- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
tek yapmanız gereken önemsememk o yokmuş gibi davranınben onun yaşını anlıyorum 5 sene boyunca iyi davrandım simdi de kotu davranmıyorum.sadece soğuk davranıyorum.bu zamana kadar hep iyi niyet şöyle böyle bundandır.birebir SAYGİSİZLİK .onun yaşından ben geçtim ama kusura bakmayın da herkese kaf dağının üstünden bakmadim.bizde de peygamber sabri yok.keşke olsa .kendi yaptıklarının karşılığını biz hep kapattık ama yeter.sonuçta benim kardeşim değil ona kayıtsız bir bağ kurmam mümkün değil.ben küçük büyük demem saygılı davranırım benim 5 yaşında çocuğum.var kişilik kazandırarak yetiştirmeye calisiyoruz.aman çocuk iste öyle de büyür böyle de büyür demiyoruz.Ben kendi ailemle ilgili olman gerekirken kaç aydır evimde konusu geciyor.bu benim derdim.olmamalı kendi kararlarımızı verirken meclis mi oluşturalım herkese soralim.herkes haddini bilecek.peki niye patlama noktası onu niye geziye götürmedik.
Ben köprüleri yıkmadim o yıktı geçti.10 günlük köye gitti geldi. geldiği gün ben naptın diye sormuyorum bile gorumcem ben uçağa bindim indim bende soğuk mesaj atıyorum.dolapta ne var ki benim onu karşılamami bana telkin ediyor sanki hiçbirşey olmamış sinir krizi geçmiş yelkenler suya inmiş konu yok özür dilemek yok.sen de suna alındım böyle böyle yaptım siz de bana böyle ettiniz bende size böyle davrandım demek yok .bende konuyu açmadım bu raddeye getiren ben değilim çünkü onu dinlemek istemiyorum .velhasıl kişi görmek istediği değeri karşısındakine davranışları sözleri beden dili ile göstermesi laziM.Nasıl MuaMELE GORMEK İSTİYORSAN OYLE DAVRAN.iyi geceler herkesetek yapmanız gereken önemsememk o yokmuş gibi davranın
Ben anlamadım başlıkta kızın bekar olmasına neden vurgu var??? Evli olsaydı ne olacaktı?
Hayır burda görümcem evde kaldı bibibii problemli yazan dangalaklar da var tabi ama 22 yaşında kız bu...yani ben zaten kimseye evde kalmış denmesini doğru bulmam ama 22 yaşındaki kıza da evde kaldı o yüzden problemli denmez herhalde.
Konu sahibesi siz evlendiniz de ne oldu yine terbiyesiz yine terbiyesizsiniz, bekarken de aynı stildiniz bakın evlendiniz de ne değişti??? Kızın evlenmesine çok güvenmeyin yani.
Dimiiii evet hem ergenlikten çıkamamış hem de bekar 2 kat iğrenç bir durumTabi ki evlenmiş veya evlenmemiş olması arasında dağlar kadar fark var Nasrettin hoca misali bana damdan düşeni getir diyeceksin sana kızanlara hiç anlam veremedim
yaşı genç olması da ayrı sorun ergen tavırlar işte boşver sal kendi haline arada gönlünü hoş tut her istediğini yapma o da zamanla anlar.
Ben anlamadım başlıkta kızın bekar olmasına neden vurgu var??? Evli olsaydı ne olacaktı?
Hayır burda görümcem evde kaldı bibibii problemli yazan dangalaklar da var tabi ama 22 yaşında kız bu...yani ben zaten kimseye evde kalmış denmesini doğru bulmam ama 22 yaşındaki kıza da evde kaldı o yüzden problemli denmez herhalde.
Konu sahibesi siz evlendiniz de ne oldu yine terbiyesiz yine terbiyesizsiniz, bekarken de aynı stildiniz bakın evlendiniz de ne değişti??? Kızın evlenmesine çok güvenmeyin yani.
Tek kız 22 yasinda evde sorunlu bir yapıya sahip zaten .asosyal gibi birşey.çok da sevmem ama gelin görümce ilişkisi işte.5 senelik evliyim .bugüne kadar aramızdaki muhabbeti çok da abartmadım.kv köye gittiler gorumcemı bıraktılar kendi evine.biz de yan binadayız otomatik monte tabi.öncesi normal konustum anne bız yapamayız uzun kalcaksınız dedim bı kulaktan gırıyor benı tınlayan yok en son ıkna olsun dıye soyledım senin kizin huysuz bize bırakmayın kv günde 1 kere ara başka birşey istemiyorum.ıcımden dedım.(kendin ara ozaman neyse).öylece gittiler.çat pat ramazan bitti.bayram günü yine olay...sonra biz 3 günlük tatile gittik ailecek.bu tutturdu ben de gelcem onu davet etmediğimiz halde.tabi ki götürmedik.bunda takındığı tavır edalar uyuzluklar da etkili .ondan sonra bizimle iletişimi tamamen kopardı.biz de soğuk davrandık.günler geçti ......simdi birşey olmamaış gibi davranıyor ama soğuk şekilde.bi de buyurucu tip.ben de tam tavır yaptım.yine yüzsüz birşeyler istiyor.uzuun oldu kusura bakmayin
Tek kız 22 yasinda evde sorunlu bir yapıya sahip zaten .asosyal gibi birşey.çok da sevmem ama gelin görümce ilişkisi işte.5 senelik evliyim .bugüne kadar aramızdaki muhabbeti çok da abartmadım.kv köye gittiler gorumcemı bıraktılar kendi evine.biz de yan binadayız otomatik monte tabi.öncesi normal konustum anne bız yapamayız uzun kalcaksınız dedim bı kulaktan gırıyor benı tınlayan yok en son ıkna olsun dıye soyledım senin kizin huysuz bize bırakmayın kv günde 1 kere ara başka birşey istemiyorum.ıcımden dedım.(kendin ara ozaman neyse).öylece gittiler.çat pat ramazan bitti.bayram günü yine olay...sonra biz 3 günlük tatile gittik ailecek.bu tutturdu ben de gelcem onu davet etmediğimiz halde.tabi ki götürmedik.bunda takındığı tavır edalar uyuzluklar da etkili .ondan sonra bizimle iletişimi tamamen kopardı.biz de soğuk davrandık.günler geçti ......simdi birşey olmamaış gibi davranıyor ama soğuk şekilde.bi de buyurucu tip.ben de tam tavır yaptım.yine yüzsüz birşeyler istiyor.uzuun oldu kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?