Begenilmiyorum fikir istiyorum

Iliskilerin başlamasinda ilk izlenim her zaman önemlidir.
Bakımlı, tarz sahibi kadınlar tip olarak ortalama bir güzelliğe sahip olsalar hatta kimine göre güzel olmasalar bile dikkat çekerler. Şahsen bizler (kadın halimizle) tarz sahibi bir kadın gördugumuzde bakıyoruz, ne bakımlı kadın, ne güzel giyinmiş diyoruz. Tarz sahibi olmanın açik veya kapali kiyafetlilikle bir alakası yoktur. O stil ruhu sende varsa sen o begeniyi her zaman her ortamda toplarsin. Basic bir t-shirt ve siyah bir pantolonla da pek ala cool bir kadin olabilirsin ama olamaya da bilirsin. Bu tamamen sana bagli bir sey. Sen vucut proporsiyonuna uygun giyinmedigin taktir de; misal olarak vuduna uygun olmayan bir pantolon modeli giydigin taktir de öyle kolay kolay ilk izlenim olarak kimsenin dikkatini cekemezsin. Vucuda göre giyinmek gercekten cok önemli. Misal ben beli ince kalcali bir kadınım. Gecen kotonda carmen ve mom jeans olmak uzere iki model pantolon denedim. Üzerimde birisi berbat dururken digeri (mom) mükemmel durdu. Aksam disari cikarken o pantolonu siradan düz siyah bir bogazli kazak ve normal topuk bir kısa botla kombinledim. Eşim tüm gün boyunca görünüşüm ve pantolonun bana ne kadar yakistigiyla alakali övgüler yagdirip durdu. Yani anlayacagin sade ama bedenine uygun bir pantolonla bile son derece dikkat cekici de olunabiliniyor. Bunun icin ne extra bir butceye ne de mukemmel vucut olculerine sahip olman gerekiyor. Ihtiyacin olan tek sey vucudunu taniyip kendine yakisanı tercih etmen. Tabi tüm bunlar sadece birisinin dikkatini cekmende önem arz eden seyler. Bunun disinda bir insanla iliski boyutuna girmen veya girebilmen icin sayisiz bir sürü şey var. özgüven, karakter özelliklerin, karşındaki insanla kurdugun iletisim ve buna benzer onlarca özellik...

Iste cok guzel anlatmissiniz . Bazi hanimlari goruyorum, bi beyaz tshirt ve bir kot giyip cikmislar yakismis, dikkat cekiyorlar. Belki kiyafetlerimi duzgun aksesuarlarla tamamlamam lazim.
Tabi tek onemli nokta da giyim degil bunu biliyorum ama ilk izlenim acisindan onem tasiyor.

Bu kadar zayifmisniz normalde. Ben zayif olanlara birde bu giyim tarzini hic yakistirmiyorum daha zayif gosteriyor. Bu salak erkeklerin coguda zayif kadin sevmez. Boyle illa etli butlu olacak kendimden biliiprum zayif oldugum donemde hep boyle giyinirdim sonra biraz kilo aldim tarzimi degistirdim.cevrem degisti sevdim sevildim evlendim.ama herzaman isteyenim vardi.kiyafet ve tarz bir bolumu karsilar tabiki begeninjn ilk gorus sonucta.tavirlar onemli.

Aslnda şu giydiklerinzn üzerine spor bir oversize bir çeket veya degsk bir hırka bile alsanız degisklik yapmış olursunuz. Ama böyle işlerin tiple alakalı olduğunu düşünmüyorum ben.

Dışarıya yaydıpın enerji ile alakalı bu aslında

Sohbetin sıkıcı gelebilir, çok katı duruyor olabilirsin dışardan vs vs bunlar da etken

Hürrem sultanla ilgili araştırma yaparken ben de zamanında Osmanlı’ya gelen bi elçinin yazdığı yazıyı okumuştum. Hürrem sultan için güzel olduğu söylenemez ama çok neşeli tarzında birşey demiş. Mahidevran ise söylediğine göre çok çok güzel bir kadınmış.
Ne bileyim demekki her şey dış görünüşle alakalı değil ya. Benim erkek arkadaşım için de herkes çirkin olduğuyla ilgili ima yapar ama bana göre dünya yakışıklısı. Enerjiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben de.
Bu arada konu sahibi;
Buradaki yorumların aksine ben giyim tarzının da önemli olduğunu düşünüyorum. Çok güzel olmasa da tarzından dolayı gözüme çok güzel görünen insanlar olmuştur benim. Tarz özgüven katıyor sanırım.

Onu ben de okudum. Dedigim gibi cok guzel olmayabilir ama cirkin oldugunu da sanmiyorum. Guzellikte gorecelidir zaten suan tescilli guzelleri dahi herkes begenmiyor, guzel degil diyoruz ama cirkin de degiller aslinda. Tek bir güzellik algisi yok.

Cirkin dedikleri adam sizin gozunuze de cirkin gelseydi yapamazdiniz bence.
Hani benim de karsima enerjisi harika, karakterini begendigim, icimin isindigi ama begenmedigim biri cikmisti, cocukla yuz yuze geldikce soğuma geliyordu herseye rağmen, boyu filan kisaydi. Bana cok guzel hisler hissettiriyordu ama tipi gozumu tirmaliyordu yani nitekim birlikte olmadan bitirmiştim.

Ben biraz olsun begenmezsem yapamam yani. O yuzden enerjiye inaniyorum ama hersey enerji degil bana gore. Herkes boyle dusunmuyordur bence.

Çalışıyor musunuz ?
Nasıl bir ortamınız var ?
Bence pek sosyal değilsiniz enerjiniz de düşük o sebeple olduğunu düşünüyorum.

Çalışıyor musunuz ?
Nasıl bir ortamınız var ?
Bence pek sosyal değilsiniz enerjiniz de düşük o sebeple olduğunu düşünüyorum.

Çalışıyorum. Ortamim da hic yok degil
Sosyal degilim cok fazla evet ve enerjim biraz az bu da beni soğuk biri gibi gosteriyor olabilir

Erkeksi görünüm var biraz makyaj etek, takı, topuklu ayakkabı, parfüm
erkek gibi hareketlerden uzak dur

Evet, güzel bir aksesuar kadına extra bir cazibe katıyor bence. Şahsen ben, dısarıya cikarken ufacıkta olsa muhakkak bir küpe takıyorum. Saç ve makyaj da onemli tabi. Size yakısan renk ve modelde bir saç ve doğal bir makyajla dikkat cekmeme ihtimaliniz yok bence.

Koca bulamadım diye ailenizin muhafazakarligini ve giyim seklinizi takmayi bi birakin once.Zaten sadece giyim kusam icin size gelene de temkinli yaklasin..Sizin isteginiz ve kriterleriniz ne

Tarz ile bence alakası var
Her zamanki gibi giyinmeyip daha şık şeyler giyindiğimde bakım yaptırdığımda en azından bir fön çekip makkaj yaptığında insanların bakışları değişiyor
Daha bir kibar oluyor
"Ye kürküm ye" meselesi
Kıyafet makkaj güzellik önemli olmasaydı insanlar milyarca liralık güzellik endüstrisini kurmazdı

Koca bulamadım diye ailenizin muhafazakarligini ve giyim seklinizi takmayi bi birakin once.Zaten sadece giyim kusam icin size gelene de temkinli yaklasin..Sizin isteginiz ve kriterleriniz ne

Yok koca bulamadim diye degil de ne bileyim insan bi zaman sonra herkes buldu ben niye yalnizim diye sorguluyor. Ailemin muhafazakarligindan da memnunum aslinda sadece cok mu hanim hanimcik kaliyorum. Ne bileyim bir seyler yolunda gitmeyince insan ondan mi bundan mi diye dusunuyor

Kendinize uygun saçı ve makyajı bulun. Önce kendinizi sevin gerisi gelir. Enerjiyle ilgilide oluyor bu durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…