Bekar erkek

30 dan once bulunan adamin ne olucagi belli olmaz iyi de olur kotu de olur. 30 hatta 35 yaşlarında iyi olan insan degismez. Hatta maddi manevi kendini tamamlamis olgunlasmis olur. Evlenmemis vardir ama kendilerinden gec bakiyorlar. Tanidigim 3 iyi arkadas da 27 28 yaslarinda hanimlarla evlendi bu yaz.

Kalır tabi
30 ne ki
Sanırsanız 50 yastan söz ediyoruz.
İnsanlar zaten o yaşta yeni yeni evlilik yoluna giriyor.

Ben 34dünde dünyalar iyisi bekar birini bulup evlendim, sende bulursun elbet. Zaten akademik kariyer su bu derken 30+ buluyor evlilik yasi, gayet normal yani. Ümitsizliğe kapılmak yok, yola devam.

30 yastan once evlenme taraftari degil burda olan kadinlar.. bence vardir

zamanında eğitimini tamamlamış, askerliğini yapmış, kariyerinde belli bir noktaya gelmiş bir erkeğin evlilik yaşı artık 30 dan önce pek olmuyor günümüzde. askerlik hariç kadınlar için de aynı şey geçerli. İstisnalar olabilir ancak çok erken yaşta yapılan evlilikler daha kendini tanımadan gerçekleştiği için ilerleyen zamanlarda mutsuzluk getiriyor. Erkenden evlenenlerin hepsi çok iyi olup da kapıldıkları için evlenmedi yani bence bakış açınızı değiştirin.

Görmüyor musun etrafta 18-19 yaşında evli kızlar dolaşıyor, 23 yaşında 3 tane çocuk filan büyütüyorlar. Çok geç artık senin için, evde kaldın bile, üzgünüm.

Evlenme yaşı yükseldi iki tane 30larinin başında erkek tanımıştım ikisi de çekici,işini oturtmuş, arabasını almış,gezmeyi seven, bakımlı,yemek yapan erkeklerdi. Şimdi olsa o erkekleri kaçırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…