni beğenmez derken aklındaki kişi türbansız biri olabilir diye düşündüm. Ki arkadaşım da bence de öyle dedi. Sosyal medya hesabımı göstermişti zaten. Kendine uygun görmemiş demek kibence arkadaşın saçma bi muhabbet döndürmüş sana, beğenme ve beğenmeme üzerinden. fotoğrafını atayım falan filan nedir. bari sosyal medya hesabını verseydi, sonuçta oradaki paylaşımlarından senin hayat tarzını, az çok bakış açını görebilirdi. bunlar olmadan direkt 2-3 fotoğraftan karar vermeli bişey benim hiç hoşuma gitmiyor. yani bir fotoğrafa bakarak ağız burun büken, olumsuz diyen salak için üzülmeye değmez. ama sen de arkadaşına, beni beğenmez bence falan diyerek kendi enerjini iyice aşağı düşürmüşsün. o kim ki seni beğenmeyecek? valla erkeklerin kafası neye göre çalışıyor anlamak zor. hele böyle spora, kasa takıntılı tipler zaten pek beyniyle düşünmüyor.
Çok sağolun. Duvarımda derin bir çatlak var. Ama binanın kolonlarında sorun yok. Tek sorun gece gündüz sallanıyor oluşumuzCok geçmiş olsun, eviniz hasar aldimi
Kız cidden kurtulmuşsun sadaka ver bol bol dengesiz erkekler ömür boyu yorar zaten. Bundan sonra en iyiler çıksın karşına çok amin
Ben başörtülü bir kadınım. . Yani beni beğenmez derken aklındaki kişi türbansız biri olabilir diye düşündüm. Ki arkadaşım da bence de öyle dedi. Sosyal medya hesabımı göstermişti zaten. Kendine uygun görmemiş demek ki
aaa o zaman durum başka. olabilir, salak lafımı geri alıyorum. tesettürlü istemiyor olabilir bence bu da sizinle alakalı bir durum değildir.Ben başörtülü bir kadınım. . Yani beni beğenmez derken aklındaki kişi türbansız biri olabilir diye düşündüm. Ki arkadaşım da bence de öyle dedi. Sosyal medya hesabımı göstermişti zaten. Kendine uygun görmemiş demek ki
Aynen ben de öyle düşündüm. Baştan beni gösterip öyle bana söylemiş olsaydı . Ben teklif etmişim de reddedildim gibi oldu yani birazBence sebep bu olabilir gayet. Yani arkadaşın da bir acaip, daha muhafazakar erkekler başörtülü kadınlarla uyum sağlıyor genelde, eee adam muhafazakar bir hayat sürmüyorsa muhtemelen istemeyecektir. O zaman baştan seni sormayacaktı . Bana arkadaşın işgüzarlığı gibi geldi beğenmeme durmundan çok farklı bir durum var ortada
Ben de öyle düşünüyorumaaa o zaman durum başka. olabilir, salak lafımı geri alıyorum. tesettürlü istemiyor olabilir bence bu da sizinle alakalı bir durum değildir.
Yani önce onu yoklamalıydı şey diye düşündüm ben tanışmak istedim de o reddetti.Arkadaşınızın bu yaptığına şey diyorlar: İşgüzarlık
İnsan önce bir karşı tarafı yoklamaz mı, ağzını aramaz mı? Gerçekten saçma bir duruma düşürmüş sizi.
Milyarlarca insan arasından bir kişinin sizi tanımak istememesi sizi değersiz kılmaz o ayrı. Bence ileride gülüp geçersiniz bile hatırlayınca, sadece kötü bir dönemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?