- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi huzurluyumben
-
annem de bana kiziyor zaten bu yuzden.anlayamadıgım, kimseden böyle bir talep yokken, siz kendınız sırf gorumcenızın gelecegını dusunerek mı boyle bır karar verıyorsunuz?
sadece konuyu anlayıp, ona gore yorum yapacagım.
Yurt dişinda yuksek lisansla ne gibi kapilar acilacak peki.. Sonuçta 3 4 yil sonra dondugunde ayni Turkiyeyi bulamayacak. Biliyorsunuz biz de her şey çok cabuk değişiyor yani yine issiz kalma ihtimali olacak mi ...
Ve bundan kendinizi sorumlu hissetmemelisiniz.. Düşünceniz çok çok güzel ancak aileniz çok daha oncelikli .. Bu yüzden gerçek ve yuksek fayda saglayacaksa belki olabilir
ama hem okutmak hem okumak hem yeni bir bebek başka bebekte varmis siz isten cikacaksiniz.. Zor olabilir..
İyi de kaç yaşında kadının sorumluluğunu neden siz alıyorsunuz?
Okulunu okumuş, dershaneye gitmiş, hazırlanmış. Başarısızlığı onun sorunu. Siz bu kadar büyük bir yükü omzunuza almak zorunda değilsiniz. Bu imkanlara sahip olmayanlar nasıl okuyup iş buluyorsa, o da bulsun.
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz resmen.
annem de bana kiziyor zaten bu yuzden.
istatistik oldugu icin burda is bulmasi daha kolay olur diye dusunuyor esim.
ama tabi cok super bir is olmaz belki, ama is olur en azindan diye dusunuyorum.
Korkum, is bulamamasi, evlenemesi, ve onu o sekilde 40 li yaslarinda hayal edince ben kotu hissediyorum kendimi.
anlayamadıgım, kimseden böyle bir talep yokken, siz kendınız sırf gorumcenızın gelecegını dusunerek mı boyle bır karar verıyorsunuz?
sadece konuyu anlayıp, ona gore yorum yapacagım.
Kızın kendi mi dedi ben gelmek istiyorum diye yoksa bence durduk yere iş çıkarmayın
ayni seyleri annem de soyluyor.
Esim aciktan soylemese bile boyle bir seyi istedigini tahmin ediyorum.
Sonra eyer kotu olursa durumu esim uzulurse diye korkuyorum acikcasi.
Ben biraz fazla dusunuyorum sanirim bu konuda.
Ama iste icim icimi yiyor.
Ben hep boyleydim, ilkokul uce giderken, benden kucuk kuzenimin ve kardesimin cantalarini bile ben tasirdim 20 dakika boyunca.
Valla bu kadar iyi olup da dertsiz başıma dert aldım diye ağlamak da var işin ucunda...
Görümcenin geleceğini sana kadar ailesi düşünsün..
Bir sorun yaşasanız da sana kadar onu düşünürler çünkü emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?