- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
Bu kadar korku enerjisine girersen çekersin. Hayatını yaşa eş nasılsa bulunur.Birini bulamazsam diye
Malesef artık şansınıza küsün30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
Biteceğğğk.Rainny insanlar artık daha geç evleniyor. Niye kendini bu kadar kasıyorsun?
Rainny için her zaman bir tane vardır. Umutsuz, Vanessa hepsi bir gün evlenecek sonrasında kv şikayetlerini dinleyeceğiz.Biteceğğğk.
Evet onu istiyorum, hep aynı konular açıyorlar , biraz da farklı konular açmış olurlar. Sıkıldım.Rainny için her zaman bir tane vardır. Umutsuz, Vanessa hepsi bir gün evlenecek sonrasında kv şikayetlerini dinleyeceğiz.
Mutluluğa giden yolun tek biri ile evli olmak olduğunu düşünüyor, kendilerini eksik hissediyorlar. Umarım mutlu olurlar. Sıkılsam da bir gelişme var mı diye konularına bakıyorum.Evet onu istiyorum, hep aynı konular açıyorlar , biraz da farklı konular açmış olurlar. Sıkıldım.
Tanıştığımızda ben 30 eşim 33tü.30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?