bekar hayatından kopamamış eşim !

Valla annesi bile ondan korkuyorsa sana kim yardımcı olabilir ki..
Bilemedim allah yardımcın olsun, pis olması cok kötü ya
Ama dediğim gibi zamanında belliymis böyle olacagı
Bu kadar zaman nasıl dayandın valla bravo.

ya ben çok temiz olmasını beklemiyorum inan..sadece kendi sorumluluğunu halletsin yeter ben aşırı titiz sayılmam ama anamız babamız bizi birinin donunu dolağını ,çöpünü ,şişesini toplayıp peşinden koşup sürünelim diye doğurmadı herhalde..hepimizin üstünde emek var..bunun adı resmen hizmetçilik kendi işini bile bana gördürmek binevi kullanılmış hissediyorum kendimi enayi yerine konmuş :S

eşim kötü biri değildir yanlış anlaşılmasın iyi güzel huylarıda çoktur ama işte şu aşırı rahat umursamaz halleri...sanırı artıları var die idare ettim..

Kim olsa öyle hisseder . Tamam insan evinde iş yapmayı sever ama hayat müşterek karşındaki kişide anlayışlı yardım sever olmalı. Annesinden çekiniyor galiba öyle yorumlar okudum. Annesine söyleyin biraz kızsın belki düzelir

Böyle adamlar gerçekten sinir bozar..
Öncelikle sakin olsun canım ne demek kültablasını kafana atarım! Çocuk var yetişemiyorum hayatım bana yardımcı olur musun biraz de.. Inşallah seni anlar ve bundan sonra yardımcı olur sana..

ole bişey yapamam annesine tavır alır belki kavga etmez ama ,aralrını bozmak istemem ben kötü olurum sonra..ayrıca annesi de kızmaz zaten ben karışmam der.

sana su kadarını söyliyim benim konularımda esimin pasaklılıgın bilen bilir sükür et ki masaya bırakan bi esin var bizimki direk yere atar ne icer ne yerse muz kabugu dahilll

söylüyorum yardım etmiyor değil ediyor keyfi olunca ama üsteleyince de dırdırıcı olduğumu savunup yine köşesine çekiliyor hep onun kırgınlıkları ya ben ? bir kez de benim penceremden baksa olaylara...bu erkekler çok bencil yaratıklar..o yüzden evlenmek her yiğidin harcı olmamalı...

bekar hayatından kopamamış diyince

sana su kadarını söyliyim benim konularımda esimin pasaklılıgın bilen bilir sükür et ki masaya bırakan bi esin var bizimki direk yere atar ne icer ne yerse muz kabugu dahilll
:)) masada yediği içtiği için masada kalıyor zaten bazen yerdende topluyorum ay sinirden gülme krizi geldi..yok yok biz kesin hizmetçi tayfasıyız bari maaşa bağlasalar:))

eşim kötü biri değildir yanlış anlaşılmasın iyi güzel huylarıda çoktur ama işte şu aşırı rahat umursamaz halleri...sanırı artıları var die idare ettim..
Esin ne is yapıyor isi ağır mı peki
Yani cevresini bu kadar pisletecek ne var anlamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…