- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ya işte o mutlu şekilde sana şunu almak istedim böyle yapmak istedim diyince hiçbişey denmiyo ama evlenincede devam ederse dediğinizi yapıcam sanırımDürüst ve net ol
Neden kullanmayacağın bir şeye para harcansın kolay mı kazanılıyor
Arkadaşlar birine ver demiş de niye Kv elalere vereceğim şeye parasını harcasın
Tarzını söyle dantel sevmem kullanmam evimde yok 10 yıllık evliyim 10 yıl önce de yoktu net ol herkese karşı
Gömlek mi aldı ben gömlek değil tişört giyiyorum de merserize mi aldı Sweet giyerim de renk bunlar işte neyi beğenmeyip neyi beğeniyorsan söyle
Ya da zahmet etme ben alırım de aynısından alırız ya da o bu hediye getirir sen para biriktir büyük eşya alırız de
Ya işte o mutlu şekilde sana şunu almak istedim böyle yapmak istedim diyince hiçbişey denmiyo ama evlenincede devam ederse dediğinizi yapıcam sanırım
Evet doğru sizinlede konuşmuştuk,o zamandan beri bikaç hediye daha aldım sağolsun ama gerçekten canım sıkılıyor sanırım alışmam lazımYanlış hatırlamıyorsam daha önce de benzer bir konu açmıştın. Aldığı kıyafeti giymekle ilgiliydi sanırım. Üyeleri karıştırmıyorumdur umarım.
O zaman da söylemiştim. Çok benzer bir durumu ben de yaşıyorum. Her özel günde böyle zevkime uymayan, tamamen kendi beğenisine hitap eden bir hediye alıyor bana.
Giymiyorum, kullanmıyorum.
Zaten çoğu zaman bedenimi de doğru alamıyor ve ben onun hediyelerinin değişimiyle uğraşmaktan yoruluyorum.
Çok da hassas davranmaya gerek yok derim.
Hayır kendisini çok seviyorum çok iyi birisi ama zevkimi anlayamadan hediyeler alıyo benimde canım sıkılıyo bu durumaKullanmak zorunda degilsin niye dert ettin anlamadim. Yaptirdiklari nevresimleri onlar geldiginde 1 kereligine serersin sonra kaldirirsin sandiklara yukluge ya da nereyeyse artik. Hediyeleri de onların gozu onunde 1 kere kullanir kaldirirsin yani bu kadar basit, kaynanayi toptan istemiyomussun gibi hissettim ben.
Bak guzelim ben yeni dogum yaptigim halde penye turu ve guzel olmayan seyler giymem, ama kv bana lohusa pijamalari diye o igrenc gullu upuzun penye gecelikleri, pazen sabahliklari yunlu patikleri vs getirmis, alt ust bol kurdeleli penye pijama takimlari almis. Bastan asagi libidoyu bitiren insanin goz zevkini bozan seyler.Hayır kendisini çok seviyorum çok iyi birisi ama zevkimi anlayamadan hediyeler alıyo benimde canım sıkılıyo bu duruma
Öyle yapıyım haklısın demekki herkesin başına geliyomuş bu durumBak guzelim ben yeni dogum yaptigim halde penye turu ve guzel olmayan seyler giymem, ama kv bana lohusa pijamalari diye o igrenc gullu upuzun penye gecelikleri, pazen sabahliklari yunlu patikleri vs getirmis, alt ust bol kurdeleli penye pijama takimlari almis. Bastan asagi libidoyu bitiren insanin goz zevkini bozan seyler.
Giydim mi, giyiyor muyum, yok. Ama kafama takmiyorum, dolaba kaldirdim gitti. Birak ne istiyorsa alsin yeni nesilin zevkini anlamiyolar ama icinden gelip aliyo hic degilse. Sen bi arkadasin dedigi gibi laf aralarina su rengi modeli kumasi sevmem falan filan diye sokusturursun.
Aliyosa da kullanmazsin, birer ikiser ihtiyaci olanlara verirsin yer kalmamisti diye.
Baştan dantel sevmediğinizi söyleyin derim kvye. Annem benim hiç önermedi, ama önerse de yaptırmazdım, itiraz ettiğimi yazmaz zaten. Kendi annenize de kayınvalidenize de yazık olur ben hiç sevmiyorum, sakın masrafa girmeyin diyin. Kendi annenize lafınız geçiremeseniz bile kayınvalideniz zaten vazgeçer diye düşünüyorum. Hatta annenizden de istemediğinizi sizi dinlemediğinizi söyleyin mesela kvye.İyi akşamlar hanımlar bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorumBenim sorunum şu ki müstakbel kayınvalidemden gelen hediyeleri beğenmiyorum,bunda ne var demeyin bu sefer giymeyince takmayınca sorun olucak diye çekiniyorum,ben ona anneler günü hediyesi aldım oda bana hediye almış sağolsun her fırsatta bişey alır ama ben istemiyorum hiçmi zevkimi renklerimi görmüyosun demek geliyo içimden evlendiğimde şimdiden birsürü gereksiz şey gitmiş olucak evime,annem dantelleri nevresim pike yaptırcak çeyiz için ben ona bile kızıyorum istemiyorum kayınvalidede dantel yaptırcakmış ya ben istemiyorumki kırılmasın diye bişey söyleyemiyorum nişanlım faktörüde var bunu nasıl belli edebilirim arkadaşlar gerçekten sıkıntılı bi durum
İyi akşamlar hanımlar bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorumBenim sorunum şu ki müstakbel kayınvalidemden gelen hediyeleri beğenmiyorum,bunda ne var demeyin bu sefer giymeyince takmayınca sorun olucak diye çekiniyorum,ben ona anneler günü hediyesi aldım oda bana hediye almış sağolsun her fırsatta bişey alır ama ben istemiyorum hiçmi zevkimi renklerimi görmüyosun demek geliyo içimden evlendiğimde şimdiden birsürü gereksiz şey gitmiş olucak evime,annem dantelleri nevresim pike yaptırcak çeyiz için ben ona bile kızıyorum istemiyorum kayınvalidede dantel yaptırcakmış ya ben istemiyorumki kırılmasın diye bişey söyleyemiyorum nişanlım faktörüde var bunu nasıl belli edebilirim arkadaşlar gerçekten sıkıntılı bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?