Ayeti 313 kere normal okuduktan sonra, en son mu 7 kez semiy'an diyoruz, yoksa ayeti her okuyusumuzda semiy'anı tekrarlıyor muyuz?Kısmeti kapalı olan kişiler İnsan suresinin ilk iki ayetini 313 defa okumalı, ayet sonuna geldiklerinde "semian" kelimesini 7 defa tekrar etmelidir. Okuyacağınız duanın en başında 1 kez besmele çekmelisiniz.
"Hel eta alel' insani hınüm mined dehri lem yekun şey'en mezkura. İnna halaknel' insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece alnahu semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, bası'yra."
yukarıdaki duayı hiç okumadık okuyalım ister misiniz ?
canım en her ayette okunacak...Ayeti 313 kere normal okuduktan sonra, en son mu 7 kez semiy'an diyoruz, yoksa ayeti her okuyusumuzda semiy'anı tekrarlıyor muyuz?
tamam canım,yine gel müsait olursan :)Canlar ben artık katılamayacağım diğer okumalarıma ağırlık vericem biraz
listeden çıkartabilirsiniz dualarımızın kabul olması dileğiyle Allaha emanetsiniz
Canlar duayı başlattım,
haftasonu olamayacağımdan dolayı dua bitişini pazartesi yaptım ...
Canım sure olduğu için abdestli okumak daha doğru olacaktır.Kızlar bu duayı abdestli mi okumamız lazım.
canım sen ne istiyorsan onu oku önemli olan niyet,birbirimize dua etmemiz,yoksa mutlaka hepimiz kendimiz için dua ediyoruz.Kızlar daha okuyamadan mazeretim başladı. Bir esma belirleyelim bu süreçte onu okuyayım mazeretim bitince bu duayı okurum.
canım daha önce ismini vermek isteyen yazıyordu,şimdi de ismini belirtmen isteyen olursa ekleyebilirim.Arkadaslar bir de bilmediğimden dolayı sormak istiyorum, isimlerimizle niyet etmek daha etkili değil mi? sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?