bekar abim ve iki çocuklu sevgilisi:(:(

arkadaşım ben zaten kadını kınamıyorum kendimde yazdım zaten kimin başına ne geleceği belli olmaz diye..

kınamıosunuz ama abınızın bu kadınla evlenmesınden korkuosunuz
sızın yerınız de ben olsaydım
abıme sonuna kadar destek olurdum o begenmısse sevmısse ben elımden gelenı yapardım annemıde ıkna ederdım uzulmemesı ıcın

gelip geçici göziyle bakmadığını nereden biliyorsunuz... sonuçta istiyorum diye söylememiş tesadüfen öğrenmişsiniz....
bence siz bunu dert etmeyin.... kocaman adam ne yapacağını size soracak değil.... ne yaparsa kendine yapar

Dul kadın lafı gerçekten goş gelmiyor kulağa sadece iki çocuklu deseniz anlayacaktık. Bu yüzden ön yargılı gibi gözüküyorsunuz karşıdan.
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım,
Abiniz biraz sorumluluk alamayan birisi , bayanın daha önce evlilik geçirmesi problem değil ama çocukların sorumluluklarını alamayacağı ve mutsuz olmasından yana kaygılarınız var. Tabiki bu çerçevede evleneceği kişide mağdur olacaktır.
Bu durumda abinizin yaşı önemli aslında 30 yaşlarında bir bey için pek sorun olacağını zannetmiyorum.
Ama 20li yaşlarda bu sorun olur diye düşünüyorum.
Tabiki kararı verek olan abiniz daha birliktelik aşamasındalar ama sorumluluklarını düşünüp ona göre devam etmeliki bayanıda oyalamasın.
Sizin burda yapabileceğiniz bir şey yok sadece abinizle konuşup herşeyin farkında olduğundan emin olun. Çünkü bazen aşk insanların gözünü gerçekten kör edebiliyor ve evlendiklerinde bir anda kafalarına dank ediyor.

benim korkum abimin o bayanla evlenmesi değil sonunda bu sorumlulukların altında kalkamayıp evliliğin bitmesi her iki tarafında mağdur olması..

gelip geçici gözüyle bakmasıda kötü bişey sonuçta kadının ahını almış olmuyo..

Abiniz daha birşey açıklamamış bence sizde kafanızı yormayın.
Bu hayatta herşey olacağına varır,nasip kısmet.
Zaman geçer abiniz evlenecem diye bu bayanı karşınıza çıkarırsa kadının yerine kendizi koyup köstek değil destek olun.
Allah herşeyin hayırlısı versin.

gölge etme yeter başka ihsan istemez

not:her kadının gelecekte dul olma potansiyeli olduğunu hatırlatırım

Ortada bir şey yok hemen alevlendiriyorsun. Tanışmış sadece. Kaldı ki birlikte olmaya da başlasa her ilişki evlilikle sonuçlansaydı herkes nokta atışı yapardı. Ayrıca gönül bu bir yere konarken başkasından izin almıyor maalesef. Roller değişmiş olsaydı abin seni ayırmak isteseydi ne hissederdin? Biraz saygı lütfen özel hayatlara.

Benim de erkek arkadaşımın 2 tane çocuğu var tabi ki eşinden boşanmış. Bizimkiler de bana onla yapamazsın diye söylüyor ama ben hala kararsızım. Seviyorum ve ayrılmak da istemiyorum. Niyeti ciddi gözüküyor. Artık evlenme teklifi ederse ne olur bu ilişki Allah kerim.. Sen yine de destek ol, ailem pek bana destek olmuyor evlilik konusunda ama engel de olmuyorlar. Yalnız ve kararsız kalmak kötü birşey.

Abiniz 1 yıldır bu kadınla birlikte ise bunuda düşünmüştür ayrıca kadında kendi çocuklarının sorumluluğunu bilir bence ki bende bekar biriyle evlendim kendim çocuğumun sorumluluklarını alabiliyorum.Aşk bu size soruptamı yaşayacak pişman olursada kendi hayatı bence karışmayın burda çokkk bekar kişilerin evlendiğini okuyoruzz sonrada boşandıklarını arkadaşım Allah hayırlısını versin.

Tut ki evlenmeye karar verdiler. Ne olacak yani? Bekar bir erkek dul ve çocuklu kadınla evlenemez diye kural mı var Allah aşkına?

Sorumluluk alıp alamayacağını sen nereden bilebilirsin ki.

Hüsnü kuruntu yapmışsın bana göre.

Artı iki çocuklu dul diye evlenemez diye bi kaide mi var?

Belki çok mutlu olacaklar bunu şimdiden göremeyiz elbet.

Bence sen de kafanı bu tür şeylerle meşgul etme.

Emin ol abin detaylı olarak düşüyordur yeterince.

En dogrusu herkes kendi hayatina baksin, zira herkes kendi hayatindan sorumlu.

Dul kelimesini hiç sevmiyorum.. İki çocuklu olmak suç mudur , iki çocuklu olan bir bayan yeniden evlenip mutlu olamaz mı, eşinden ayrılmış veya eşini kaybetmiş bayanların hayatlarına devam etmeye hakları yok mudur, tabi ki abinizi en iyi siz tanırsınız ama görüştüğü bayan dul ve iki çocuklu diye önyargıyla yaklaşılmamalı. Hepimiz insanız neticede,hayatta kimin neyle karşılaşacağı belli değil ki..

kusura bakmayın ama abiniziniz okadını kullanıyor. çevremde bunun çok örneği var bekar bir adam çocuk sahibi dul kadınla gezer tozarhevesini ve alacağını alır konu artık evliliğe doğru gelmeye başladıkça kaçar

vay be ne tespit ama

tabi bekar erkek dul kadını sevemez diye bir kural var ya

ne demek kullanıyor sizin çevreniz böyleyse herkes öylemi olmak zorunda.

alacak verecek kullanmak hiç aklım ermedi benim bunlaara şimdiye kadar :26:

Kimse boşanmak için evlenmiyor. O kadın şuan bekar mı? Bekar... Rızası var mı? Var... Bitti. Gerisine saygı duymak düşer. Belki abiniz o çocuklar sayesinde sorumluluk sahibi olacak, belki kadın hayattan tecrübe almış biri olarak abinizi daha çok mutlu edecek. Herşeyin iyi olma ihtimali neden düşünülmüyor ki.

aaaa
öyle deme
alem ne der sonra

aaaa
öyle deme
alem ne der sonra

Her işte alem ne der değil mi? Ama en kötü gününde bu alemi daha bulamazsın. Bu "el alem" ancak oturup dedikodu yapar. Bu kadar anlam yüklediğimiz alem bu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…