- Konu Sahibi Akuamarin10
-
canım eşim m.mühendisi..ama karakter olarak çok rahat ve gamsız biri önemsememesinden kaynaklanıyor sanırım çok soda içiyor günde 4 falan kolasıydı şişesiydi abur cuburu çok fazla kısacası ehli keyf olunca mesala giyimdede böle üstüne bişey damlasa farketmez ben farkederim değiştir derim amannn ne bileyim şu yaşta 70 lik dedeler gibi heves yok adamdaEsin ne is yapıyor isi ağır mı peki
Yani cevresini bu kadar pisletecek ne var anlamadım hala
Sizde şöyle yapın her insanın çekindiği utandığı daha doğrusu rahat edemediği birileri vardır o kişi yada kişileri evinize davet edin ama dağınıklığı toplamadan birde üstüne siz iyice dağıtın bunu iki günde bir yapın düzelme gösterdikçe haftada bir sonra ayda bire düşürün o çekindiği kişilerden haberdar değilseniz eşinizi izleyin sizin yanınızda başka kimlerin yanımda bu kadar rahatsa çekindiğinin yanında bu kadar rahat olmaması onu ele verirselam kızlar çok havadan sudan bir konu ama canımı sıkıyor .eşimin rahat tavırları vurdum duymazlığı sinir ediyor beni..her konudaböle...biliyorum çok basit bir sebep ama eşim çöp atmaya alıştıramadım dağınık pasaklı olmasına alıştım napayım erkeklerin çoğu böyle zaten hallediyoruz bi şekilde temizliyoruz. ama adam eline geçen çöpü bile tezgahın üstüne bırakıyor o kadar hazırcı. bira içiyor şişesi masada, soda içer ya tezgahta ya masada halbuki çöp bidonu bir adım yanında cips yer kanepe de çöp kovası ile arası iyi değil anlayacağınız..sabahtan akşama kadar oda oda onun çöplerini topluyorum izmaritler desen kültablası taşmış ona rağmen boşatltmıyor nasıl olsa evde bir hizmetçi var kaç defa söyledim evde bebek de var dedim şu cam şişeleri bari at ben görmüyorum bazen gözümden kaçıyor hem ben mecburmuyum senin ıvırzıvırını toplamaya bu kadar zor mu ya bi de üsteçıkıyor "sen atıver elinemi yapışır" yada atma bırak kalsın sana at diyenmi var dio ee atıyorum zaten atmayımda koleksiyonmu yapaylım tamam atayım demior kılkıl konuşuyor hala parazit yapmıcakmışım kül tablasını kafama atarmış bende bidenede gör dedim... nişanlıyken evine gitmiştim ozaman anlamıştım keyif insanı olduğunu nişanlın gelcek evi topla demi bişiy yap cip yemiş abartmıyorum 2-3 tane kanepelerin üstünde böle yağlı yağlı poşetlerini bırakmış ..yani şu anki evmin kopyası ..ada özenir azcık..kısacası bekar hayatından kalma eşimi adam edemiyorum..bide zeytinyağı modunda şimdi gitti kapıyıda kapattı yattı..allahım sabır
eşimi herkese aynı davranır nabza göre şerbet vermez..hem evime davet etsem o değil ben rezil olurum kadın olarak..bana laf gelir nede olsa erkek olan o teşk ederim öneriniz için..Sizde şöyle yapın her insanın çekindiği utandığı daha doğrusu rahat edemediği birileri vardır o kişi yada kişileri evinize davet edin ama dağınıklığı toplamadan birde üstüne siz iyice dağıtın bunu iki günde bir yapın düzelme gösterdikçe haftada bir sonra ayda bire düşürün o çekindiği kişilerden haberdar değilseniz eşinizi izleyin sizin yanınızda başka kimlerin yanımda bu kadar rahatsa çekindiğinin yanında bu kadar rahat olmaması onu ele verir
Ben. Teşekkür ederim
İyi demissinistersen bidene bende şişeyi atarım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?