bekar hayatından kopamamış eşim !

Iyy adam nasıl dayanıyor bu kadar kirliliğe,
Nekadar pasaklı yahu !
E nişanlıykenden belliymiş biraz zor değiştirmeniz
Huylu huyundan vazgeçmez, adamdaki rahatlığa bak ya !!!
Evde her gün kıyamet kopma meselem olurdu yani,
Az yesinde hizmetçi tutsun !!!

Yalniz ilginctirki bazi konularda titizdir yemek! Konu gen44798520, member: 465570"]Iyy adam nasıl dayanıyor bu kadar kirliliğe,
Nekadar pasaklı yahu !
E nişanlıykenden belliymiş biraz zor değiştirmeniz
Huylu huyundan vazgeçmez, adamdaki rahatlığa bak ya !!!
Evde her gün kıyamet kopma meselem olurdu yani,
Az yesinde hizmetçi tutsun !!!
[/QUOTE]
saol canım ama benim eşimde kendine laf söyletmezlik da var üste çıkma yani... bu dediklerini yapsam beni yerin dibine sokar laflarıyla döver bende gururluyumdur kaldıramam çeker giderim saol ..

teşekkür ederim haklısınız aynen öyle genelde elektrik erkek işi tarzı şeylerde atlar komşunun bile bişeyi bozulsa o konularda iyidir eli hızlı pratiktir ama terzi kendi söküğünü dikememiş misali daha kendi çöpünü atamazken..

Surekli oturdugu koltugun yanina agzi genis ve acik olan kucuk boy ofis tarzi cop kutularindan koymayi dene sen buraya at ben alirim sonra de her aksam topluca alirsin
sorun şu ki, genelde mutfakta yer içer çöp kovası tam arkasında ama o elinin uzandığı en yakın yere koyuyor herşeyi şişe,cips paketi,çerez abur cubur ne varsa,bende anlamadım neyin kafası ,

yorumıun için saol..eşime sigarayı evde içirtmiyorum zaten azın balkonda içer kışın üşüdüğü için balkon kapısında yada pencereden kolunu çıkarı o kunuda problem yok gerçi yinede azcık girior içeri ama bunada şükür ben gördüğümde atıyorum ama bazen kıyı bucak göremediğim yerlerde olabiliyor küllük ...parazit vss gibi konuşmaları ben bağırıp sinirlendiğim için söyledi ama haklıydım yani oda bağırsa belki zoruma gitmicek ama böle takmaz umursamaz gibi tavırlar...kendine laf söletmiyor k bi b..k sanıyor neyse ...

Bir bebek, bira şişeleri, dolmuş taşmış kültablası izmaritler... Ne kadar sağlıklı ve tam bebeğe uygun bir ortam. Acıdım o yavruya hem de çok... Yurt dışında yaşasanız şu konuyu okuyan bir yetkili bebeğe el koyar.

Hic biseye istegi hevesi olmayan iş asigi calisma asigi bi insanla evli kalmak o kadar zorki herseyi benden korktugu icin gorevmissi
hayır öyle değil eşim birayı nadir içer ayda yılda bir .sorun bu değil sigarayı da evde içmez zaten ..sorun çöp siz iyi okumadınız herhalde..

İfşa edin etrafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…