Makyaj Ürünleri beğenmediğiniz makyaj/bakım ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kiddyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
1.708
430
beğendiklerimizi paylaşmak kadar beğenmediklerimizi de paylaşmak iyi olur diye düşündüm.. ben başlıyorum:
dcry029_media_gallery_1.jpg
ducray keracnyl sivilceli cilt için krem- cilt tarafından tam emilmiyor ve böyle vıcık vıcık bir his bırakıyor..
gosh-mineral-powder.jpg

gosh mineral toz pudra- benim cildim yağl-karma, cildim tarafından emilmedi böyle tabaka halinde kaldı ve inanılmaz parlama yaptı.. kuru ciltler için daha iyi olabilir..

aklıma geldikçe yine yazarım, sizden de bekliyorum.. :KK24:

şimdi benim cildim karma yağlı ve sivilcelenmeye müsait.. önce bunu belirtmek lazım ki herkeste aynı etkiler görülmeyebilir.. ürünümüz:
LA-ROCHE-POSAY-Anthelios-ac-spf30-fluide-extr-me-mat-tube-50-ml-13826_101_1390303146.jpg la roche posay anthelios ac fluide extreme mat spf 30 güneş koruyucusu.. la roche un birçok ürününü bayılarak kullanmama rağmen bu hiç olmamış dedirtti.. neden? şöyle ki: beyazımsı iz bırakıyor 1. sanki derinin üzerinde bir tabaka oluşturuyor ve gözeneklerin nefes almasını engelliyor 2. inanılmaz terletiyor yani yüzünüzden ter fışkırıyor bu da 3. :63:

sephora-cream-crema-viso-768x1024.jpg sephora anti blemish mattifying moisturizer.. yağlı cilt için parlamayı önleyici matlaştırıcı nemlendirici diye geçiyor kendisi.. sephoradan %50 indirimle almıştım bir de neredeyse satış danışmanının gazabına uğrayıp 2 tane alacaktım.. şimdi bu ürün de vadettiklerini gerçekleştiremiyor malesef.. cilt tarafından doğru düzgün emilmiyor ve matlaştırmayı geç hafif parlama bile yapıyor.. el kremi olarak kullanıyorum şu an..

a-800x980.jpg refectocil kaş kirpik boyası blonde yani kaş rengini açmak için 0 numara olan.. oksidanla karıştırılınca kıvamı boya gibi olmak bir yana, oldukça katı pütür pütür bir hal alıyor ve bu durum da uygulamada sıkıntı yaratıyor.. sonuç bazı kısımları açılmış fakat yer yer koyu kılların kalmış olduğu kaşlar.. :KK12:

RevlonColorstayPP.png

Revlon ColorStay pudra kesinlikle tavsiye etmiyorum. talk pudrasından hallice. fec,

victoria secret beauty rush lip stain
V362533_RCALT2_M82.jpg

2 tonunuda denedim aldım. sürüyorsunuz önce renk çok hoş. ama sonra çiğleşiyor. ciğer gibi bir ton alıyor. feci bir renge dönüşüyor. asla almayın

Max factorün false lash effect 24 müydü neydi indirimden almıştım satıcı kızın ısrarıyla fakat hayatımda denediğim en başarısız rimel diyebilirim ne bi uzatma,ne dolgunluk bide kirpiklerimi birbirine yapıştırdı hiç sevmedim,pure beuty cc krem ne zaman sürsem cildimi yağlandırıp sivilce yapıyor,loreal superliner siyahlığı güzel fakat aşırı göz kapaklarıma bulaşma yaptı kullanamıyorum onuda,şimdilik aklıma gelenler bunlar

en son kafaya alıcam diye taktığım mac ın soft and gentle aydınlatıcısını aldım ama şimdi o kadar verdiğim paraya acıyorum.almayın kardeşlerim bacılarım almayın,onun yerine gidin golden rose un terrocodasını falan alın.

Maybelline in fondotenlerini kesinlikle beğenmiyorum ...

en son kafaya alıcam diye taktığım mac ın soft and gentle aydınlatıcısını aldım ama şimdi o kadar verdiğim paraya acıyorum.almayın kardeşlerim bacılarım almayın,onun yerine gidin golden rose un terrocodasını falan alın.
Mac in fondotenlerinden kullandığın var mı peki varsa tavsiyen ?

Mac in fondotenlerinden kullandığın var mı peki varsa tavsiyen ?
var canım,studio fix fluid,kapatıcılığı iyi.ama ben birde face and body denemek istiyorum çok methediyorlar,kapatıcılığı pek yok ama ışığı çok güzel yansıtıyor diyorlar,ben fix fluidi alırken oradaki çalışan denemişti yüzüme ama iyi kapatmadı diye almamıştım,onu tekrar komple yüzüme bir denettireceğim,sende deneyebilirsin ama ince bir fondoten.

var canım,studio fix fluid,kapatıcılığı iyi.ama ben birde face and body denemek istiyorum çok methediyorlar,kapatıcılığı pek yok ama ışığı çok güzel yansıtıyor diyorlar,ben fix fluidi alırken oradaki çalışan denemişti yüzüme ama iyi kapatmadı diye almamıştım,onu tekrar komple yüzüme bir denettireceğim,sende deneyebilirsin ama ince bir fondoten.
çillerim yüzünden ince kapatıcılığı olan bi fondöten almam sanırım :KK70:
teşekkürler :KK51:
fix fluidi gidip denemek lazım

çillerim yüzünden ince kapatıcılığı olan bi fondöten almam sanırım :KK70:
teşekkürler :KK51:
fix fluidi gidip denemek lazım
evet dene canım birde sephoranın bir ürünü var elimde ondanda çok memnunum çok ama çok güzel kapatıyor ve böyle yüzü sağlıklı ışıltılı ne bileyim tertemiz gösteriyor,dur hemen gidip bakıp yazacağım.

bendeki şu;sephora Fond de teint perfection 10H 10 HR wear perfection foundation,şişenin altındaki rengi moyen medium33 noix walnut.şişenin altındaki önemli çünkü bu fondotenin çok serisi mi numarası mı ne var,ona dikkat et.çok güzel bir fondoten bunu da tavsiye ederim.

bendeki şu;sephora Fond de teint perfection 10H 10 HR wear perfection foundation,şişenin altındaki rengi moyen medium33 noix walnut.şişenin altındaki önemli çünkü bu fondotenin çok serisi mi numarası mı ne var,ona dikkat et.çok güzel bir fondoten bunu da tavsiye ederim.
teşekkür ederim :KK51:

X