O lafı görümceme sokmadım, kuzenimle bir meselem vardı ona yazdım diyor, hala görümcenin listesindeki erkekleri nerden biliyorsun takip mi ediyorsun deniliyor.
Ortada bir takip eden ve gereksiz üstüne alınan var o da görümce. Demek ki erkeklerle arkadaş olanlarla ilgili atıp tutup üstüne arkadaş olarak facede bir sürü erkek ekli görümcede. Bu durumda atıp tutmayacak.
bence siz masum değilsiniz. zaten kuzene de laf sokmak için denediğiniz yol hiç normal değil. ne öyle çocuk gibi laf sokmalar falan. ben sizin yerinizde olsam görümcemi arar, ben asla seni kastetmedim, ne alaka, kuzenimeydi o laf ama senin söylediğin şey çok ağır haksızlık ediyorsun, der konuyu kapatırdım. zaten görümce aklı başında biriyse üstüme alındım kusura bakma der ve huzura kavuşursunuz. amacınız huzura kavuşmaksa tabii.
ha birde bende size tavsiye, kimin kaç tane erkek arkadaşı var, kim kiminle ne yapmış böyle şeylere takılmayın. sizin daha doğru bir hayat sürmeniz, 7 senedir aynı adamla birlikte olmanız ve o adamla evlenmiş olmanız kimseyi eleştirebileceğiz, değişik iletilerle o insanlara laf sokabileceğiniz anlamına gelmiyor. sürekli namusuyla övünen kadınlardan mısınız bilmiyorum ama birisine kuzeniniz olur, görümceniz olur, kim olursa olsun, bu şekilde laf sokmak, bu şekilde küçümsemek yakışık bir hareket değil.