- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.771
- 158
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Iliskilerin başlamasinda ilk izlenim her zaman önemlidir.
Bakımlı, tarz sahibi kadınlar tip olarak ortalama bir güzelliğe sahip olsalar hatta kimine göre güzel olmasalar bile dikkat çekerler. Şahsen bizler (kadın halimizle) tarz sahibi bir kadın gördugumuzde bakıyoruz, ne bakımlı kadın, ne güzel giyinmiş diyoruz. Tarz sahibi olmanın açik veya kapali kiyafetlilikle bir alakası yoktur. O stil ruhu sende varsa sen o begeniyi her zaman her ortamda toplarsin. Basic bir t-shirt ve siyah bir pantolonla da pek ala cool bir kadin olabilirsin ama olamaya da bilirsin. Bu tamamen sana bagli bir sey. Sen vucut proporsiyonuna uygun giyinmedigin taktir de; misal olarak vuduna uygun olmayan bir pantolon modeli giydigin taktir de öyle kolay kolay ilk izlenim olarak kimsenin dikkatini cekemezsin. Vucuda göre giyinmek gercekten cok önemli. Misal ben beli ince kalcali bir kadınım. Gecen kotonda carmen ve mom jeans olmak uzere iki model pantolon denedim. Üzerimde birisi berbat dururken digeri (mom) mükemmel durdu. Aksam disari cikarken o pantolonu siradan düz siyah bir bogazli kazak ve normal topuk bir kısa botla kombinledim. Eşim tüm gün boyunca görünüşüm ve pantolonun bana ne kadar yakistigiyla alakali övgüler yagdirip durdu. Yani anlayacagin sade ama bedenine uygun bir pantolonla bile son derece dikkat cekici de olunabiliniyor. Bunun icin ne extra bir butceye ne de mukemmel vucut olculerine sahip olman gerekiyor. Ihtiyacin olan tek sey vucudunu taniyip kendine yakisanı tercih etmen. Tabi tüm bunlar sadece birisinin dikkatini cekmende önem arz eden seyler. Bunun disinda bir insanla iliski boyutuna girmen veya girebilmen icin sayisiz bir sürü şey var. özgüven, karakter özelliklerin, karşındaki insanla kurdugun iletisim ve buna benzer onlarca özellik...
Begenilmek ve asik olunmak için olagan ustu guzellikte olmak gerekmedigine katiliyorum, enerjiye de inaniyorum bazi hatunlar cidden oldugundan daha guzelmiş havasi veriyorlar ama biraz olsun beğeni de gerekiyor bana göre.
Hurrem sultanin cirkin olduguna ben inanmamsaraya alip hunkarin karsisina cikartacaklari kadini da cirkin seçmezler. Dedigim gibi cok guzel olmayabilir ama cirkin de degildir.
Hürrem sultanla ilgili araştırma yaparken ben de zamanında Osmanlı’ya gelen bi elçinin yazdığı yazıyı okumuştum. Hürrem sultan için güzel olduğu söylenemez ama çok neşeli tarzında birşey demiş. Mahidevran ise söylediğine göre çok çok güzel bir kadınmış.
Ne bileyim demekki her şey dış görünüşle alakalı değil ya. Benim erkek arkadaşım için de herkes çirkin olduğuyla ilgili ima yapar ama bana göre dünya yakışıklısı. Enerjiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben de.
Bu arada konu sahibi;
Buradaki yorumların aksine ben giyim tarzının da önemli olduğunu düşünüyorum. Çok güzel olmasa da tarzından dolayı gözüme çok güzel görünen insanlar olmuştur benim. Tarz özgüven katıyor sanırım.
Çalışıyor musunuz ?
Nasıl bir ortamınız var ?
Bence pek sosyal değilsiniz enerjiniz de düşük o sebeple olduğunu düşünüyorum.
Iste cok guzel anlatmissiniz. Bazi hanimlari goruyorum, bi beyaz tshirt ve bir kot giyip cikmislar yakismis, dikkat cekiyorlar. Belki kiyafetlerimi duzgun aksesuarlarla tamamlamam lazim.
Tabi tek onemli nokta da giyim degil bunu biliyorum ama ilk izlenim acisindan onem tasiyor.
Tarz ile bence alakası varMerhaba hanimlar
Buyuk bir dert degil ama paylasmak istedim
36 yasindayim, bosanmis bir bayanim.
Hayatim boyunca gercek sevgiyi bulamadım. Inanin simdiye kadar aldigim gorusme teklifi 2 ya da 3 tanedir. Aslinda yas itibariyle bu yazdiklarim cocukca geliyor bana ama dertlesmek istedim.
Sizce nedeni ne olabilir? Inanin goruntum kotu degil hatta cok iyi ama gel gor ki kismetsizlik gibi bisey var.
Bir de muhafazakar bir ailem var oyle etek elbise giyemiyorum. Cok duz seyler giyiyorum. Acaba fazla mi kapali kaliyorum yoksa bu benim kuruntum mu? Tarzimi gostermesi icin 2 tane de resim ekledim.
Koca bulamadım diye ailenizin muhafazakarligini ve giyim seklinizi takmayi bi birakin once.Zaten sadece giyim kusam icin size gelene de temkinli yaklasin..Sizin isteginiz ve kriterleriniz ne
Muhtemelen ondan.Çalışıyorum. Ortamim da hic yok degil
Sosyal degilim cok fazla evet ve enerjim biraz az bu da beni soğuk biri gibi gosteriyor olabilir
Kendinize uygun saçı ve makyajı bulun. Önce kendinizi sevin gerisi gelir. Enerjiyle ilgilide oluyor bu durumlar.Merhaba hanimlar
Buyuk bir dert degil ama paylasmak istedim
36 yasindayim, bosanmis bir bayanim.
Hayatim boyunca gercek sevgiyi bulamadım. Inanin simdiye kadar aldigim gorusme teklifi 2 ya da 3 tanedir. Aslinda yas itibariyle bu yazdiklarim cocukca geliyor bana ama dertlesmek istedim.
Sizce nedeni ne olabilir? Inanin goruntum kotu degil hatta cok iyi ama gel gor ki kismetsizlik gibi bisey var.
Bir de muhafazakar bir ailem var oyle etek elbise giyemiyorum. Cok duz seyler giyiyorum. Acaba fazla mi kapali kaliyorum yoksa bu benim kuruntum mu? Tarzimi gostermesi icin 2 tane de resim ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?