- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Mezuna kalmadım ama ilkokula bir sene geç başlamıştım hatta bunu daha önce bu forumda da söylemiştim. 2000'liyim yani. Polemiğe girmek istemiyorum iyi akşamlar.hic mezuna kalmadan universiteye gitmedin mi sen 20 yas nereden cikiyor her konuda yasini farkli soyluyorsun. neyse 20 yasa da zaten sormaz akli fikri olan insan evli misin diye.
bak yukaridaki uye demis ki buyuksehirlerde de kirsal kesim yerler var, sen diyorsun ki ic anadolu veya dogu mu. ikisi arasindaki farki anladiktan sonra yaz.
Yumuşak yüzlü olmayın boyle insanlara karşı kimsenin haddi degil bu sorulari sormak evli de olsaydiniz cocuk varmi kaç yildir evlisin kocan nereli kaynanayla aran nasil ikinci cocuk nezaman kiz mi erkek mi kızsa olsun saglikli olsunda cocugun olmuyor mu nezaman yapicaksiniz hastamisin esinde sorunmu var vs vs.. diye uzayip gider bizim insanimiz sever ustune dusmeyen seylere burnunu sokmayi.Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
Gece geç vakitte eve dönerken biri takip etti beni kapıya kadar. Hatta ben evimin kapısını açarken balkonuma kadar girip arkamda bekledi. Ben kendimi eve atıp kapıyı arkamdan kapattığımda da biraz geri gidip kaldırımda beklemeye devam etti evi izleyip. Hayatımın en sıkıntılı dakikalarıydı gerçekten.
Manyak çok.
karşı cinsle her zaman trt spikeri gibi ciddi konuşurum. tanıdık olsa bile.... çünkü insanlar; ne kadar yüz verirsen o kadar kendi seviyelerine çeker seni. aşağı veya yukarı...Bakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.
Benimki evimin kapısını açarken arkamda bekledi, eve girecekti benimle beraber Allahım ya.geçen biri sitenin önünden arabayla götürecekti neredeyse..
arkadaşımı bekliyordum önümde durdu camı da açtı mal..
ama sormadı evli misin bekar mısın diye
Nasıl ya siz 2000li misiniz, 20 yaşında mısınız?Mezuna kalmadım ama ilkokula bir sene geç başlamıştım hatta bunu daha önce bu forumda da söylemiştim. 2000'liyim yani. Polemiğe girmek istemiyorum iyi akşamlar.
İnsanlarda yani karşı cins erkeklerde saçma sapan bir hadsizlik var. En basitinden ben evimin olduğu sokaktaki markete gitmeyi bıraktım mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum çünkü orada çalışan erkek çalışanlar her gittiğimde yavşak yavşak iş buldun mu ? iş buldun mu ?iş buldun mu sanane be.! Bir de ben sadece merhaba merhabadır. yani öyle oturup da koyu muhabbete girmem. bu insanlarla mesafemi korurum .başka mesela sağa sola gezmeye gidiyorum hemen yavşak yavşak hareketler erkeklerden.. Yanımda erkek olunca hiçbiri cesaret edemiyor tabi .! yalnız kız görünce dayanamıyorlar.! bir yavşaklık yavşaklık yemin ederim erkek milletinden bana artık soğuma geldi midem bulanıyor..Yani seni o kadar iyi anlıyorum ki .! artık bi erkeğe İnsanlık namına selam vermekten korkar oldum ya ..hemen yavşıyolar hemen pas verdiğimizde kuyruk salladımızı düşünüyorlar..Geçen yaz tek başıma tatile çıktım deniz tatiline emin olun bir haftada on kişi yavşadı ya kimseye pas vermediğim halde. Bu rakamın içine otel çalışanlarının falan katmadım daha.. Yani Çok şükür cebimde param var .. seyahat etmek istiyorum , gezmek istiyorum tek başıma gezmek istiyorum bütün Türkiye’yi dünyayı gezmek istiyorum ama bu yavşaklıkları düşününce de aman diyorum bir erkek bulayım de öyle geziyim niye çünkü rahat yok.!!Bakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.
Ruhum yaşlı herhaldeNasıl ya siz 2000li misiniz, 20 yaşında mısınız?
Aboov ben sizi 35-40 sanıyordum
Aynen ben de “ben bakarım” vs diyorum kapıya yaklaştığımda ya da yüksek sesle maç açıyorum 1-2 kere de yolda yürürken yavaş yavaş dibimden gelen araba gitsin diye karşıdaki apartmanın boş camlarına el salladım “ben geldim” vs diyerek“Evime yaklaştım” mesajı verilsin diye elimde anahtarla sokakta yürüdüğüm de oluyor.
Benimki evimin kapısını açarken arkamda bekledi, eve girecekti benimle beraber Allahım ya.
Hayır arkamdan da öyle sessiz geliyor ki göz ucuyla gördüm de alarma geçtim, yoksa kapıyı rahat rahat açacaktım, sonra ne olacaktı kimbilir.
Eve girer girmez köpekleri çıkarttım, onları görünce balkondan kaldırıma terfi etti ama gitmedi, kaldırımdan salonu izlemeye devam etti.her yolda bekleyen kadın onları bekliyor,
her gece bir yerden dönen kadın da aranıyor çünkü.
cücük beyinli yaratıklar.
sen iyi yırtmışsın valla.
"Ruhum yaşlı"dan ziyade o kadar görmüş geçirmiş gibi, kesin bir dille yazdığınız yorumları gördüm ki 40lı yaşlarında, evlenip boşanmış, tecrübeli biri sanıyordum.Ruhum yaşlı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?