beğenmemişler bana yakışmazmış:((

Anneni geçtimde baban hakikaten ayıp etmiş.babalar konuların daha dışında yorumsuz kalarak hal ve hareketlerinden belli eder fikrini,baban bu kadar yorum yaptığına göre çocuğun çok konuşmasından şikayetçi olmaması lazımdı:6: Herkesin eksikleri vardır,kimse 4 4 lük değil.seviyorsan ve sevdiğine güveniyorsan vazgeçme derim:39::39::39:

Bi dakikaaa..sonraki durumu okumamıştım şimdi okudum.

1 . Baban konşurken lafını kesmesi hiç hoş değil,
2. Bi babanın böyle bi konda yalan söyleyeceğini asla tahmin etmem,bakmasa baktı demezdi. Bu demek oluyor ki diğer söyledikleri
bahaneymiş asıl babanı kızdıran bu durum olmuşş bence.
3. Büyüklerin yanında insan birbirinin yüzüne bakamaz başka bi yeri orada dursun, çok ayıp bi davranış:57:
4.gözü kaymıştır diyecem ama neden mutlu bi anın gülümsemesine değilde başka bi yere gözü kayar

bilemedim valla:53:

bir aile bu kadar katı olur mu bu kadar olur mu ya onu bırak ya da bizi arama git evlen istediğin insanla yat bu kadar acı konuşulur mu nedenn

merhaba kızlar,
Bugün evlenmeye karar verdiğim kişi ailemle tanıştı.Ailemin yorumu sana yakışmaz ağzı eğri yürüyüşü farklı üstelik ırkı farklı sen o işi unut :((O kadar üzgünüm ki anlatamam sonunda kafama uygun biriyle tanışmıştım laflara bak :((sanki ben dört dörtlük bir kızım ...Çocuk çok konuşuyor dedi..Yürüyüşünde sorun var dedi babam ağzı eğri,çok esmer..Anneme beni konuşturma demiş o onunla nasıl aynı yatağa girecek demiş lütfen bana akıl verin:(((Ben ayrılmak istemiyorum

:53: bu cümleyi söyledi mi gerçekten?

arkadaşım ailenin sadece görsellikten dem vurmasına ilişkin yazıyorum.'Güzel yüze doyulurda güzel huya doyulmazmış'

aynen katiliyorum.benim sülalem de şiddetle karşi çikmişti eşimle evlenmeden önce.bi Allah kulu demedi ki huy önemli diye.boyu kisa diye demedikleri kalmadi ne ağir laflar söylediler.nişan akşamimda bile kavga ettim,bu tavirlarindan dolayi.Ben uzun boyluymuşum alimliymişim,o kadar yakişikli isteyenim varken bu da neymiş.ve devaminda bir çok kişinin kaldiramayacaği ağir laflar...kaç yillik evliyim hala birçok kişi bizi yakiştirmaz.yakiştiran Rabbim yakiştirmiş gerisi boş
Bir söz vardir: sanati mi beğenmiyorsun,sanatçiyi mi diye...Allahin yarattiği her kul güzel ve özeldir.çok şükür eşimin huyu güzel,kimse dört dörtlük değil ama çok şükür iyi kalpli...
seviyorsan ve kişiliğinde bir noksanlik kusur yoksa,içinde kötülük yoksa kimseyi dinleme canim...

Back
X