Bekar kadınlar sevgilim var/evliyim taklidi yapıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mezuna kalmadım ama ilkokula bir sene geç başlamıştım hatta bunu daha önce bu forumda da söylemiştim. 2000'liyim yani. Polemiğe girmek istemiyorum iyi akşamlar.

Evliyim ama olmasamda mahkeme duvarı gibi geziyorum dışarıda.Soranda sonuçlarına katlanır.Keşke sosyal medyada olduğu gibi bu tarz insanlara hayatımızda da engelleyebilsek.Belki yumuşak ve güleryüzlü olduğunuz için olabilir.“Güleryüz sadakadır”demiş Peygamberimiz
ama bu zamanda yanlış anlaşılmaya o kadar müsait ki

Ben şunu yapıyordum ama malum Türkiyedeyiz tek kalıyorsam uzun süre dışarıya mutlaka erkek ayakkabısı koyuyorum dkdkdkd şöyle afillisinden

Yumuşak yüzlü olmayın boyle insanlara karşı kimsenin haddi degil bu sorulari sormak evli de olsaydiniz cocuk varmi kaç yildir evlisin kocan nereli kaynanayla aran nasil ikinci cocuk nezaman kiz mi erkek mi kızsa olsun saglikli olsunda cocugun olmuyor mu nezaman yapicaksiniz hastamisin esinde sorunmu var vs vs.. diye uzayip gider bizim insanimiz sever ustune dusmeyen seylere burnunu sokmayi.

geçen biri sitenin önünden arabayla götürecekti neredeyse..
arkadaşımı bekliyordum önümde durdu camı da açtı mal..
ama sormadı evli misin bekar mısın diye

karşı cinsle her zaman trt spikeri gibi ciddi konuşurum. tanıdık olsa bile.... çünkü insanlar; ne kadar yüz verirsen o kadar kendi seviyelerine çeker seni. aşağı veya yukarı...

ipin ucu sende yani...

Bekarken ben de söylüyordum. Tanışmak isteyenleri reddederken bir ilişkim olduğunu söylüyordum ya da yeni tanıştığım bir erkeğin bulunduğu ortamda tedbir amaçlı erkek arkadaşım olduğunu araya sıkıştırıyordum ama yoktu :) bir gün tek başıma kahve içmeye gittiğim bir yerde tanışmak için yanıma gelen bir beyefendiyi nasıl reddedeceğimi bilmediğim için kusura bakmayın kalkmam gerek erkek arkadaşımla buluşacağım geç kalıyorum demiştim bu numarayı çekmediğim tek insanla da nişanlandım zaten

geçen biri sitenin önünden arabayla götürecekti neredeyse..
arkadaşımı bekliyordum önümde durdu camı da açtı mal..
ama sormadı evli misin bekar mısın diye
Benimki evimin kapısını açarken arkamda bekledi, eve girecekti benimle beraber Allahım ya.

Hayır arkamdan da öyle sessiz geliyor ki göz ucuyla gördüm de alarma geçtim, yoksa kapıyı rahat rahat açacaktım, sonra ne olacaktı kimbilir.

bende bekarken hep yuzuk takarak gezerdim Ankara Kizilay da calisiyordum ve yemege ciktigimizda cafe garsonlari falan cok sorardi oyuzden takiyordum.kimse rahatsiz etmiyordu böyle rahat oluyordu benim için ama bakkal taksici falan hic sormadi.

Mezuna kalmadım ama ilkokula bir sene geç başlamıştım hatta bunu daha önce bu forumda da söylemiştim. 2000'liyim yani. Polemiğe girmek istemiyorum iyi akşamlar.
Nasıl ya siz 2000li misiniz, 20 yaşında mısınız?
Aboov ben sizi 35-40 sanıyordum

İnsanlarda yani karşı cins erkeklerde saçma sapan bir hadsizlik var. En basitinden ben evimin olduğu sokaktaki markete gitmeyi bıraktım mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum çünkü orada çalışan erkek çalışanlar her gittiğimde yavşak yavşak iş buldun mu ? iş buldun mu ?iş buldun mu sanane be.! Bir de ben sadece merhaba merhabadır. yani öyle oturup da koyu muhabbete girmem. bu insanlarla mesafemi korurum .başka mesela sağa sola gezmeye gidiyorum hemen yavşak yavşak hareketler erkeklerden.. Yanımda erkek olunca hiçbiri cesaret edemiyor tabi .! yalnız kız görünce dayanamıyorlar.! bir yavşaklık yavşaklık yemin ederim erkek milletinden bana artık soğuma geldi midem bulanıyor..Yani seni o kadar iyi anlıyorum ki .! artık bi erkeğe İnsanlık namına selam vermekten korkar oldum ya ..hemen yavşıyolar hemen pas verdiğimizde kuyruk salladımızı düşünüyorlar..Geçen yaz tek başıma tatile çıktım deniz tatiline emin olun bir haftada on kişi yavşadı ya kimseye pas vermediğim halde. Bu rakamın içine otel çalışanlarının falan katmadım daha.. Yani Çok şükür cebimde param var .. seyahat etmek istiyorum , gezmek istiyorum tek başıma gezmek istiyorum bütün Türkiye’yi dünyayı gezmek istiyorum ama bu yavşaklıkları düşününce de aman diyorum bir erkek bulayım de öyle geziyim niye çünkü rahat yok.!!

Sizi anlıyorum, ben de benzer bir şey yaşadım İstanbul Fatihte üniversitede öğrenciyken, öğrenci evimizin yanındaki (2 yıldır gittiğimiz) bakkal "amca" aldıklarımın parasını verirken elimi yakalamış onunla evlenmemi falan söylemişti. Aşırı korkmuştum, elimi zor kurtarıp kaçmıştım. Neyseki okulların bitmesine 1ay filan kalmıştı da kurtulduk oradan. O süre boyunca yolumu uzatıp başka yerlerden gidiyordum okula.

Nişanlıyım ya da sözlüyüm diyebilirsiniz bence. Yüzük takmayı seviyorsanız da alyans gibi değil ama söz yüzüğü gibi düşünülecek kibar bir yüzüğü bence gündelikte kullanabilirsiniz. Sapık çok, malesef kadın olarak böyle saçma sapan meselelerle uğraşmak zorunda kalıyoruz.

Şunu ben de yapıyorum. Bir gün pencerede durduğunu görmediğim biri "ne el kol yapıyon lan" diyecek, ööyle kalakalacağım

Yalnız anahtarı elinize alıp yürümeyin bence, cebinize koyup öyle tutun. "Kapıyı kendisi açıyor, demek ki evde yalnız" diye düşünen manyaklar olabilir.

her yolda bekleyen kadın onları bekliyor,
her gece bir yerden dönen kadın da aranıyor çünkü.
cücük beyinli yaratıklar.
sen iyi yırtmışsın valla.

her yolda bekleyen kadın onları bekliyor,
her gece bir yerden dönen kadın da aranıyor çünkü.
cücük beyinli yaratıklar.
sen iyi yırtmışsın valla.
Eve girer girmez köpekleri çıkarttım, onları görünce balkondan kaldırıma terfi etti ama gitmedi, kaldırımdan salonu izlemeye devam etti.
İki üst sokağımda oturan erkek bir arkadaşımı aradım, sağolsun sabahın 3ünde 4ünde geldi çocuk, sekize kadar falan kaldı bende. Eve erkek geldiği halde yarım saat daha dolandı herif etrafta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…