arkadaşım ben zaten kadını kınamıyorum kendimde yazdım zaten kimin başına ne geleceği belli olmaz diye..
kınamıosunuz ama abınızın bu kadınla evlenmesınden korkuosunuz
sızın yerınız de ben olsaydım
abıme sonuna kadar destek olurdum o begenmısse sevmısse ben elımden gelenı yapardım annemıde ıkna ederdım uzulmemesı ıcın
gelip geçici göziyle bakmadığını nereden biliyorsunuz... sonuçta istiyorum diye söylememiş tesadüfen öğrenmişsiniz....
bence siz bunu dert etmeyin.... kocaman adam ne yapacağını size soracak değil.... ne yaparsa kendine yapar
Abiniz 1 yıldır bu kadınla birlikte ise bunuda düşünmüştür ayrıca kadında kendi çocuklarının sorumluluğunu bilir bence ki bende bekar biriyle evlendim kendim çocuğumun sorumluluklarını alabiliyorum.Aşk bu size soruptamı yaşayacak pişman olursada kendi hayatı bence karışmayın burda çokkk bekar kişilerin evlendiğini okuyoruzz sonrada boşandıklarını arkadaşım Allah hayırlısını versin.yaklaşık 1 yıldır konuşuyorlarmış ve abim çevresine açıklayamadığı için evlilik olayını gündeme getirmiyor sadece kendisi bunu söyleyen ben kesinlikle dul bayanları yargılamıyorum arkadaşlar kimin başına ne geleceği tabiki belli olmaz ama abim bekar ve uçarı biri kendi çocuğu olmadığı halde nasıl 2 çocuğun sorumluluğun alabilirki.. biz eşimizin ailesini kaldıramıyoruz çoğu zaman...
kusura bakmayın ama abiniziniz okadını kullanıyor. çevremde bunun çok örneği var bekar bir adam çocuk sahibi dul kadınla gezer tozarhevesini ve alacağını alır konu artık evliliğe doğru gelmeye başladıkça kaçar
Kimse boşanmak için evlenmiyor. O kadın şuan bekar mı? Bekar... Rızası var mı? Var... Bitti. Gerisine saygı duymak düşer. Belki abiniz o çocuklar sayesinde sorumluluk sahibi olacak, belki kadın hayattan tecrübe almış biri olarak abinizi daha çok mutlu edecek. Herşeyin iyi olma ihtimali neden düşünülmüyor ki.
aaaa
öyle deme
alem ne der sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?