bekar abim ve iki çocuklu sevgilisi:(:(

erkekler kullanmak istesin yeter ki genç, yaşlı, dul, bekar ayırt etmez. çevrenizde ki erkeklere dul bayanlar denk gelmiştir..

abinin nasibinde kim varsa o olur.
istesen de ne sen ne de baskası karşı gelemez.
o yüzden bosver hayırlısı de geç

Haklısın bende olsam istemezdim senin yerinde.Elbetteki boşanmış olmaya çocuğu olmaya kimse birşey demiyor hayat bu herkesin başına gelebilecek birşey ama hiç evlenmemiş bir erkekle iki çocuklu bir bayanın evlenmeside bana doğru gelmiyor çünkü bin tane problem çıkacakdır sonuçda olan yine çocuklardan tutunda herkese olacakdır.Burda o bayanında bunların olumsuzluklarını görüp hiç evlenmemiş bir erkekle bu beraberliğe girmeseymiş keşke diyorum.Yapacağın tek şey abinle konuşmak ama tabi nereye kadar etkili olursun bilmiyorum

canım sende öyle bir yazmışsınki sanki boşanmış bayanların harici(dikkatinizi çekerim dul demiyorum dul kocası ölmüş kişiye denir) geri kalan bekar kızların hepsi bakire

Kadın 2 çocuk büyütmüş, olgun bir bayan olsa gerek. Fena mı sizin uçarı abinizi de büyütür, belki de abiniz eşinden feyz alır, olgunlaşır, kişiliği oturur. Endişenizi yersiz buldum ben.

Abin kaç yaşındaki?
Mutlaka kendi kararlarını verecek ve de neyin nasıl sorumluğunun alınabileceğinin yaşındadır..

Kadınla ciddi olup olmadığını bilemem ama gerçekten seviyor ve istiyorsa zaten kimseyi dinlemez evlenir, başkasının 2 çocuğuna da bakar...

Abin bu konuda kararlı olur ve evlenmek istediğini söylerse, siz de fikrinizi söylersiniz ama tersine gitmek sadece abinle sizi uzaklaştırır..

Hayatta bazı şeyler yaşanarak öğrenilir malesef..

O da belki yaşayarak görmeyi seçecek siz isteseniz de istemeseniz de..Bu yüzden dert etmeyi bırakın, sadece ciddileşirse sorumluluklarını hatırlatın gerisini ona bırakın.

canım adı üstünde abin..senden daha fazla düşünmüştür emin ol bunları..
belkide kadın çok iyi biri .başından talihsiz bir evlilik geçti..mutlu bir yuva kurmak istiyor olamazmı ?
yani herşey olacağına varır..kader çizildiyse bozulmaz..bırak kendi tartsın.

Abiniz sonuçta Düşünmekte çok haklısınız ama iş olacağına varır. Bayanı Tanımadan ön yargılı olmayın.

Benim babamda annemle evlendiğinde, annemin 3 çocuğu varmış, babamsa hiç evlenmemiş. Babam elinden geldiğince bakmış büyütmüş baba derler babama. Ayrıca annemi de halalarım istememiş zamanında, ve babam hepsine kapıyı göstermiş, hala çok gitmez ablalarına, annem zorla götürür .
37 senedir mutlu mesutlar.

Son düzenleme:
neyi istemez,kendine layık görmez ve önyargılı davranırsan gelir seni bulur unutma..
o kadının yerinde sen olsaydın???biraz empati
tamam herşey dengi dengine ama aşkta,sevgide denklik gözetemiyo insan..
ıkısı de koca koca insanlar ve kararlarını kendileri verebilirler,söz düşmez size
abin dul ve ıkı çocuklu olsaydı ve evlenmemiş birini alsaydı gurur duyardınız dimi ama?????bence saygı duymaktan başka çareniz yok..

Agbiniz size akil mi danisti ne yaacagina dair??

Hic sanmam. Klasik bir gorumce davranisi.

Siz bosverin is olacagina varir, kendi hayatinizla ilgilenin.

Ben en çok abinizin görüştüğü kadın için üzüldüm, madem görüşüyorlarmış abiniz ne diye saklıyor hala sizden? Boşanmış bayanlara çöreklenmiş erkekleri hepimiz biliriz, çok fazla konuşmak istemiyorum ama umarım abinizin niyeti bozuk değildir.

Ayrıca aynı şey hepimizin başına gelebilir, kadınlar çocukle erkeklerle evlenirken sorun yok, ama erkekler çocukla bayanla evlenince ah efendim, vay efendim oluyor. Yakıştırılmıyor vs. ( genel anlamda söylüyorum ). Abiniz gerçekten seviyorsa ve iyi niyetliyse er ya da geç size söyleyecektir zaten, muhtemelen tepkilerinizi bildiği için saklıyor, nereye kadar saklayacak o da var?

Son düzenleme:
Bence hiçbir şekilde müdahele etmeyim eğer gerçekten seviyorsa mutlaka evlenecektir ve eğer siz bu evliliğe karşı çıkarsanız siz kötü olursunuz bırakın iyimi olacak kötümü olacak onu abin yaşayarak görsün ayrıca dul olması mutsuzluk nedeni değil bence çocuğuda olabilir bunlar abinin tercihi seviyorsa vazgeçiremezsiniz

Konu sahibi arkadaşım sizinki klasik bir görümce vakası abiniz sizemi soracak kiminle evlenecegini sizin yapmanız gereken eger abiniz o bayanla evlenirse ona bir ömür boyu mutluluklar dilemek olacak eger abin 2 çocuklu kadın ise hiç evlenmemiş olsa bunu hiç sorun etmezdiniz degilmi ayrıca bizim tanıdıgımız bir bey 2 çocuklu bir kadınla evlendi bu bey daha önce evlilik yapmamıştı ve çocukları yoktu şimdi ortak bir çocukları var ve karısının çocuklarını kendi çocugundan kesinlikle ayırmaz bir dediklerini 2 etmedi ve çok mutlu mesut yaşıyorlar ayrıca bir örnek verecegim sadece örnek beni kimse yanlış anlamasın lütfen peygamberimiz hz Muhammed(sav) bile evlenirken kendinden 25 yaş büyük dul ve çocuklu bir bayanla evlendi eşinin çocuguklarını kendi çocukları gibi gördü ve mutlu bir evlilikleri oldu tam 25 sene sürdü benimki sadece bir örnekti arkadaşlar ama konu sahibinede bazı örnekler vermemiz gerekti

Sadece o yaralı garibe acırım..Eminim bekar bir bayandan daha olgun davranacaktır evliliğinde..Sorun çıkarsa abinden çıkar..O da olgun düşünemediğinden..

Son düzenleme:
Neden bu önyargı Bizim yarın ne olacagımız bellimi..
Abim sorumluluk alamaz diyorsun nereden biliyorsun ki..bu sefer konu farklı bırakın abin versin bu kararı..hayat onun hayatı..
Ayrıca kuzenimden örnek veriyim sana bizim gelin küçük yaşta evlilik yapmış 1 çocugu vardı üstelik onlar tanıştıgında gelin eşinden ayrı yaşasada hala boşanmamışlardı (hee abinde bu durumda olsaydı çok yanlıştı) Bütün akrabalarımız engel olmaya çalıştı çünkü kuzenimde bekarken sorumluluk nedir bilen bir erkek degildi hatta çalışmazdı bile Şimdi evliler bir kaç yılda oldu kuzenimin üvey kızı kuzenimden 11-12 yaş küçük üstelik kuzenimi gördügümde ben bile tanıyamıyorum gelin onu o kadar degiştirdiki sorumluluk sahibi kendi işlerini kurdular hayatları düzene oturdu ve çokda iyi bir baba :) gelini istemeyen aile şimdi biricik kızımız diyor
Boşver arkadaşım bak abin sevmiş kendine güvenmişse sizde destek oluverin..İnşallah ikisi içinde en hayırlısı olur

O kadının yerinde sende olabilirdin.
Evlenip boşanmış olması ve 2 çocuğunun olması neden kötü bi yankı uyandırdı size...
Hayat bu farklı şeyler sunar herkese...
Ve hayatın ona sunduğuda bu...
Onun 2 çocuğunun olması yeni bi ilişkiye yasaklamıyor onu...
Abiniz biliyor nasıl olsa kendi kararlarını vericek yaşta aklı fikri kendine yeter sizden akıl alıcak değil.
Bu arkadaşlığı onları evliliğe de götürebilir. Sen niye karalar bağlıyorsun ki.
Kardeşi olman ona hayatı konusunda söz sahibi olacağın anlamına gelmez...
Sen ancak abinin kararına saygı duyabilirsin gerisine karışamazsın buna annende dahil.
Ayrıca seni neyin beklediğini bilemezsin.
Bu yüzden lafları ona göre etmelisin.

OO dediğin gazoz kapağı bacım ben biriyle evlendim hiçte zorlamadım ayrıca dul ve çocukluydum

abin evlenme kararı vermişse kimseyi dinleyeceğini sanmıyorum eminim düşünüp taşınıp karar verecektir ama sonradan pişman olabilir sorumluluk ağır gelebilir bu durumda da en çok kadın ve çocuklar etkilenir abine pek birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…