- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Az önce eve doğru yürürken telefonda bir şeye baktığımdan sırıtarak yürüyordum normalin aksine. Yolda iyi giyimli bir adam vardı yanından geçerken X e nasıl gidebilirim diye sordu. Sorduğu yerde çok bilindik bir yer aslında elinde de telefon var açsın baksın navigasyona. Soruş tarzı beni şüphelendirdi. Yani o an birden bahane bulmuş gibi bir hali vardı. 2 dk gülmeye gelmiyor insanlar.
Bencebeğendim beğenmedim vs ikonlarına bu da eklense keşke diyorum bazen
Bencebu da eklenmeli.
Paranoyak gibi dışarıdan duyan biri için ama yılların verdiği taciz tecrübesiyle insan bakışından bile anlıyor adamın niyetini.
Mesela önceki sayfalarda marketçiden bahsettim ama gittiğim başka marketin kasiyeri bir amca var. O cevap vermesen de konuşur herkese laf atar gayet neşeli bir tip. Ona öyle bir yakıştırma yapamam çünkü adamın mizacı o belli bana da aynı şekilde konuşuyor, 50 yaşında bir adama da.
Fazla alıngan davranıyorsunuz bence. Şehrin yabancısı olabilir, navigasyonla bulamamış olabilir...Az önce eve doğru yürürken telefonda bir şeye baktığımdan sırıtarak yürüyordum normalin aksine. Yolda iyi giyimli bir adam vardı yanından geçerken X e nasıl gidebilirim diye sordu. Sorduğu yerde çok bilindik bir yer aslında elinde de telefon var açsın baksın navigasyona. Soruş tarzı beni şüphelendirdi. Yani o an birden bahane bulmuş gibi bir hali vardı. 2 dk gülmeye gelmiyor insanlar.
Bir erkek bu hissi asla anlayamazEvet evet insan anlıyor maalesef. Keşke yanlış anlayan taraf olsak.
Bir keresinde, ben daha lisedeydim, annem dışarı tek başına çıkabiliyorken dershane çıkışıma geldi. 42-44 falan herhalde o zamanlar garibim, erken gelmiş çarşıya gezinmiş. Koca bi adam takılmış peşine. Mağazaya girmiş falan gitsin diye, adam eşini bekleyen adamlar gibi kapıda beklemiş. Kalabalığa karışmaya çalışmış falan en son bir ara kurtulmuş bir yerde oturmuş. Ben geldim tam da o sırada nasıl ağladı hüngür hüngür.Ne hakkı var bu yaratıkların insanları böylesine korkutmasına. Önlerindeki fazlalıkla bu hakka sahip olduklarını sanıyorlar galiba
Beni de çok takip ederlerdi küçükken dershaneye giderken falan
Dediğim gibi tecrübeden dolayı yanlış anladığımı düşünmüyorum. Navigasyona baksa 2 cadde yukarıda olduğunu görecek. Ben şehire yeni taşındım ben bile biliyorum o derece bilindik ve büyük bir yer sorduğuFazla alıngan davranıyorsunuz bence. Şehrin yabancısı olabilir, navigasyonla bulamamış olabilir...
Ben 8-9 sene İstanbul'un göbeğinde yalnız yaşadım. Devamlı dışarıdan sipariş veriyordum. Özellikle haftasonları eve gece geç döndüğüm için sabah 3te 4te dürüm, Ayvalık tostu falan söylüyordumBizleri bu durumlara dusurenler utansin bende buna benzer birseyi bir kere soyledim annee kapiyaa bak dedim halbuki anne yok tektim insan korkuyor cidden esim sehir disina cikti 1 ay evde yoktu ayakkabisini falan biraktim kapiya kapi acilir acilmaz montu gorunuyordu gorunen yere asmistim
o ne bicim soz kuyruk falan aklimizdan bile gecmedi,)Bakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.
Gelmez olur mu dışarda numaramı isteyenler oluyor bende sevgilim var diyorum yada görmezden gelip hızla gidiyorum bende eski sevgilimden kurtulmak için sevgilim var dedim inanmadı yüzük takmayı düşünüyorum bunaltiyorlar ciddenBakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.
Bakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.
Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
Bencebu da eklenmeli.
Paranoyak gibi dışarıdan duyan biri için ama yılların verdiği taciz tecrübesiyle insan bakışından bile anlıyor adamın niyetini.
Mesela önceki sayfalarda marketçiden bahsettim ama gittiğim başka marketin kasiyeri bir amca var. O cevap vermesen de konuşur herkese laf atar gayet neşeli bir tip. Ona öyle bir yakıştırma yapamam çünkü adamın mizacı o belli bana da aynı şekilde konuşuyor, 50 yaşında bir adama da.
Taksiye bindim taksici de öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?