- Konu Sahibi Akuamarin10
-
selam kızlar çok havadan sudan bir konu ama canımı sıkıyor .eşimin rahat tavırları vurdum duymazlığı sinir ediyor beni..her konudaböle...biliyorum çok basit bir sebep ama eşim çöp atmaya alıştıramadım dağınık pasaklı olmasına alıştım napayım erkeklerin çoğu böyle zaten hallediyoruz bi şekilde temizliyoruz. ama adam eline geçen çöpü bile tezgahın üstüne bırakıyor o kadar hazırcı. bira içiyor şişesi masada, soda içer ya tezgahta ya masada halbuki çöp bidonu bir adım yanında cips yer kanepe de çöp kovası ile arası iyi değil anlayacağınız..sabahtan akşama kadar oda oda onun çöplerini topluyorum izmaritler desen kültablası taşmış ona rağmen boşatltmıyor nasıl olsa evde bir hizmetçi var kaç defa söyledim evde bebek de var dedim şu cam şişeleri bari at ben görmüyorum bazen gözümden kaçıyor hem ben mecburmuyum senin ıvırzıvırını toplamaya bu kadar zor mu ya bi de üsteçıkıyor "sen atıver elinemi yapışır" yada atma bırak kalsın sana at diyenmi var dio ee atıyorum zaten atmayımda koleksiyonmu yapaylım tamam atayım demior kılkıl konuşuyor hala parazit yapmıcakmışım kül tablasını kafama atarmış bende bidenede gör dedim... nişanlıyken evine gitmiştim ozaman anlamıştım keyif insanı olduğunu nişanlın gelcek evi topla demi bişiy yap cip yemiş abartmıyorum 2-3 tane kanepelerin üstünde böle yağlı yağlı poşetlerini bırakmış ..yani şu anki evmin kopyası ..ada özenir azcık..kısacası bekar hayatından kalma eşimi adam edemiyorum..bide zeytinyağı modunda şimdi gitti kapıyıda kapattı yattı..allahım sabır
Benim eşim çok titiz asla eşyalarını ortada bırakmak canım aşkım kocam
saol canım ama benim eşimde kendine laf söyletmezlik da var üste çıkma yani... bu dediklerini yapsam beni yerin dibine sokar laflarıyla döver bende gururluyumdur kaldıramam çeker giderim saol ..Bak ben sana eşimi nasıl "eğittiğimi" anlatayım. Kendi pisliğini topla eşyalarını topla yemek tabağını topla falan uyarılarım bir işe yaramadı. Bende tam iki hafta inat ettim ve evi hiç toplAmadımda süpürmedimde. Hiçbir şey yapmadım. Yerler saç masalr bir parmak toz. Bulaşıklar tezgaha yığılmış yemeğe tabak çatal vs bile kalmamış. Bütün mutfak aletleri kirli ve dışarda. Ev kokuyor. Rezalet bir hale geldi. En son eşim duramadı aşkım ortalığı bir toplasan mı dedi. Bende aşkım az yede hizmetçi tut dedim. Bir iki gün daha hiçbir şeye elimi sürmedim. Sonra baktım kendi kendine ortalığı toplamaya başlamış. Bende yardım ettim birlikte temizledik. Baktıki ortalık güzel oldu ev bir açıldı güzelleşti. Aşkım kirletmeyelimde hep böyle kalsın dedi. Bende o zaman kendi döküntünü toplayacaksın. Çamaşırlarını kirliye yediğin tabağı makineye vs vs başladım. Sonra tabiki zamanla ve devam eden uyarılarla daha bir düzenli yardımcı oldu.
teşekkür ederim haklısınız aynen öyle genelde elektrik erkek işi tarzı şeylerde atlar komşunun bile bişeyi bozulsa o konularda iyidir eli hızlı pratiktir ama terzi kendi söküğünü dikememiş misali daha kendi çöpünü atamazken..Nolur kızmayın, yanlış da anlamayın ama bu tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı. Bazı kadınlar oğullarını öyle el bebek gül bebek yetiştiriyorlar ki, hani utanmasa yemekten sonra ağzını silecek 25 yaşındaki çocuğun. E normal olarak yıllarca böyle yetişen adam evlenince bir şişeyi çöpe atamayan bir canlıya dönüşüyor. Bunu konuşmak dışında ne çözer inanın bilmiyorum, o da yani eğer dinletebilirseniz.
Bu noktada bize çok iş düşüyor hanımlar. Ev işlerinde sadece kız çocukları değil erkek çocukları da sorumluluk sahibi edilmeli. Temizliğin, titizliğin ve düzenin sadece kadının sorumluluğunda olduğunu işliyoruz çocuklarımızın beyinlerine istemeden. Sonra işte böyle evlenince eşine oluyor olanlar. Kimse kocaman insanın arkasını toplamak zorunda değil. Allah kolaylık versin arkadaşım inşallah sorunun en kısa zamanda çözülür.
sorun şu ki, genelde mutfakta yer içer çöp kovası tam arkasında ama o elinin uzandığı en yakın yere koyuyor herşeyi şişe,cips paketi,çerez abur cubur ne varsa,bende anlamadım neyin kafası ,Surekli oturdugu koltugun yanina agzi genis ve acik olan kucuk boy ofis tarzi cop kutularindan koymayi dene sen buraya at ben alirim sonra de her aksam topluca alirsin
yorumıun için saol..eşime sigarayı evde içirtmiyorum zaten azın balkonda içer kışın üşüdüğü için balkon kapısında yada pencereden kolunu çıkarı o kunuda problem yok gerçi yinede azcık girior içeri ama bunada şükür ben gördüğümde atıyorum ama bazen kıyı bucak göremediğim yerlerde olabiliyor küllük ...parazit vss gibi konuşmaları ben bağırıp sinirlendiğim için söyledi ama haklıydım yani oda bağırsa belki zoruma gitmicek ama böle takmaz umursamaz gibi tavırlar...kendine laf söletmiyor k bi b..k sanıyor neyse ...Canım kültablası dolup tasıyor dıyorsun evde bebek varmıs bu cok zararlı bırsey bebegın ıcın benım esımde ıcıyor sıgara ama balkonda yada bebegın gıtmedıgı odada camdan kafasını cıkarıp ta,evın ıcınde ıcmez asla.Nısanlıyken anladım boyle oldugunu dıyorsun keske o zamandan bıtırseydın de evlenmeseydın,adam alısmıs boyle yasamaya duzelmez artık.Sana karsı konusmaları da hıc hos degıl parazıt yapma,kultabagını atarım falan.Bu adam artık duzelmez ne yapın bılıyor musunuz?Gıdın aılenıze durumunuzu anlatın cgırsınlar esınızı bak boyle devam edersen senden bosanacak falan deyp gozunu korkutsunlar eger grcekten sevıyosa kaybetmek ıstemıyosa anca oyle duzelır.
hayır öyle değil eşim birayı nadir içer ayda yılda bir .sorun bu değil sigarayı da evde içmez zaten ..sorun çöp siz iyi okumadınız herhalde..Bir bebek, bira şişeleri, dolmuş taşmış kültablası izmaritler... Ne kadar sağlıklı ve tam bebeğe uygun bir ortam. Acıdım o yavruya hem de çok... Yurt dışında yaşasanız şu konuyu okuyan bir yetkili bebeğe el koyar.
İfşa edin etrafaHic biseye istegi hevesi olmayan iş asigi calisma asigi bi insanla evli kalmak o kadar zorki herseyi benden korktugu icin gorevmissi
hayır öyle değil eşim birayı nadir içer ayda yılda bir .sorun bu değil sigarayı da evde içmez zaten ..sorun çöp siz iyi okumadınız herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?