Bekar görumce den çekmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ki herkesin ailesel sorunları oluyor hic derdi olmayanin bile sorunu var .bugün buna cesaret eden yarin kim bilir hangi olayda benim aile islerime karışır?benim kayinvalidem bana saygılı davranırken ki ben de saygıda kusur etmem görümce ye ne oluyor ama bam telime basmayacaksınız .ben onu muhattapa aldıkça is çığırından çıktı .çocuk sahibi olma meselesi kim konuşur kime özeldir soruyorum

tek yapmanız gereken önemsememk o yokmuş gibi davranın

tek yapmanız gereken önemsememk o yokmuş gibi davranın
Ben köprüleri yıkmadim o yıktı geçti.10 günlük köye gitti geldi. geldiği gün ben naptın diye sormuyorum bile gorumcem ben uçağa bindim indim bende soğuk mesaj atıyorum.dolapta ne var ki benim onu karşılamami bana telkin ediyor sanki hiçbirşey olmamış sinir krizi geçmiş yelkenler suya inmiş konu yok özür dilemek yok.sen de suna alındım böyle böyle yaptım siz de bana böyle ettiniz bende size böyle davrandım demek yok .bende konuyu açmadım bu raddeye getiren ben değilim çünkü onu dinlemek istemiyorum .velhasıl kişi görmek istediği değeri karşısındakine davranışları sözleri beden dili ile göstermesi laziM.Nasıl MuaMELE GORMEK İSTİYORSAN OYLE DAVRAN.iyi geceler herkese

Aslında haklısın ama kendini yazarak çok iyi ifade edemediğin için yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Tüm yorumlarını okudum. Bence onunla arana iyi bir mesafe koy bu yeterli olacaktır sanırım.

Tabi ki evlenmiş veya evlenmemiş olması arasında dağlar kadar fark var Nasrettin hoca misali bana damdan düşeni getir diyeceksin sana kızanlara hiç anlam veremedim
yaşı genç olması da ayrı sorun ergen tavırlar işte boşver sal kendi haline arada gönlünü hoş tut her istediğini yapma o da zamanla anlar.

Bekar yazarak kızı aşağılamış mı oldun
Evli olup bu kadar içinde kötü şeyler barındıracağına kız bekar kalsın daha iyi.

Uslubunuz disinda tamamen haklisiniz.

22 yasinda yetiskin, kendi isinin sahibi bir genc kadin alisverisini de kendi yapar, evde de yalniz kalir, dolabini da kendi doldurur.

Agabeyi ve esiyle tatile gitmek istemesi, gitmedi diye hakaret etmesi falan resmen rezalet.

Anlamadim kim savunabilir boyle bir seyi. Kayinvalidenin tatile gelmek istemesinden teknik olarak bir farki yok.

Cok iyi anlasilir, yasit olunur, agabeyle esi yalvarir ancak oyle gidilebilir tatile.

Valla yazdıklarınıza bakılırsa görümce sizden çekiyo gibi..
Kocanızın kardeşinden bahsediyorsunuz
Tatile ailecek gidip onu gariban gibi arkada bırakmanız sormamanız sizin ne çok düşünceli bi GELİN olduğunuzu gösteriyor zaten?
Ha yanınızda o da gitseydi tekkif etseydiniz ne olacak tı ?
İncilerinizmi dökülürdü
Sırtınızda mı götürecektiniz acaba görümcenizi ?
22 yaşında birine bu kadar bilenmek sizce nekadar doğru

Ayy bayılıyorum size
yorumlar tam yerinde

Dimiiii evet hem ergenlikten çıkamamış hem de bekar 2 kat iğrenç bir durum

konunun özünü geçtim ama anlatımınız öyle itici ki, eğer konuşma tarzınız da yazdığınız gibi küt küt ise üzgünüm ama siz çok antipatiksiniz. konuşmalarınızın bir de tavrınızla desteklendiğini düşününce çekilmezsinizdir.
bence.

Üslup tarzınız çok itici..

22 yasinda birini baskasina birakmak nedir yaw? Burda takildim kaldim. Bakima muhtac yetistirilirse bu yasa kadar tabiki buyurucu bi tip olur.

Gorumcen 22 yasinda 5 yillik evlisin yani 16~17 yasinda cocuk~ergen diyebilecegim bir yasta girmissin hayatlarina suan bile olgunluk yaşı yok benim gozumde bence yaptığı seyleri bu kadar buyutme sen olgun davran sonucta abartida birsey yapmiyor anladigim kadariyla bazi seyleri gormezden gelerek hayatini daha cekilir hale getirebilirsin. Cok abartmaya gerek yok.

22 yasında bekar görümce
şaka yapıyor olmalısın 22 yasında bı genc o yahu...

bı kere bu dusunce tarzınla bana hıc haklı olabılecegın gelmedı
sonra konunu okudum sonuna kadar
ve kesınlıkle 22 yasındakı bekar görümce senden cekıyor, hıc altda kalacak çile cekecek idare edebılecek bırı degılsın hıc cekılecek biride degılsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…