- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Aynen katiliyorum hic kimse dort dortluk degil ama kotu bir evlilik yasiyo olsaydm zaten yaninda durmazdim benim bahsettigim ozlem bambaska birseyDoğrusu, eğrisi yok. Evlilik her haliyle zor.
Aile evini özlemedim. Ama bekar halimi özledim. Cok huzursuz bi aile ortamı vardı. Ama kendim olabildiğim dönemlerdi.
Birinin eşi olmak, annesi olmak, gelin olmak insanı ister istemez bi çok kalıba sokuyor. Mesela ben simdi saçlarima ratsa yaptirsam kp, kv kalp krizinden ölür.
Kendim olmayı çok özledimpuffffffff benimki dovmemi gorunce .... Yaptir demisti hihhhh dedim kaldim ben sok:)
Doğrusu, eğrisi yok. Evlilik her haliyle zor.
doğru evlilik ve doğru kişi var bence. doğrusu da şu, pek çok yöneden uyuşabildiğin anlaşabildiğin ve ortak değer yargılarına sahip olduğun güven duyduğun bir insan. bu tür bir insan kişinin hayatını kolaylaştıran insandır. aksi olsaydı bu kadar mutsuz evlilik olmazdı.
Tabikide cogu zaman bu ev bu esyalar bnmmi bu cirkin herif bnm mi diyorum:)icim kipir kipir oluyo ama yinede bazen boyle ahhhh eski gunler diyorum:)bnde ozluyorum hemde cok..ailemle olmayi arkadaslarimi, onlarla vakit gecirmyi, kazandigim parayi sorumsuzca harcamayi... yinede evlilikde cok guzel esin olmasi kendine ait bir evin esyalarin olmasi...
Hic alakasi yok dogru kisiyle en basiti o maddiyati dusunuyo uzuluyo esim oyleykende bende civil civil olamiyorum dogal olarak uzuluyorum kendimi kotu hissediyorum ama bekarken cokta dusunemiyodumdoğru evlilik ve doğru kişi var bence. doğrusu da şu, pek çok yöneden uyuşabildiğin anlaşabildiğin ve ortak değer yargılarına sahip olduğun güven duyduğun bir insan. bu tür bir insan kişinin hayatını kolaylaştıran insandır. aksi olsaydı bu kadar mutsuz evlilik olmazdı.
Slm arkadaslar esimi cocugumu cok seviyorum problemim yok sukur ama evlenmeden onceki hayatimi ozledim sorumluluk yok maddiyat dusunmek yok cantani al cik yada sabaha kadar oturup aksama kadar yat siz ne dusunuyosunuz bu konuda
Iki senedir sukur kapiyi vurup gitmesini gerektirecek birsey yasatmadik birbirimize saman alevi gibidr genelde o sinirlendiginde ben karsisinda gulerim gider severim o da uzatmaz iyiki var omrum iyiki var yaramaz oglusumuzbuda varda birde tamamlamakta var mesela ben sakin sabirli olgun biriyim.esimde sabirsiz sinirli aceleci takintili biri.ben ona bicok seyde sakin ve sabirli olmayi ogrettim birbirimizin hatalarini torpulemeye calistik.benimde hatalarim vardi kendi isteklerimi hep onde tutuyordum..eksiklerimizi tamamlamaya kimi zaman kavgayla kimi zaman sakinlikle calistik.. .ee tabi yiprandigimiz kapiyi vurup cekip gidesimizde cok oldu.dogrusu bu kadarini basardik..ha bu arada benim esimin en ufak elestirisine tahammulum yok o ayri bir konu..
Evet benm hayatimdaki en buyuk guzellikler onlar :)Bende özlememek için evlenmiyorum.
Herşey zamanında güzel, eski tatlı bir anı olarak kalsın bekarlık gunlerin. Şimdi başka güzellikler yaşayarak devam ediyorsun hayatına.
canim bende kismetse atanicam da yaa kotu olmuyo mu tek basina amaa baska sehirde.bi de bende acele ediyom.atanim hemen evlenim diyomHayatımın en güzel günlerini atanıp da kendi kendime yaşadığım bir senede yaşadım off halt var gb evlendim, şimdi de boşanıyorum. Baba evi fena değil de kendi evime çıksam bir an önce on numara olacak :)
Tabikide cogu zaman bu ev bu esyalar bnmmi bu cirkin herif bnm mi diyorum:)icim kipir kipir oluyo ama yinede bazen boyle ahhhh eski gunler diyorum:)
Evlilik hayatım da bu şekilde ilerlediğinden, özlem duymuyorum.Slm arkadaslar esimi cocugumu cok seviyorum problemim yok sukur ama evlenmeden onceki hayatimi ozledim sorumluluk yok maddiyat dusunmek yok cantani al cik yada sabaha kadar oturup aksama kadar yat siz ne dusunuyosunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?