Aşkolsun rainy30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
30 yasinda mi tanistiniz amaAşkolsun rainyben 30 yaşında evlendim kötü müyüm?
Akıllı erkekler kalır evlenmez.normal olmayanların hepsini biz aldık.akilli ariyosan onlarda hiç evlenmeyecegi için sen kaldın30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
bir günde erkek dışında bir konu açacacak mısın acep?30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
öyle deme yüreğine iner.vardır çoktur diyelimm.Esimle 30 yasimdan sonra tanisip evlendigime göre en sonun ben kapmis olabilirim
Kalmaz, hepsini kaptık evlendik30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
öyle deme yüreğine iner.vardır çoktur diyelimm.
Evlenirse açar o konuyu ancakRainy nin bir gün "Artik cok mutluyum, baska insana da ihtiyac duymuyorum" diye konu actigi günü iple cikiyorum vallaha
Bende BendeAşkolsun rainyben 30 yaşında evlendim kötü müyüm?
Evlenirse açar o konuyu ancak
Eskisi kadar istemiyorum.Rainy nin bir gün "Artik cok mutluyum, baska insana da ihtiyac duymuyorum" diye konu actigi günü iple cikiyorum vallaha
Benim bildiğim hiç evlenmemiş vardı 42 yaşında.30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
Haha olur :jVallaha evlense el birligi bir altin mi taksak ne yapsak artik.
Eskisi kadar istem
Eskisi kadar istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?