• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar görümce sorunsalı

Görümceyi yakın takiptesin anlaşılan. Ne biliyosun kaç erkek olduğunu? Biz neden bilmiyoruz görümcelerimizin hesabında ne olup bittiğini?
Haset ettiğin yetmemiş bi de kardeşlerin arasına girmissin.ben olsam seninle bidaha asla konusmazdim.
Haketmissin ..

o da zaten hayatına 50 kişi girdi dememiş ki, durum neyse onu yazmış,
hem cidden size ne milletin sosyal medya hesabındaki erkek sayısından?
neden durup duruken böyle bir paylaşım yapma gereksinimi duydunuz?
Hayir saymismi orayida cozemedim ki kimde kac erkek ekli diyemi bakiyor

Evet siz çok namuslusunuz 3-5 kişiyle flört edenler k.şar yazın rahatlayın

Size ne kim kiminle isterse flört eder namus bekçisi misiniz nesiniz

Bir bitmediniz gitti erkeğin yobazı yetmiyormuş gibi kadın versiyonları türedi
O hep vardı .zaten erkeklerin sesinin bu kadar kuvvetli çıkmasının sebebi bu tür kadınlar .sürekli ben namusluyum namusluyum diye bağırıyorlar elalemin kızına da kaşar bilmem ne deyip aşağılarlar ..e sonuç ne olucak ki ?

En kolay hemen kimseyi karistirmadan gorumceyi ara veya yuzyuze boylekibar bi sekilde canimo sozumden sen alindin uzuldum benim boyle boyle yapan bi kuzenim var ona nispet yazdim. Sakin ustune alinma bak uzuldum de mesele kapanir.

Buna neden gerek gördünüz?
KuZenimle aramız açık ve sürekli sosyal medya üzerinden laf çarpıyordu bana. Bahsettiğim şeyler onun için geçerli ve görümcemle alakası dahi yoktu paylaşımın. Sürekli dalaşırdık kuzenimle böyle. Bu kez görümcem üstüne alındı

Görümceyi yakın takiptesin anlaşılan. Ne biliyosun kaç erkek olduğunu? Biz neden bilmiyoruz görümcelerimizin hesabında ne olup bittiğini?
Haset ettiğin yetmemiş bi de kardeşlerin arasına girmissin.ben olsam seninle bidaha asla konusmazdim.
Haketmissin ..
Benim görümcemle hiçbir derdim Yok. Görümcemi de yakın takipte değilim. Konu onunla alakasızken üstüne alınması.

Ben diyorum ki neden biz bilmiyoruz görümcemizin sosyal medyasında naptigini ne ettiğini?
Siz nasıl biliyorsunuz bi dünya erkek olduğunu?
Ya bekar kız, ki evli bile olsa erkek arkadaşı olmasını sucmus gibi dillendiriyosunuz..
Sizin bu yaptığınız ne kadar doğru?
Bence bunu dillendirmeniz olayı eşinize anlatmaktan daha çirkin. SİZE NE???
Siz 1 erkekle çıktınız evlendiniz, o 100 tanede çıkıp evlenir SİZE NE ???

8-10 yıl flört edip takvalı olduğunuzu iddia ettiniz mi hakikaten :) Yapmayın kardeş bunu ya.
Aklıma Hacı Mısto geldi vallahi. Şimdi Miami'de tatil yapıyor sevgilisiyle.
Yorumuma kızdıysanız demek ki siz de kızılacak bir şey yapmışsınız.. Burada size hak verecek kişi çıkmaz zannediyorum.

O lafı görümceme sokmadım, kuzenimle bir meselem vardı ona yazdım diyor, hala görümcenin listesindeki erkekleri nerden biliyorsun takip mi ediyorsun deniliyor.
Ortada bir takip eden ve gereksiz üstüne alınan var o da görümce. Demek ki erkeklerle arkadaş olanlarla ilgili atıp tutup üstüne arkadaş olarak facede bir sürü erkek ekli görümcede. Bu durumda atıp tutmayacak.

Konu başlığı dikkat çekici olsun diye bekar olarak yazdım olayın bununla bir ilgisiz yoktur. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Hakarete değil.
Merhaba kızlar. BDV yi her gün açıp okurum. Ama bir gün buraya yazacağımı tahmin etmezdim. Tıpkı bi kaç gün önce yaşadığım şeyi yaşamaya tahmin etmediğim gibi. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve hala çok seviyoruz. 7 yıl bekledik birbirimizi. Ve sonunda nasip oldu evlendik. 10 aylık evliyiz ve 2 aylık hamileyim. Ailem eşimi çok seviyor. İlk damat olmasının verdiği şans da var tabi. Neyse gelelim eşimin ailesine. Kv kp çok iyi insanlar gerçekten onları seviyorum. Beni kızları gibş gördüklerini hissettiriyorlar. Büyük görümcem de ablam gibidir. Ama küçük görümcem bana çok farklı geliyo. Bir türlü çözmüş değilim. Onun yüzünden hala buralara ısınamadım. Bu arada aslen ağrılıyım. İstanbul'da yaşıyordum ve Diyarbakır'a gelin geldim. Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili. Görümcem bunun altına (üstüne alınmış olacak ki) 8-10 yıl tanımadığı bir erkekle flört edip takvalı olduklarını iddia edenleri de ekle şeklinde bir yorum yazdı ve beni kastetti. Ben bu yorumu görünce neye uğradığımı şaşırdım. Benim annem ve kardeşlerim de beni takip ediyorlar ve bu yorumu görürlerse her şey daha kötü olacaktı. İlk defa eşime bir olayı devretmek Zorunda kaldım. Ve kavga etmişler. Eşim evde değildi o gün ben evde yalnızdım. O kadar zoruma gitti ki. Evet belki yanlış belki doğru bi şekilde evlendim ve çocuk bekliyorum. Şu durumda söylenecek söz mü bu. Şimdi eşim sen ben de kv evine gitmiyoruz ama içim içimi yiyo. Oğlumuzu elimizden aldı diye düşünecekler. Ama ben burda yapayalnızım. Düşük tehlikesi geçirdiğimde kimse yoktu yanımda. Tüm sıkıntıları tek başıma yaşıyorum. İstenmeyen gelin olduğumu böyle anlamış oldum. Eşimden Allah razı olsun. Ben seni 7 yıl bekledim kimsenin sözüne bakmam diyor. Ama bi yandan da ailesiyle arasını açtığımı düşünüyorum çok huzursuzum. Ne yapmam lazım? Kusura bakmayan çok uzun oldu ama o kadar çok detay var ki. Son olayımız bu oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ektir: Paylaşımımın görümcemle hiç ilgisi yoktu. Daha önceden sürekli beni hedef alıp hakarete varan paylaşımlar yapan aramızın açık olduğu kuzenime ithafen yazdım. Ama alakasız bi şekilde görümcem devreye girdi
Canım eşine söylemen gayet normal bence..
Sen bişey paylaşmışsın oda üzerine alınmış demek ki yarası var :))

Ben eşime kardeşlerin şunu söyledi bunu söyledi diyemiyorum eşimi kırmamak için..
Ama soyleyenleride vallahi taktir ediyorum..

Benim gibi aman o kırılmasın aman bu kırılmasın diye hiç düşünme...
Sonunda kimseye anlatamadığın için bir tek sen üzülüyorsun...

Konuyu okuyunca aklima geldi, evlenmeden once ciddi baska bir iliskisi olan dayimla cinsel beraberlik yasayan yengem mevlutlu dugun yapti :KK70: Sonra da benim gayet ailemin bildigi o zamanlar sevgilim olan esimle dedikodumuzu yapti. Amaciniz ne sizin yani.

Back
X