• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar arkadaşlarla gece oturması

Bu arada ben sizi haksız buldum. Boşu boşuna huzursuzluk yapıyorsunuz. Bu bekar erkeklerden niye bu kadar korkuyorsunuz? Bunlar bir araya gelince kadın avına mı çıkıyor? Yoksa geneleve filan mı gidiyor? Nedir yani? Adamın başka vakti yokmuş, arkadaşlarıyla ayda 3 gece buluşsa ne? Ne bekliyorsunuz, bu adamlar evlendi diye hayatında geri kalan herkesi unutsun mu... biri yazmış. Bazı kadınlar cidden evlenince adamı eski bildiği herkesten ayırıp anası, babası, kardeşi, arkadaşı yerine geçmeye çalışıyorlar. Çok sığ bir bakış açısı. Kendinize eşiniz dışında bir hayat edinin. 1-2 arkadaşınız olsun. Güzeldir arkadaş buluşmaları. Herkes sizin gibi eşine bağımlı olmak istemiyor, hele de erkekler.

katılıyorum.
daha fazla yazasım bile gelmedi..

benim yorumumu okuyup alıntı yapıp yorum yapıyorsa derim.
okumayanlara degil " yorumumu alıntı yapıpta okuyanlara"

Neyse anlaşamayacağız sizinle; daha kafanızda tam ne demek istediğinizi tanımlayamamışsınız sanırım.
İyi günler.

Neyse anlaşamayacağız sizinle; daha kafanızda tam ne demek istediğinizi tanımlayamamışsınız sanırım.
İyi günler.

merak etmeyin ben kafamda da sözel olarakta cok iyi anladım ve anlattım.
sizde anladınızda neyse.
iyi günler..

izin vermek mi?
çocuk mu bu izin veriyorsunuz..
yeni evli olduğunuz için huzursuz oluyor olabilirsiniz ama rahat bırakın adamı saat başıda arıyormuş zaten..

önemli olan nokta şu siz de istediğiniz zaman arkadaşlarınızla buluşabiliyor musunuz? sizin sosyal hayatınıza bir müdahele de bulunuyor mu ..yok eğer bu konuda sıkıntı çıkarmıyorsa sizde rahat bırakın..
ben çok rahatım istediğim her yere gidiyorum ama saaatim belli gece olması huzursuzlandırıyo beni sadece

Olabilir arasıra çıkabilir bence garip bir durum değil arkadaşlarını tanıyorsanız bence surat yapmayın bir dahaki çıkışında siz de gidin onunla.

Neden saçma? Mesela ne olabilir? Erkeklere biraz özgürlük vermenin neyi saçma? Belki de erkekleri çok fazla sıkıştırıp hapsetmeye çalıştığımızdan çıkıyordur çoğu sorun. Eğer ki erkek saatinde geliyorsa bekar yahut evli farketmez arkadaşlarıyla buluşabilmeli.
saatinde gelmiyor sorunum bu hep gecikiyor

Bu arada ben sizi haksız buldum. Boşu boşuna huzursuzluk yapıyorsunuz. Bu bekar erkeklerden niye bu kadar korkuyorsunuz? Bunlar bir araya gelince kadın avına mı çıkıyor? Yoksa geneleve filan mı gidiyor? Nedir yani? Adamın başka vakti yokmuş, arkadaşlarıyla ayda 3 gece buluşsa ne? Ne bekliyorsunuz, bu adamlar evlendi diye hayatında geri kalan herkesi unutsun mu... biri yazmış. Bazı kadınlar cidden evlenince adamı eski bildiği herkesten ayırıp anası, babası, kardeşi, arkadaşı yerine geçmeye çalışıyorlar. Çok sığ bir bakış açısı. Kendinize eşiniz dışında bir hayat edinin. 1-2 arkadaşınız olsun. Güzeldir arkadaş buluşmaları. Herkes sizin gibi eşine bağımlı olmak istemiyor, hele de erkekler.
beni burda arkadaşım yok belki de o yüzdendr bu kadar takmam

Sen de çık o günlerde, sen onu değil o seni merak etsin, bende dışarda olucam de mesela çok detay verme, yok mu arkadaş çevren

yok işte istanbulda okudum okulu bıraktım buraya geldim evleneli 1 yıl olacak bi ay sonra burda görüştüğüm tek annem var oraya gittiimde içi rahat oluyo aramıyo bbile bende gitmiyorum oraya hem ben cıktıgımda 2 de gelemem ki en gec 11 de evde olurum

Back
X