Bekar kadınlar sevgilim var/evliyim taklidi yapıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Bakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.

Ben bi erkek arkadaşımı ınstagram hikayesine atmıştım sevgilim var sansınlar diye. Ama bu öyle bakın sevgilim var gibi paranoyakça bi hareket olarak değil. Lüzumsuz kişileri kendimden uzaklaştırmak için. Yalnız değilsin yani.

Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? CiRiLLA , kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.

Yolda karsilastigim insanlarin öyle soru sorma cüreti olmuyor ama sosyal medyada iliskim var durumu yapmisligim vardi olmadigi halde

Hem yillardir bana saplantili sapik birinden kurtulmak adina hem iliski istemedigim bir zaman diliminde kimsenin bana yazmasini istemedigimden.

Bakkal niye böyle bişey sorar ya da taksici. Gerci bana da soran oldu ama sadece jinekoloji hemşiresi kontrole gittiğimde belki sizin nezaketiniz karşı tarafa özelinizi sorma cesareti veriyordur. Malum ülkede herkes suratı asık geziyor.

Hayır bekarken de sormadılar, evlendim yüzüklerim bol geliyor parmagima takmıyorum bebege bakarken de takılmıyor cizilyor diye kimse sormadi evlimisin degilmisin diye

Benim bir tanıdığım parmağında yüzükle dolaşıyor. İşe yüzükle gidiyor. Kendisine ait fizyoterapi merkezi var. Evlenip boşanmış. Çocukları var. Yani burası Ankara . Büyük şehir.
çok rahatsız edildiği için sanırım böyle davranıyor. Anlıyorum onu. Maalesef kadınlar için hayat çok zor. Keşke böyle olmasa.ilerde kadınlar toplumda daha rahat ederler umarım.

Son düzenleme:
Son cumleniz hoş olmamış . Kadınlara ait bir platformda Bunu söyleyen olmaz, olursada zaten gereken cevap verilir.

Çok kötü bir dönemdeyiz. O gülen yüzünüzü saklayın.

Aynı taksiye defalarca denk geliyorum, haddine değil evli misin , bekar mısın diye sormak.

Sizde o haddi ona tanımayin. Halsizlik yapıyorsa inceden bildirin haddini.

Sorduğu zaman duymamazlıktan gelin, Ya da bunu öğrenmenin kimseye faydası yok diyin. Keser sohbeti aniden.

Yapmayın, berbat bir dönemdeyiz. Sırf zayıf diye , canı adam öldürmek istedi diye genç bir kızı öldüren sapiklarin yaşadığı bir donemdeyiz.

Surat asmak iyidir , maalesef ki bu böyle.

Bende yapardm onceden simdi gercek oldu gerci.Malesef bekar gezince hemen basini baglayalim cabasi veya tanisalim vs.

Ne diyorsunuz mesela icerdelermis gibi sesleniyormusunuz

Size ne ? Diyebilirsiniz.
Bu kadar rahatsızsanız.
Anadolu’da da yaşadım büyükşehirde de kimse kimseye hergün bakkalda takside evli misin bekar mısın diye sormuyordu.
Sosyal ilişkilerinizde mesafe sorunu mu yasıyorsunuz acaba

Geliyor ya..Hastanede bir sürü kişi soruyor..Oralı olmuyorum tabi siz de olmayın.. Görüştüğüm biri olmasına rağmen hiç yüzük takmayı da düşünmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…