- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Valla annesi bile ondan korkuyorsa sana kim yardımcı olabilir ki..:)garip bir ilişki onlarınki sırf o sebepten uzunca ayrı bir konu açabilirim daha sonra... annesinden çekinir evet ama annesi de ondan... kaçak dövüş gibi..annesi ile tartıştığını hiç görmedim saygılıdır ama annesi biyerden sonra tırsar ondan bu yüzden ukalalık da var..aralarında mesafe var anne -oğul ilişkisi sıcaklığı yok onlarda pek azcık resmiler..ee hal böle olunca annesiyle mesafeli olan karısıyla normaldir...
ya ben çok temiz olmasını beklemiyorum inan..sadece kendi sorumluluğunu halletsin yeter ben aşırı titiz sayılmam ama anamız babamız bizi birinin donunu dolağını ,çöpünü ,şişesini toplayıp peşinden koşup sürünelim diye doğurmadı herhalde..hepimizin üstünde emek var..bunun adı resmen hizmetçilik kendi işini bile bana gördürmek binevi kullanılmış hissediyorum kendimi enayi yerine konmuş :SDağınıklığı geçtim de pis olması daha beter yağlı cips poşetlerini bırakması falan. Ailelerde suç işte erkek çocuk iş yapmaz elini bir şeye sürdürmez. Sonra evleneceği kadın uğraşır durur. Ayrıca her erkek böyle değildir. O kadar titiz temiz erkekler var ki.
eşim kötü biri değildir yanlış anlaşılmasın iyi güzel huylarıda çoktur ama işte şu aşırı rahat umursamaz halleri...sanırı artıları var die idare ettim..Valla annesi bile ondan korkuyorsa sana kim yardımcı olabilir ki..
Bilemedim allah yardımcın olsun, pis olması cok kötü ya
Ama dediğim gibi zamanında belliymis böyle olacagı
Bu kadar zaman nasıl dayandın valla bravo.
Ama oda kızı olmasa eve gelmicek?Benim eşim çok titiz asla eşyalarını ortada bırakmak canım aşkım kocam
Kim olsa öyle hisseder . Tamam insan evinde iş yapmayı sever ama hayat müşterek karşındaki kişide anlayışlı yardım sever olmalı. Annesinden çekiniyor galiba öyle yorumlar okudum. Annesine söyleyin biraz kızsın belki düzelirya ben çok temiz olmasını beklemiyorum inan..sadece kendi sorumluluğunu halletsin yeter ben aşırı titiz sayılmam ama anamız babamız bizi birinin donunu dolağını ,çöpünü ,şişesini toplayıp peşinden koşup sürünelim diye doğurmadı herhalde..hepimizin üstünde emek var..bunun adı resmen hizmetçilik kendi işini bile bana gördürmek binevi kullanılmış hissediyorum kendimi enayi yerine konmuş :S
Kocamla barıstık aşkım bana hediye aldı akşamAma oda kızı olmasa eve gelmicek?
Mutluluklar..Kocamla barıstık aşkım bana hediye aldı akşam
Ay cok tatlısınız yaKocamla barıstık aşkım bana hediye aldı akşam
ole bişey yapamam annesine tavır alır belki kavga etmez ama ,aralrını bozmak istemem ben kötü olurum sonra..ayrıca annesi de kızmaz zaten ben karışmam der.Kim olsa öyle hisseder . Tamam insan evinde iş yapmayı sever ama hayat müşterek karşındaki kişide anlayışlı yardım sever olmalı. Annesinden çekiniyor galiba öyle yorumlar okudum. Annesine söyleyin biraz kızsın belki düzelir
sana su kadarını söyliyim benim konularımda esimin pasaklılıgın bilen bilir sükür et ki masaya bırakan bi esin var bizimki direk yere atar ne icer ne yerse muz kabugu dahilllselam kızlar çok havadan sudan bir konu ama canımı sıkıyor .eşimin rahat tavırları vurdum duymazlığı sinir ediyor beni..her konudaböle...biliyorum çok basit bir sebep ama eşim çöp atmaya alıştıramadım dağınık pasaklı olmasına alıştım napayım erkeklerin çoğu böyle zaten hallediyoruz bi şekilde temizliyoruz. ama adam eline geçen çöpü bile tezgahın üstüne bırakıyor o kadar hazırcı. bira içiyor şişesi masada, soda içer ya tezgahta ya masada halbuki çöp bidonu bir adım yanında cips yer kanepe de çöp kovası ile arası iyi değil anlayacağınız..sabahtan akşama kadar oda oda onun çöplerini topluyorum izmaritler desen kültablası taşmış ona rağmen boşatltmıyor nasıl olsa evde bir hizmetçi var kaç defa söyledim evde bebek de var dedim şu cam şişeleri bari at ben görmüyorum bazen gözümden kaçıyor hem ben mecburmuyum senin ıvırzıvırını toplamaya bu kadar zor mu ya bi de üsteçıkıyor "sen atıver elinemi yapışır" yada atma bırak kalsın sana at diyenmi var dio ee atıyorum zaten atmayımda koleksiyonmu yapaylım tamam atayım demior kılkıl konuşuyor hala parazit yapmıcakmışım kül tablasını kafama atarmış bende bidenede gör dedim... nişanlıyken evine gitmiştim ozaman anlamıştım keyif insanı olduğunu nişanlın gelcek evi topla demi bişiy yap cip yemiş abartmıyorum 2-3 tane kanepelerin üstünde böle yağlı yağlı poşetlerini bırakmış ..yani şu anki evmin kopyası ..ada özenir azcık..kısacası bekar hayatından kalma eşimi adam edemiyorum..bide zeytinyağı modunda şimdi gitti kapıyıda kapattı yattı..allahım sabır
söylüyorum yardım etmiyor değil ediyor keyfi olunca ama üsteleyince de dırdırıcı olduğumu savunup yine köşesine çekiliyor hep onun kırgınlıkları ya ben ? bir kez de benim penceremden baksa olaylara...bu erkekler çok bencil yaratıklar..o yüzden evlenmek her yiğidin harcı olmamalı...Böyle adamlar gerçekten sinir bozar..
Öncelikle sakin olsun canım ne demek kültablasını kafana atarım! Çocuk var yetişemiyorum hayatım bana yardımcı olur musun biraz de.. Inşallah seni anlar ve bundan sonra yardımcı olur sana..
bekar hayatından kopamamış diyinceselam kızlar çok havadan sudan bir konu ama canımı sıkıyor .eşimin rahat tavırları vurdum duymazlığı sinir ediyor beni..her konudaböle...biliyorum çok basit bir sebep ama eşim çöp atmaya alıştıramadım dağınık pasaklı olmasına alıştım napayım erkeklerin çoğu böyle zaten hallediyoruz bi şekilde temizliyoruz. ama adam eline geçen çöpü bile tezgahın üstüne bırakıyor o kadar hazırcı. bira içiyor şişesi masada, soda içer ya tezgahta ya masada halbuki çöp bidonu bir adım yanında cips yer kanepe de çöp kovası ile arası iyi değil anlayacağınız..sabahtan akşama kadar oda oda onun çöplerini topluyorum izmaritler desen kültablası taşmış ona rağmen boşatltmıyor nasıl olsa evde bir hizmetçi var kaç defa söyledim evde bebek de var dedim şu cam şişeleri bari at ben görmüyorum bazen gözümden kaçıyor hem ben mecburmuyum senin ıvırzıvırını toplamaya bu kadar zor mu ya bi de üsteçıkıyor "sen atıver elinemi yapışır" yada atma bırak kalsın sana at diyenmi var dio ee atıyorum zaten atmayımda koleksiyonmu yapaylım tamam atayım demior kılkıl konuşuyor hala parazit yapmıcakmışım kül tablasını kafama atarmış bende bidenede gör dedim... nişanlıyken evine gitmiştim ozaman anlamıştım keyif insanı olduğunu nişanlın gelcek evi topla demi bişiy yap cip yemiş abartmıyorum 2-3 tane kanepelerin üstünde böle yağlı yağlı poşetlerini bırakmış ..yani şu anki evmin kopyası ..ada özenir azcık..kısacası bekar hayatından kalma eşimi adam edemiyorum..bide zeytinyağı modunda şimdi gitti kapıyıda kapattı yattı..allahım sabır
:)) masada yediği içtiği için masada kalıyor zaten bazen yerdende topluyorum ay sinirden gülme krizi geldi..yok yok biz kesin hizmetçi tayfasıyız bari maaşa bağlasalar:))sana su kadarını söyliyim benim konularımda esimin pasaklılıgın bilen bilir sükür et ki masaya bırakan bi esin var bizimki direk yere atar ne icer ne yerse muz kabugu dahilll
ne geldi canım aklınabekar hayatından kopamamış diyince
Sanırım aynı sey geldi aklımızabekar hayatından kopamamış diyince
iyi şeyler gelmedi vallane geldi canım aklına
bencedeeeSanırım aynı sey geldi aklımıza
valla cinselliği kasdediyorsan yada çapkınlığı...çapkınlık yok cinsellikte desen zerresi yok:)iyi şeyler gelmedi vallaçok mu fesadım ne
Esin ne is yapıyor isi ağır mı pekieşim kötü biri değildir yanlış anlaşılmasın iyi güzel huylarıda çoktur ama işte şu aşırı rahat umursamaz halleri...sanırı artıları var die idare ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?