- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Persembenin gelisi de carsambadan belliymis adamın bekar evi dağınıkmıs zatenselam kızlar çok havadan sudan bir konu ama canımı sıkıyor .eşimin rahat tavırları vurdum duymazlığı sinir ediyor beni..her konudaböle...biliyorum çok basit bir sebep ama eşim çöp atmaya alıştıramadım dağınık pasaklı olmasına alıştım napayım erkeklerin çoğu böyle zaten hallediyoruz bi şekilde temizliyoruz. ama adam eline geçen çöpü bile tezgahın üstüne bırakıyor o kadar hazırcı. bira içiyor şişesi masada, soda içer ya tezgahta ya masada halbuki çöp bidonu bir adım yanında cips yer kanepe de çöp kovası ile arası iyi değil anlayacağınız..sabahtan akşama kadar oda oda onun çöplerini topluyorum izmaritler desen kültablası taşmış ona rağmen boşatltmıyor nasıl olsa evde bir hizmetçi var kaç defa söyledim evde bebek de var dedim şu cam şişeleri bari at ben görmüyorum bazen gözümden kaçıyor hem ben mecburmuyum senin ıvırzıvırını toplamaya bu kadar zor mu ya bi de üsteçıkıyor "sen atıver elinemi yapışır" yada atma bırak kalsın sana at diyenmi var dio ee atıyorum zaten atmayımda koleksiyonmu yapaylım tamam atayım demior kılkıl konuşuyor hala parazit yapmıcakmışım kül tablasını kafama atarmış bende bidenede gör dedim... nişanlıyken evine gitmiştim ozaman anlamıştım keyif insanı olduğunu nişanlın gelcek evi topla demi bişiy yap cip yemiş abartmıyorum 2-3 tane kanepelerin üstünde böle yağlı yağlı poşetlerini bırakmış ..yani şu anki evmin kopyası ..ada özenir azcık..kısacası bekar hayatından kalma eşimi adam edemiyorum..bide zeytinyağı modunda şimdi gitti kapıyıda kapattı yattı..allahım sabır
Temizleme sende. Ev kokmaya baslayinca anlar. Ya da zevkinden kıssın azicikta eve yardimci alsin?selam kızlar çok havadan sudan bir konu ama canımı sıkıyor .eşimin rahat tavırları vurdum duymazlığı sinir ediyor beni..her konudaböle...biliyorum çok basit bir sebep ama eşim çöp atmaya alıştıramadım dağınık pasaklı olmasına alıştım napayım erkeklerin çoğu böyle zaten hallediyoruz bi şekilde temizliyoruz. ama adam eline geçen çöpü bile tezgahın üstüne bırakıyor o kadar hazırcı. bira içiyor şişesi masada, soda içer ya tezgahta ya masada halbuki çöp bidonu bir adım yanında cips yer kanepe de çöp kovası ile arası iyi değil anlayacağınız..sabahtan akşama kadar oda oda onun çöplerini topluyorum izmaritler desen kültablası taşmış ona rağmen boşatltmıyor nasıl olsa evde bir hizmetçi var kaç defa söyledim evde bebek de var dedim şu cam şişeleri bari at ben görmüyorum bazen gözümden kaçıyor hem ben mecburmuyum senin ıvırzıvırını toplamaya bu kadar zor mu ya bi de üsteçıkıyor "sen atıver elinemi yapışır" yada atma bırak kalsın sana at diyenmi var dio ee atıyorum zaten atmayımda koleksiyonmu yapaylım tamam atayım demior kılkıl konuşuyor hala parazit yapmıcakmışım kül tablasını kafama atarmış bende bidenede gör dedim... nişanlıyken evine gitmiştim ozaman anlamıştım keyif insanı olduğunu nişanlın gelcek evi topla demi bişiy yap cip yemiş abartmıyorum 2-3 tane kanepelerin üstünde böle yağlı yağlı poşetlerini bırakmış ..yani şu anki evmin kopyası ..ada özenir azcık..kısacası bekar hayatından kalma eşimi adam edemiyorum..bide zeytinyağı modunda şimdi gitti kapıyıda kapattı yattı..allahım sabır
hiç yardım etmiyor değil isteyince eder ama bu çöp kovasının yanına uğramama işine gıcık oluyorum başka sebebi mı var acaba diye düşüncem nerdeyse..Esiniz cekilecek dert degilmis.
Daginik olabilir ama rica ettiginizde toplamasi iyi kotu elini bi seylere surmesi size yardim etmesi lazim.
Bence bu kadar alttan almayin tavrinizi koruyun.
Ne bekar adamlar var tertipli duzenli.
Esinizin huyu boyle bence ama onu boyle kabullenmeyin.
Kucuk bebegi olan bi kadinsin esinizde merhamet vicdan yoksunuymus.
Annesinden korkuyor bellihaklı olduğumu bildiği zaman bile üste çıkıyor zeytiyağı gibi annesinin evinde böle süklümpüklüm korkar .annesi sabah kahvaltısında donatır sofrayı kekler, poçalar ,omletler vss envayi çeşit..bizimkinde boğaz, keyif tavan yapmış. alışmış hzmete ..herşey hazır önüne gelmeye alışmış daha birgün gel bişiler hazırladım yiyelim dediğni duymadım 5 senelik evliyim.annesini sofralarına alışkın bizim sofrada atıyorum domates eksik hemen surat asar,söylenir bilmemne..mesela annesi çıplak ayak yere basmayın yeni temizlik yaptım ayak izi kalıyo modunda o da ayrı bir sinir... bizimkide haliyle dikkat ediyo ama bizi tınlayan ki yokki... hatasını kabul edip deseki "haklısın unutuyom gamsızım ondan falan" okadar kızmıcam ama en çokda ben, haklı iken haksız durumuna düşürmesine ifrit oluyom ..
toplamamayı denedim ama bıraktığı çöpü farketmiyor bile! sen koymuştun desem "hadi ya hiç farkında değilim der neyin kafası neyin rahatlığı bu erkeklerdeki anlamıyorum aynı evipaylaşırken..evlilik bu olmamalı..Yapip ypaip birde uste cikmiyorlar mi en cokda ona sibir olyyorum yok kafana atarim bilmem ne . trip atip yataga gitmelr ergenlikten cikamamis..sana birak kalsin atma demis sende atma birak daginik kalsin. 2 gun sobra da niye toplamiyosun der ... Annesine sikayet et bune niye sunudabsurdan al cope at demediniz de belki utanir
:)garip bir ilişki onlarınki sırf o sebepten uzunca ayrı bir konu açabilirim daha sonra... annesinden çekinir evet ama annesi de ondan... kaçak dövüş gibi..annesi ile tartıştığını hiç görmedim saygılıdır ama annesi biyerden sonra tırsar ondan bu yüzden ukalalık da var..aralarında mesafe var anne -oğul ilişkisi sıcaklığı yok onlarda pek azcık resmiler..ee hal böle olunca annesiyle mesafeli olan karısıyla normaldir...Annesinden korkuyor belli
Gizlice annesine sikayet et
istersen bidene bende şişeyi atarım dedim :)Şu kul tablasi olayina da aşırı sinir oldum. Tribe gelyedir o lafı ona ne demek parazit yapma falan. Senden ala parazit mikrop mu olur her tarafın pislik içinde deseydin keske
Benim eşim çok titiz asla eşyalarını ortada bırakmak canım aşkım kocamselam kızlar çok havadan sudan bir konu ama canımı sıkıyor .eşimin rahat tavırları vurdum duymazlığı sinir ediyor beni..her konudaböle...biliyorum çok basit bir sebep ama eşim çöp atmaya alıştıramadım dağınık pasaklı olmasına alıştım napayım erkeklerin çoğu böyle zaten hallediyoruz bi şekilde temizliyoruz. ama adam eline geçen çöpü bile tezgahın üstüne bırakıyor o kadar hazırcı. bira içiyor şişesi masada, soda içer ya tezgahta ya masada halbuki çöp bidonu bir adım yanında cips yer kanepe de çöp kovası ile arası iyi değil anlayacağınız..sabahtan akşama kadar oda oda onun çöplerini topluyorum izmaritler desen kültablası taşmış ona rağmen boşatltmıyor nasıl olsa evde bir hizmetçi var kaç defa söyledim evde bebek de var dedim şu cam şişeleri bari at ben görmüyorum bazen gözümden kaçıyor hem ben mecburmuyum senin ıvırzıvırını toplamaya bu kadar zor mu ya bi de üsteçıkıyor "sen atıver elinemi yapışır" yada atma bırak kalsın sana at diyenmi var dio ee atıyorum zaten atmayımda koleksiyonmu yapaylım tamam atayım demior kılkıl konuşuyor hala parazit yapmıcakmışım kül tablasını kafama atarmış bende bidenede gör dedim... nişanlıyken evine gitmiştim ozaman anlamıştım keyif insanı olduğunu nişanlın gelcek evi topla demi bişiy yap cip yemiş abartmıyorum 2-3 tane kanepelerin üstünde böle yağlı yağlı poşetlerini bırakmış ..yani şu anki evmin kopyası ..ada özenir azcık..kısacası bekar hayatından kalma eşimi adam edemiyorum..bide zeytinyağı modunda şimdi gitti kapıyıda kapattı yattı..allahım sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?