Bekar hayatini ozleyenler

Hic ozlemiyorum
Bence evlilik sultanlik yaaa
Hala canim ne zaman isterse o zaman alir cantami cikarim, cocugu anneme birakirim. Veya canim isterse yemek yaparim, temizligi de aynen. Esimin kiyafetlerini ne zaman keyfim gelirse o zaman utulerim. Benim yapmadigim herseyi esim yapar. Kimsenin hizmetcisi degilim ki? Canim isterse yaparim boynumun borcu degil ya

Benimde genel manada güzel bi evliligim var hamileyim ama bekar hayatımı çok özlüyorum ev temizlemenin yemek yapmanın zorunluluga dönmedigi maddiyat düşünmeden kazandgm parayı harcamayı kafama göre arkadşlarmla plan yapablmeyi tatile gidebilmeyi çok özledimm

Esimde yemek aramaz onune ne koysam yer hatta kendi yapar ama ne kadarda yardimci olsa bekarlik gibi olmuyo esimle iyiki evlendim hep onada soylerim o benim mucizem ama ozleniyo yinede

Hizmetcilikle alakasi yokki cocuk olunca pesinden kosmak zorundasin esimle ben kahvaltilik hazirlayip yeriz ama sabah kalkip ne yiyecek diye dusunuyorum hep saglikli faydali seyler yesin istiyorum eti sebzesi susu busu

Hizmetcilikle alakasi yokki cocuk olunca pesinden kosmak zorundasin esimle ben kahvaltilik hazirlayip yeriz ama sabah kalkip ne yiyecek diye dusunuyorum hep saglikli faydali seyler yesin istiyorum eti sebzesi susu busu
Bunu dusunmek zor birsey degil ki.derdin cocuk olsun. Cocugun pesinden kosan da tek sen degilsindir babasi da kosuyordur. Bir cocuk ne yiyecek derdi icin bekar hayati ozlenmez ki Allah baska dert vermesin

Cok dogru bir sozmus cocugun oldugu zaman evlilik baska boyuta geciyo level atliyo:)

Bunu dusunmek zor birsey degil ki.derdin cocuk olsun. Cocugun pesinden kosan da tek sen degilsindir babasi da kosuyordur. Bir cocuk ne yiyecek derdi icin bekar hayati ozlenmez ki Allah baska dert vermesin
Ben biraz pimpirikliyim galiba bu konuda malesef bana cok duskun hatta yapisik ne kadar babasida ilgilense de doner dolasir yine benm yakama yapisir

valla ne yalan söyliyim ben de özlüyorum, henüz 1 yıllık evliyim ama imzayı attığım ilk günden itibaren bir özlem var içimde, hatta zaman zaman başka hayatlar hayal ediyorum kendime evliliğimle ilgili bir sıkıntım yok, çok anlayışlı ve iyi kalpli, hoşgörülü bir eşim var. yine de bekar hayatım da daha mutluydum sanırım. bazen ben de soruyorum eşime özlüyor musun diye, onun cevabı hep hayır oluyor, benimki hep evet

Ben ilk defa boyle bir soru sordum esime onunda hayirdi cevabi ve suclu hissettim kendimi

Hayir cunku zaten evlenmemis gibiyim :)
Iyi ki esimle evlenmisim, benim en kiymetli dunya nimetlerimden biri.
Bir de bebegimiz var, evimizin nesesi.

Çok sukur saglikliyiz..
Ailem de yakin bize ve saglikli.
Kayin ailem de saglikli ve huzurlu.
Daha ne isteyeyim.

Cantayi alip yine cikabilirsiniz.
Lutfen bebegi bir sorunmus gibi kodlamayin.
Pesinden kostuk dediginize gore yuruyor.
Bugunler bir daha geri gelmeyecek, tadini cikarin.
Hangi bebek acliktan ölmüs?
Ya da her sey karninin doymasi mi?
Stressiz bir anne bebegin ruhunun doyumunu saglar ki bu da cok onemli.

Tabiki bebegimden sorunmus gibi bahsetmiyorum sadece sorumlulugu fazla bekarlik gibi olmuyo hayat

Slm arkadaslar esimi cocugumu cok seviyorum problemim yok sukur ama evlenmeden onceki hayatimi ozledim sorumluluk yok maddiyat dusunmek yok cantani al cik yada sabaha kadar oturup aksama kadar yat siz ne dusunuyosunuz bu konuda

Bazen özlüyorum
Sorumluluklarım hep vardı ama şimdi ortak karar alma durumu var bazen zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…