Her işte alem ne der değil mi? Ama en kötü gününde bu alemi daha bulamazsın. Bu "el alem" ancak oturup dedikodu yapar. Bu kadar anlam yüklediğimiz alem bu işte...
kusura bakmayın ama abiniziniz okadını kullanıyor. çevremde bunun çok örneği var bekar bir adam çocuk sahibi dul kadınla gezer tozarhevesini ve alacağını alır konu artık evliliğe doğru gelmeye başladıkça kaçar
kusura bakmayın ama abiniziniz okadını kullanıyor. çevremde bunun çok örneği var bekar bir adam çocuk sahibi dul kadınla gezer tozarhevesini ve alacağını alır konu artık evliliğe doğru gelmeye başladıkça kaçar
benim zaten müdahele etmek gibi bi lüksüm yok tabiki evlencem derse engel olmayız ama sonunda bekar bi bayanla evlenip aldığı sorumluluk ve 2 çocuklu bayanla evlenip sorumluluk almak bambaşka bieşy ben sadece abim için düşünmüyorum bu durumu bayan içinde tabiki çok zor... konu hakkında abime yorum yapmıyorum zaten fakat düşünmedende kendimi alamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?