BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:1 ADET ESMA-ÜL HÜSNA VE 313 FATİHA

DUA BİTİŞİ CUMA AKŞAM

love_story Muaf
OMRUM79 45 ADET OKUDU

megos 45 ADET OKUDU
bensu06 45 ADET
betul_65 45 ADET
Namaria 45 ADET
miyomim 44 ADET
Kadifepembe 44 ADET

hayırlı cumalar kızlar

Kadifepembe canım eski dua için bildirim yapmadın,yeni duada olacak mısın ? sayılı okuyoruz eğer olamayacaksan sayıyı paylaştıracağım. Geç bildirim yapınca dua uzuyor ve takibi zor oluyor.

Canım ben bu aralar o ladar yoğunum ki girip haber bile veremedim hakkını helal et.Ben şu en son duamızda yer alıp çıkacağım.Yoğunluğum azalınca tekrar döneceğim.Allah razı olsun hepinizden

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

DUA BİTİŞİ CUMA AKŞAM

love_story Muaf
OMRUM79 45 ADET OKUDU

megos 45 ADET OKUDU
bensu06
45 ADET OKUDU
betul_65 45 ADET OKUDU
Namaria 45 ADET
miyomim 44 ADET
Kadifepembe 44 ADET

DUA BİTİŞİ CUMA AKŞAM

love_story Muaf
OMRUM79 45 ADET OKUDU

megos 45 ADET OKUDU
bensu06
45 ADET OKUDU
betul_65 45 ADET OKUDU
Namaria 45 ADET
miyomim
44 ADET OKUDU
Kadifepembe 44 ADET[/QUOTE]

kızlar benim yoğundu bu hafta yetiştiremedim yarına bitirir bildiririm inşaAllah

Hayırlı sabahlar canlar :)
Haftasonu okumasını 313 defa kad dakat salavatı yapalımmı ?

Bunaldığın,sıkıldığın ve stres içinde kaldığın zaman bu salavatı kendine vird edin.En az (313) defa okursan bi iznillah üzerindeki kara bulutlar kalkacaktır.Her hususta okunacak çok şifalı ve çok faydalı bir salavattır.

Heleki bir nefeste (11) kere okumak bir iksirdir.

“Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dâkat hıyleti edrikni yâ Rasûlallâh.”

Manası:” Ey Allah’ım! Efendimiz Muhammed(s.a.v)’e rahmet,selamet ve bereket bahşeyle.Ey Allah’ın Resulü! Çarem tükend(artık),ne olur yardımıma yetiş.”

Hayırlı sabahlar canım çok iyi olur bu aralar tam da ihtiyacım olan bu salavatla birlikte inşallah kurtulurum sıkıntılarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…