Begenilmiyorum fikir istiyorum

Aileniz onlar siz 36 yaşında ayrı bir bireysiniz? Bizimkilerde karışırdı şimdi 24 oldun sinir oluyorlar ama inatla giyiyorum ama tarzınız kötü değil bakımlı olmanız yeterli

Aileniz onlar siz 36 yaşında ayrı bir bireysiniz? Bizimkilerde karışırdı şimdi 24 oldun sinir oluyorlar ama inatla giyiyorum ama tarzınız kötü değil bakımlı olmanız yeterli

Yani ne bileyim ailemle yasiyorum. Bosanmis da olunca iyice dikkat cekiyor hareketler. Zaten eskiden de bu tarz giyiniyodum aslinda tarzim hep boyleydi. Ben de degistirmedim tarzimi

Internetten bul birini

Yani ne bileyim ailemle yasiyorum. Bosanmis da olunca iyice dikkat cekiyor hareketler. Zaten eskiden de bu tarz giyiniyodum aslinda tarzim hep boyleydi. Ben de degistirmedim tarzimi
Boşanınca bir şey demediler mi? Genelde muhafazakarda ayıptır. Sormayın ülkemizde boşanmış olmak çok zor..

Demez olurlar mi hic...hatta bi sure gizledik falan o derece, ama eski esim de bosanma taraftariydi zorla olacak degildi
Ah ahhh bende zamanında zorla kuran kursuna gönderildim. Aileler çok zorluyor en azından tesettüre sokmak istemiyorlar zorla sizi. Eminim güzelsinizdir böyle beklemekle olmaz benim sevdiğim kişiler hep tesadüf çıktı

Iste tesadufi kisiler cikiyor da sonuc yok. Biri vardi cok ilgilendi en yakin arkadasim bile dedi senden hoslaniyor dedi ki ben konuyu bile acmadim o kendisi farkettim bence hoslandi senden falan dedi. Bu adam bana teklif edecek sanirken baskasina acildi. Saka gibi...hep boyle durumlar yasayinca fikir almak istedim. Belki de kismet deyip gecmek gerek

Hepsi öküz cidden

Arkadaşların dedigi gibi enerjiyle de alakalı ama giyim tarzınız da çok düz geldi. Aslında yine fazla açık olmayan ama daha güzel dikkat cekici bluz tarzı şeyler giyebilirsiniz jean üzerine. Kıyafette önemli bence. Bazen kıyafet seçimlerimiz bile enerjimizi değiştiriyor :) sürekli duz renk kısa kol altına jean sıkıcı bence sürekli. Giyim tarzıda sormuşsunuz ondan bu yorumu yaptım

Evet giyim tarzim gercekten bana bile cok sade geliyor. Acik giyinmese bile kimi kadinlar daha carpici giyiniyorlar.

Evet giyim tarzim gercekten bana bile cok sade geliyor. Acik giyinmese bile kimi kadinlar daha carpici giyiniyorlar.
Fazla açıklık teşhircilik gibi zaten ama hoş bir bluz altına güzel bir pantolon ve topuklu ayakkabı çok iyi olur. Hatta saçlarınıza ışıltı falan attırın daha modern bir şekilde kestirin. Makyaj yapmıyorsanız hafif makyajlar yapın. Mutlaka çok hoş görünürsunuz

Evet resimleri ekleyince bana da çok sradan geldi tarzim. Çok saldim kendimi sanırım. Biraz daha renkli ve sk giyinmeye caliscam. Bir de öyle şansımı deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…