Beğenilmeme ve sevilmeme korkusu

Çok teşekkür ederim. Evet beni manipüle etti ve başarılı da oluyordu. Neyse ki bitti. Kurtuldum. Kendimi toparlamam biraz zaman alacak sanırım. Ve evet asker polis eşi olmak zor olur hep diken üstünde olur insan. Ben de böyle hayat sürdüremem. Allah polis asker eşlerine yardım etsin

Herkes herkesi beğenmek zorunda mı ya boşver.
Bu senin güzel olmadığın anlamına gelmez.
Herkesin tipi beğenisi farklıdır.
Ne bilim böyle şeyler düşünme

sizinle 9 senelik ilişki içindeyken başkası ile evlendiği için mi ayrıldınız? vegasa gidip mi evlendi bu arkadaş?
tebrik ediyorum.

bence çok yanlış yollardan ilerlemişsiniz, fotoyla falan beğenip görüşmek çok saçma değil mi? yüzyüze görüşmek bi kahve içmek varken.

bence takılmayın, zaten çokta pozitif bi aday değilmiş sizin için, rabbim iyilerle karşılaştırsın.

Zevk, tercih meselesi, bu sizin çirkin olduğu anlamına gelmez asla. Bu tür tanıştırma durumlarında her zaman, önce erkeğe sorulması taraftarıyım, tamam derse kıza söylenmeli bir. Erkeğe kız istemedi deniyor da, kıza istememiş denilince daha kırıcı oluyor kız tarafından. Yanlış davranmış arkadaşınız da. Neyse moralinizi bozmayın sakın, herkesin reddedildiği, beğenilmediği, sevilmediği ilişkiler ve zamanlar vardır.
şunu da merak ettim, 2 ay önce biten ilişkiniz var ve eski sevgiliniz 2 ay önce evlendi. Yani evlendiği kız ve sizle aynı anda mı birlikteydi?

Bilmem görmek bile istememiş. o derece beğenmedi herhalde. Tabi beni beğenmek zorunda değil ama insan ister istemez kötü oluyoruz doğudayım ben
Birde şöyle düşünün görüp olumsuz dese daha da zorunuza gitmez miydi. Yanınızda mıymıy edecek sıkılacak ve siz bunu hissedip rencide olacaktınız. Herkes herkesin tipi olmak zorunda değil kişisel algılamayın.
Acınız çok taze travmanız yeni. Lütfen önce birkaç ay terapi alın.

çok doğru söylemişsiniz.
arkadaş da çok hatalı bence.
erkekler güzelliğe çok daha fazla odaklıyken kadınlar fena bulmadıkları bir erkeğe görüşme şansı verebiliyor. kadında ille de çok yakışıklı olsun takıntısı yoktur genelde. erkek gözüyle kadın kulağı ile sever. çok yakışıklı olmayan bir erkeğin karşına gelince çok karizmatik olduğunu düşünebiliyorsun bir kadın olarak. bu yüzdendir çok güzel kadınların yanında tipsiz erkekleri görmemiz :)

sizinle 9 senelik ilişki içindeyken başkası ile evlendiği için mi ayrıldınız? vegasa gidip mi evlendi bu arkadaş?
tebrik ediyorum.
Aileme söylemiştim isteme olacaktı. Fakat babam biraz düşünmek istedi. Ben öğretmen onun lise mezunu oluşu iş konusunda sorun yaşaması sebebi ile. Çok boş bir sebepten tartıştık. Yani her zaman olan tartışmalardan. Barışırız diye düşünürken 2 hafta içinde şuanki eşiyle sosyal medya üzeri tanışmış. Yabancı kadın. 2 ay oldu toplamda biz ayrılalı. Kadın gelmiş geçenlerde evlenmişler işte. Onu mu tebrik ediyorsunuz beni mi

Yani arkadaş şuanki durumumu biliyor yakın arkadaşım. Evlenmemi mutlu olmamı istiyordu. Ben çocuk görüp de benle konuşmak istedi sanmıştım. Böyle bir tuhaf oldu yani. Vardır bir hayır uymazdık zaten dediğiniz gibi

Yani ben de arkadaşıma olur da böyle bir şey olursa ilk benim fotoğrafımı gösterin diye. Sorun olmaz benim için. Evet insan kırılıyor. Benim de beğenmediğim görüşmek istemediğim insanlar oldu dediğiniz gibi. İnanın ne yaptı hangi ara buldu hiç bilmiyorum. Zamanında beni aldattığı için belki şuanki eşiyle de aldattı beni. Yani instagramdan bulduysa şifresi bendeydi eşini biz ayrıldıktan sonra gördüm. Ama biz ayrıldıktan hemen sonra gördüm. Evliyim dedikten sonra benle de son kez görüşmek istedi. O yüzden her şeyi yapabilir her şeyi beklerim ondan. İkimiz de deprem bölgesindeyiz. Deprem olduğu sıra 10 dk içinde beni arayıp ondan sonraki günler de bana mesaj attı defalarca. Sevgilisi varken yani. Kadın Türkiye’ye geldiği sıra benim eskisi de afadda gönüllü olarak enkaz çalışmalarına katıldım demişti. Meğerse Antalya’ya kadının yanına gidip buluşmuş evlenmişler hahahaa böyle iğrenc bir insan işte

Ben adamı beğendim evet. Ama yani şu duygudurum icinde beğenmediğim biriyle görüsemezdim. Hatta suan çok erken yanlış kararlar da alabilirim demiştim. Boşlukta oluyor insan. Neyse demek ki vardır bir hayır.

Yani fırtına öncesi sessizlik mi bilmiyorum ama suan gerçekten daha iyi hissediyorum. Ara ara aklıma geliyor üzülüyor insan. O da normal diye düşünüyorum. Allah’a çok şükür okullar açıldı. Yoksa sürekli profiline bakıyordum. Şuan bakasım bile yok. Kendimi işime verdim. Arkadaşlar güzel görünüyorsun dese bile içim kıpır kıpır oluyor. Çünkü kendimi o kadar cirkin değersiz görüyordum ki anlatamam. Bir hastayla beraberdim ben. Çok şükrediyorum beni bıraktığı için. Bile isteye kendimi ateşe atacaktım. Küfür, hakaret, yok sen nasıl öğretmensin, yok şuran şöyle buran böyle , aileme, çevreme laf atamalar. Bir kafeye gitsem video çek etrafta kim vAr göreyim. Sonra beni ağlatana kadar üstüme gelmeler… ay suan yazınca bile bunaldım. Daha neler neler. En son benle buluşmak istedi evlendiği halde. Ben esinle beni aldatmaya çalışıyorsun demiştim. Bana ben eşimle seni aldatmaya çalışmıyorum. Sen istesen de görüşmek istemiyorum, ama çok istersen beni ararsın demişti bu kadar hasta ruhlu biri. Bu kadar ezik görüyor beni ki ben bu duruma getirdim

Resimle olmaz o işler insan gülümsemeden etkilenir davranistan. Arkadasinız arkadas ortamimda tanistırsaydı daha iyi olabilirdi. Nasip cok dert etmeyin kendi icinize donun kendinizi tanıyın bu süreçtr

Arkadaşım da öyle dedi. Seni de beğenmiyorsa internetten yazsın böyle beğendiklerine falan dedi.Yani okulda her gören iltifat eder bana. Böyle olunca insan ister istemez acaba mı diyor.
Bir de arkadasinız tanıştıracak diye . Evlilik istemiyordur o şekilde tanısinca işin ciddiyetini biliyordur o nedenle oyle demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…