- Konu Sahibi yingyang92
-
Banada canım bekarken hep sorarlardı bırak onu evlendim halen soruyorlar acayip bir toplum yapımız var bu toplumda kadın olmak çok zor ben bekarken bunlardan kurtulnak için yüzük takardım ondan sonrada dediker kusmetini kapatıyoraun bir ton saçmalık anlıyacağın canım en güzeli fazla muhatap olmamakBakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.
Sayfalarca gözüm bu yorumu aradı. 30 yıllık hayatımda polisinden avukatına, öğrencisinden garsonuna asılan bir sürü adam oldu ama hiç biri evli misin diye sormadı. Karşısındakini gözüne kestirip asılan adam medeni durumunu takar mı? Evli bir kadına asılmayacak kadar namuslu ama bekar kadınlara sarkıntılık yapabilir. Taksiciler özellikle sohbet eden yolcuyla konuşuyorlar muhabbet olsun diye.İhtiyac duymadim hic
Sonucta sapiklar icin evli olmamiz sonucu degistirmiyor. Yuzsuz adam her turlu rahatsiz eder medeni halime mi bakacak?
Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
Ah o yasli teyzeler yok mu?Sayfalarca gözüm bu yorumu aradı. 30 yıllık hayatımda polisinden avukatına, öğrencisinden garsonuna asılan bir sürü adam oldu ama hiç biri evli misin diye sormadı. Karşısındakini gözüne kestirip asılan adam medeni durumunu takar mı? Evli bir kadına asılmayacak kadar namuslu ama bekar kadınlara sarkıntılık yapabilir. Taksiciler özellikle sohbet eden yolcuyla konuşuyorlar muhabbet olsun diye.
Ama rahatsız olunuyorsa konuşmaz olur biter. Şimdiye kadar medeni durumumu sorgulayanlar sadece yaşlı teyzeler ve iş yerindeki çöpçatanlık ağı oldu
Tamam da muhabbet nasıl oraya kadar geliyor. Güleryüz hoşsohbet iyi de fazlası değilKüçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?