bekar hayatından kopamamış eşim !

Esin ne is yapıyor isi ağır mı peki
Yani cevresini bu kadar pisletecek ne var anlamadım hala
canım eşim m.mühendisi..ama karakter olarak çok rahat ve gamsız biri önemsememesinden kaynaklanıyor sanırım çok soda içiyor günde 4 falan kolasıydı şişesiydi abur cuburu çok fazla kısacası ehli keyf olunca mesala giyimdede böle üstüne bişey damlasa farketmez ben farkederim değiştir derim amannn ne bileyim şu yaşta 70 lik dedeler gibi heves yok adamda

İleride oğlum olunca eline vereceğim toz bezini, silsin bibloları, kapıları falan. Ona çöp kutusunu da süper kahramanlı süslerim, alışkanlık olsun, çöpünü atsın. Bu ne yahu ayıptır?
Benim ağabeyim benden güzel temizlik yapıyor, bu adamlar ne halt sanıyor kendini?

Sizde şöyle yapın her insanın çekindiği utandığı daha doğrusu rahat edemediği birileri vardır o kişi yada kişileri evinize davet edin ama dağınıklığı toplamadan birde üstüne siz iyice dağıtın bunu iki günde bir yapın düzelme gösterdikçe haftada bir sonra ayda bire düşürün o çekindiği kişilerden haberdar değilseniz eşinizi izleyin sizin yanınızda başka kimlerin yanımda bu kadar rahatsa çekindiğinin yanında bu kadar rahat olmaması onu ele verir

eşimi herkese aynı davranır nabza göre şerbet vermez..hem evime davet etsem o değil ben rezil olurum kadın olarak..bana laf gelir nede olsa erkek olan o teşk ederim öneriniz için..

Evi dağıtıp siz söylediğinizde "tamam, bir daha dağıtmam" dese tamam ama üste çıkması gerçekten çok sinir bozucu olmuş.
Bir süre toplamayın desem, tahminimce o da toplamaya kalkmayacak ve eviniz çöplüğe dönecek.

Surekli oturdugu koltugun yanina agzi genis ve acik olan kucuk boy ofis tarzi cop kutularindan koymayi dene sen buraya at ben alirim sonra de her aksam toluca alirsin

Basligi okuyunca gece gec gelmeler arkadaslarla takilmalar aldatlamalar falan sandim. Cok sukur ki degilmis.
Canm bunlar hep aileden kaynaklaniyor. Malesef toplumumuzda erkek cocuklarina is yaptirilmiyor duzen titizlk ogretlmiyor.
Bu konudada onu egitmek sana dusuyor. Biraz uzun ve mesaketli bir yol ama yapicak biseyin yok. Birde bekarkende boyle oldugunu yazmissin keske bu durumu evlenmeden dusunseydin erkek milleti degismesini beklemek zor. Ama ittire ittire ogretmen gerek

Benzer sorunlar yasamistim bende kv cok pohpohlamis hic bisey yaptirmamis cop attirmamis bakkala bi gondermemis. Simdi hepsini yapio valla. Dedim sende calisiosun bende ya is bolusulur yada isten cikarim. Malum para lazim. Cop bakkal isi onda artik. Simdi hamileim diye dahada yardim edio gecen hasta oldum yemek bile yapamadim eve geldi corba yapti ictik :) birde ben alisverise ciktigimda inadimdan fazladab harcardim o yuzden artik beni gondermio posetmi tasicam birde liste yapiyorum gidip alio istersen ben gideim ama bu para yetmez bi 100luk daha cik diyorum yok yok ben giderim dio.
Ne kadar deissede kv hala ayni hala onlardayken bakkala bile gitmiyor. Kv sonra bana laf vurduruyor karina yaparsin demi kari koylu oldun falan diyor. Bende lafimi esirgemiyorum acikcasi. Alistirsaydin senin sorunun diyorum. Ben bu hale gelene kadar cok cektim calismasam hadi neyse butun isi benmi yapicam diyorum sinir oluyor. O sekilde yetistirmis 2 oglunuda ne kendi sularini alirlar nede baska bisey. Kaynim hala ayni sekilde devam edio. Bize geldiginde onuda gonderim bakkala evin sekli deiscekse onuda cagiriom abisinle agirlari kaldiriyorlar bende onlara sevdikleri yiyecekleri hazirliyorm
Simdilerdeyse kv cok deisti laf vurmuyor artik nasil yaptiriosun die tuyo almaya calisio.
Ama ese alistirma kismi gercekten cok zor.

Bak ben sana eşimi nasıl "eğittiğimi" anlatayım. Kendi pisliğini topla eşyalarını topla yemek tabağını topla falan uyarılarım bir işe yaramadı. Bende tam iki hafta inat ettim ve evi hiç toplAmadımda süpürmedimde. Hiçbir şey yapmadım. Yerler saç masalr bir parmak toz. Bulaşıklar tezgaha yığılmış yemeğe tabak çatal vs bile kalmamış. Bütün mutfak aletleri kirli ve dışarda. Ev kokuyor. Rezalet bir hale geldi. En son eşim duramadı aşkım ortalığı bir toplasan mı dedi. Bende aşkım az yede hizmetçi tut dedim. Bir iki gün daha hiçbir şeye elimi sürmedim. Sonra baktım kendi kendine ortalığı toplamaya başlamış. Bende yardım ettim birlikte temizledik. Baktıki ortalık güzel oldu ev bir açıldı güzelleşti. Aşkım kirletmeyelimde hep böyle kalsın dedi. Bende o zaman kendi döküntünü toplayacaksın. Çamaşırlarını kirliye yediğin tabağı makineye vs vs başladım. Sonra tabiki zamanla ve devam eden uyarılarla daha bir düzenli yardımcı oldu.

Anası yetiştirmemiş ee kendinde de yokmuş oldu çarpı iki şimdi yetiştirmek sana kaldı ama o da yontulmaya müsait değilmiş yine de yontmaya çalış kolay gelsin

Nolur kızmayın, yanlış da anlamayın ama bu tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı. Bazı kadınlar oğullarını öyle el bebek gül bebek yetiştiriyorlar ki, hani utanmasa yemekten sonra ağzını silecek 25 yaşındaki çocuğun. E normal olarak yıllarca böyle yetişen adam evlenince bir şişeyi çöpe atamayan bir canlıya dönüşüyor. Bunu konuşmak dışında ne çözer inanın bilmiyorum, o da yani eğer dinletebilirseniz.

Bu noktada bize çok iş düşüyor hanımlar. Ev işlerinde sadece kız çocukları değil erkek çocukları da sorumluluk sahibi edilmeli. Temizliğin, titizliğin ve düzenin sadece kadının sorumluluğunda olduğunu işliyoruz çocuklarımızın beyinlerine istemeden. Sonra işte böyle evlenince eşine oluyor olanlar. Kimse kocaman insanın arkasını toplamak zorunda değil. Allah kolaylık versin arkadaşım inşallah sorunun en kısa zamanda çözülür.

Hiç de basit değil, sinir krizi geçirtir insana.

3-4 yaş alışkanlığıdır bu ya hu, o kadar olamıyor demek ki bu tür erkekler.

Canım kültablası dolup tasıyor dıyorsun evde bebek varmıs bu cok zararlı bırsey bebegın ıcın benım esımde ıcıyor sıgara ama balkonda yada bebegın gıtmedıgı odada camdan kafasını cıkarıp ta,evın ıcınde ıcmez asla.Nısanlıyken anladım boyle oldugunu dıyorsun keske o zamandan bıtırseydın de evlenmeseydın,adam alısmıs boyle yasamaya duzelmez artık.Sana karsı konusmaları da hıc hos degıl parazıt yapma,kultabagını atarım falan.Bu adam artık duzelmez ne yapın bılıyor musunuz?Gıdın aılenıze durumunuzu anlatın cgırsınlar esınızı bak boyle devam edersen senden bosanacak falan deyp gozunu korkutsunlar eger grcekten sevıyosa kaybetmek ıstemıyosa anca oyle duzelır.

Sizi hizmetçi bellemiş anlaşılan.Bırakın bence birkaç gün toplamayın.Eşek gibi kendisi toplasın.
Çok sinir oluyorum ya sanki hizmetçisi var.Keyfe bak.

Birak temizleme bok gotursun evi
Artik bu pislik de degil saygisizlik cunku sana verdigi cevaplardan belli be canim
Sen belediye misin onun copunu temizleyecen? Birak daginik kalsin

Böyle olmaz anası bozmuş sen düzeltmeye çalış.
Kurallar koy evde sigara içmesin balkonda içsin kabul etmezse sadece mutfakta içsin
görev paylaşımı yap yapmıyorsa sende yapma görsün evin halini toplanmazsa nasıl oluyormuş...

Iyyyyyyy ne pişmiş,ben olsam "bu adamla nasıl evlendim,napıcam şimdi ben "diye başlık atardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…