Begenilmiyorum fikir istiyorum

Genelde şöyle kadın gibi kadın olmak gerek
Bazısı kapalı olsada mimikleri acaip çekecidir
Konuşurken resmen flört eder, yani cilvelidir
Buda onu acaip çekici yapar bu hatunlar mesela ne bir makyaj yapar, nede kıyafeti düzgün değildir, ama işte onun albenisi hareketlerinde gizli, bunu fark eden erkek kendini onun yanında daha da erkeksi hisseder.

Dikkat çekmek biraz da aura işi ama tarz konusuna gelirsek evet biraz düz giyiniyorsun. Bir kot bir tshirt giysen bile en azından takılarla aksesuarlarla daha çekici hale getirebilirsin. Saçlarına özen göster mesela. Saç en büyük aksesuar. Yüzüne giden bir sac modeliyle en salas kıyafeti bile dikkat cekici hale getirebilirsin. Topuklu ayakkabı kullan çekici olmak istediğin zamanlarda. Parfüm kullan ve dik yürü. Açık veya kapalı giyinmekle alakası yok. Sırf açıksın diye dikkat çekeceksen hiç çekme daha iyi boşver, açık olana herkes bakar zaten. Açıktan kastım aşırı dekolte arkadaşlar linç yemeyeyim gece gece

Ay resmen erkek gibi yorum yaptın

Şu zamanda çoğu kişi kot tişört giyiyor ben giyimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Acaba sohbetin mi sarmıyor? Karamsar mısın? Sürekli halinden şikayetçi misin mesela? Yani kendimden örnek verecek olursam beni karşı taraftan soğutan şey negatif düşünmesi olurdu yada sürekli para muhabbeti yapması.

Fazla konuskan degilim neseli degilim bundan belki de

Çekici olmanın tek reçetesi sempatik ve/veya zeki olmak, ben bunu anladım. Çirkin misin? Fazla kilon mu var? Safinaz kadar zayıf mısın? İki karış boyun mu var? Hiç önemli değil, sempatik ve/veya zeki biriyseniz kesinlikle boşta kalmıyorsunuz, kapıyorlar efendim...

Eşimi insanlarla ilk tanıştırdığımda bu çocuk sana nasıl baktı demişlerdi. Annem bile damadım kızımdan güzel dedi. Hatta erkek kardeşim arada eşime kur yapıyor Bana aşık olma hikayesi şöyle, bilgisayarda print screen kaydetmeyi biliyordum. Evet tam olarak bu sebepten ilgisini çekmişim...

Bu arada çok talibim yoktu çünkü sempatik değildim. Bilgisayarla ilgili bilgim olduğunu eşim tesadüfen öğrendi. Daha önce öğrenenlerin de ilgisini çekmemiştim. Herkesin ilgi alanı başka işte.

Çok tatli bir hikayeniz varmış, ortak ilgi alanlariniz olunca dikkatino cekmissiniz demek ki ne güzel

Iste su da dogru bu devirde abartili giyinmiyor ki kimse. Sokakta cogu kisiyi bir pantolon ve tshirt giymis olarak görüyorum.
Bi sekilde cekicilik yok sanirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…