Bekar kadınlar sevgilim var/evliyim taklidi yapıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her hastam soruyor artık cevap vermiyorum büyükşehirde yaşıyorum sözde ama bakışlar laflar o kadar rahatsız ediyor ki yüzük takıyorum.

Direkt cevap vermeme hakkımı kullanıyorum
Bence bu soruyu sormak da çok saygılıca bir hareket değil ben de direkt duymamazlıktan gelıyorum

O da saygısızca oluyor ama türk insanın öğrenmesi lazım
Mesela yakın zaman da sırf jinekoloğa gittiğim için hamile misin kızım sorularıyla karşılaştım cevap dahi vermedim

Aynen ben de “ben bakarım” vs diyorum kapıya yaklaştığımda ya da yüksek sesle maç açıyorum 1-2 kere de yolda yürürken yavaş yavaş dibimden gelen araba gitsin diye karşıdaki apartmanın boş camlarına el salladım “ben geldim” vs diyerek “Evime yaklaştım” mesajı verilsin diye elimde anahtarla sokakta yürüdüğüm de oluyor.

İstisna yerleri olabilir ama doğunun ve iç anadolunun geneli böyle maalesef o yüzden öyle söyledim
Bilemiyorum bence toplumda herkes o kadar tedbirli ki artık. Mesela ben de genelde kaşımı catıp cıkıyorum dısarı. Bu hale geldik başımıza bir hal gelmesin diye. Haliyle yüzü gülen, kibar davranan olunca karşıdakiler laubalileşiyor

Neden konuyu saptırıyorsunuz ki bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece İç Anadolu'da var demedim ben. Her yerde olabilir ama ne yazık ki İç Anadolu'da ve Doğu'da çok daha fazla var.

Annem de boşanalı yıllar oldu hala babamın ayakkabılarını saklıyor kapıya koyuyor evde erkek var izlenimi olsun dye. Ben de taksiye binince eşimi arıyorum konumu actım görüyosun dmi bak cıktım yola diyorum. Minibüse vs tek Yolcu olacaksam binmiyorum. Aslında bu hale gelmemiz cok üzücü.

Ne diyorsunuz mesela icerdelermis gibi sesleniyormusunuz
"Tamam ben baktım" diye sesleniyorum içeri kapıyı açarken. Köpeğim var, "annee X'i çağırsana yanına kapıyı açıyorum" diyorum mesela, ya da "tamam bunu ben verdim sen sonra verirsin" falan gibi kendi kendime biri varmış gibi konuşuyorum Gibi gibi.

Gece çok geç vakitte eve dönüyorsam taksiden falan annemi arıyorum ben de, "geliyorum uyumadın di mi" diye. Halbuki evde tekim yani

Neden konuyu saptırıyorsunuz ki bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece İç Anadolu'da var demedim ben. Her yerde olabilir ama ne yazık ki İç Anadolu'da ve Doğu'da çok daha fazla var.
kaleli1980 Neden bu mesajıma beğenmedim koyduğunuzu anlamadım. Gerçek bir şeyi söylüyorum, bu benim fikrim falan değil ne yazık ki gerçek bu.

Elimde 5’lik su olduğunda daha az taciz edildiğimi fark ettiğimden beri ben de geç saatte markete gideceksem ihtiyacım olmasa bile su da alıyorum Erkek arkadaşımın ayakları küçük 40 numara ayakkbıları kapının önüne koysam kimse anlamaz erkek ayakkabısı olduğunu herhalde ama ben de ailem varken yalnız kalırsam babamın 44.5 numaralı ayakkabılarını koyuyorum kapının önüne. Yalnız yaşayan kadın olmak zor, internet bozulsa bişi olsa tamir için birini çağırsam arkadaşlarımı da davet ediyorum evime.

Yazarken fark ettim arabalar çok takılıyor peşime, 20-22 arası markete falan çok çıkarım biraz kenar mahalledeyim. 1-2 kez de şüphelendiğim araba yakınımda olduğunda telefonu alıp kendi kendime konuştum “baba ben geldim camdan görürsün zaten hadi kapıyı aç” dedim. Kötü kısmı böyle şeyler yaptığımda o mıy mıy dibimde giden arabalar basıp gidiyor.

Bazı önlemler paranoyaklık belki ama canımın yanmasından iyidir diye düşünüyorum.

Doğuda, iç anadoluda falan mı yaşıyorsunuz? Ben kendi adıma şimdiye kadar hiç böyle bir muamele görmedim.

daha 18 yasindasin zaten disaridan bakan evli olmadigini anliyodur niye sorsunlar? ic anadolu veya doguyla ne ilgisi var bunun?

Gece geç vakitte eve dönerken biri takip etti beni kapıya kadar. Hatta ben evimin kapısını açarken balkonuma kadar girip arkamda bekledi. Ben kendimi eve atıp kapıyı arkamdan kapattığımda da biraz geri gidip kaldırımda beklemeye devam etti evi izleyip. Hayatımın en sıkıntılı dakikalarıydı gerçekten.

Manyak çok.

daha 18 yasindasin zaten disaridan bakan evli olmadigini anliyodur niye sorsunlar? ic anadolu veya doguyla ne ilgisi var bunun?
20 yaşındayım. Sadece kendim değil diğer tanıdığım kadınlar da böyle bir muamele görmüyor yaşadığım yerde. Kırsal kesimler çok tutucu oluyor ve böyle şeyler sıklıkla yaşanıyor maalesef.

İç anadolu demedim ki kucuk biyer, köy filan dedim. Buyuk sehirdeki heryer buyuksehir gibi degil oralarda filan oturuyorsunuzdur ve normaldir. Yoksa dunya guzeli olsan zirt pirt yoldan cevirip bekar misin diye soramaz kimse.

Cok begendiyse en fazla bir tanismak isterler merhaba der nebileyim bir iltifat eder baska bisey sorar, kahve icmeye davet eder önce sonra kisisel sorular sorulur zaten evli olsan o aşamaya bile gelmemiş olursun kro gibi evli misin bekar misin ananin kizlik soyadina kadar sormaz.

hic mezuna kalmadan universiteye gitmedin mi sen 20 yas nereden cikiyor her konuda yasini farkli soyluyorsun. neyse 20 yasa da zaten sormaz akli fikri olan insan evli misin diye.

bak yukaridaki uye demis ki buyuksehirlerde de kirsal kesim yerler var, sen diyorsun ki ic anadolu veya dogu mu. ikisi arasindaki farki anladiktan sonra yaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…