Bekar hayatini ozleyenler

valla ben bile çocuğum olmadığı halde özledim. şu an oruç mesela bekarken uyuyordum rahat rahat, istediğim zaman açabiliodum iftarı ( illa iftar zamanı açmıodum orucumu ) geç açıodum biraz mesela ya da bi kahvaltı yetiodu bana. Şimdi hiç öle deil maalesef . Kocamı evliliği seviorum . İyi ki kocam var ama ne bileyim onun için illa bi yemek hazırlaman gerekio yada arkadaşları oluo onları davet edip öle fedakarlık yapman gerekio, hiç yemediğin halde tatlı filan yapman gerekio vs vs..

Hiç özlemiyorum...
Bekarken de aynı sorumluluklarım vardı çünkü. Şimdi iki kişi paylaşıyoruz sorumluluğu.
Çantamı alıp "bey ben kaçtım" diyebiliyorum hala. Sosyal hayatımda bekar veya evli olmanın çok farkı olmadı.
Çocuk olursa çocuksuz günlerimi özleyebilirim ama, o yüzden yapmıyorum

Özlemiyorum .
Bekarken üzerimde aile baskısı vardı gerçi sevgileri de vardı ama aşırı üzerime titrerlerdi .
Evin kuralları sıkıydı ve uymak zorundaydım.
Şimdi ise çok anlayışlı bir eşim var .Kendi evim var kurallar yok.Biz varız.Evliyken daha mutluyum ben.

işte tam istediğim evlilik.... "bey ben kaçtım " nolur Allahım bana da öyle bir koca nasip et yoksa hiç evlenemicem sanırsam ki

ne yalan söyleyim bazen ben de özlüyorum . :)
tek başıma zaman geçirmekten sıkılmam hiç, kafamı dinlemeyi severim . bazen bunu çok özlüyorum.

ama evlilikte güzel, kendi evin kendi hayatın var.

Yani arada özleyebilirsin, normal. Yer yer bazı akşamlar ben de keşke şimdi yemek yapmak yerine hazır sofraya otursam anne evimdeki gibi düşünüyorum. Ama eşim çok saolsun çok anlayışlı her konuda. O yüzden evlilik hayatımdaki ilk 2 senem çok güzel geçti. Yakın zamanda Allah nasip ederse bir bebek geliyor ailemize bakalım o zaman o nasıl olacak. Belki o zaman o dediğin hisse ben de daha çok kapılabilirim "İnsan bebeği olana kadar bekardır." diye bir cümle gördüm geçen gün. Doğru muymuş, göreceğiz

Az sabırlı olsan o muhteşem günler de gelecek inşallah...
Sabrın sonu selamet güzelim,sakın unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…