BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

bence hazır kimse muaf değilken dua okuyalım fakat dualar konusunda pek fikrim yok biliyorsunuz siz ne derseniz ben uyarım. ya da uzun esmalardan kişiye özel okuma yapabiliriz.

Kısmeti kapalı olan kişiler İnsan suresinin ilk iki ayetini 313 defa okumalı, ayet sonuna geldiklerinde "semian" kelimesini 7 defa tekrar etmelidir. Okuyacağınız duanın en başında 1 kez besmele çekmelisiniz.

"Hel eta alel' insani hınüm mined dehri lem yekun şey'en mezkura. İnna halaknel' insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece alnahu semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, bası'yra."

yukarıdaki duayı hiç okumadık okuyalım ister misiniz ?

Ayeti 313 kere normal okuduktan sonra, en son mu 7 kez semiy'an diyoruz, yoksa ayeti her okuyusumuzda semiy'anı tekrarlıyor muyuz?

Canlar ben artık katılamayacağım diğer okumalarıma ağırlık vericem biraz
listeden çıkartabilirsiniz dualarımızın kabul olması dileğiyle Allaha emanetsiniz

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:313 İNSAN SURESİ İLK 2 AYETİ
"Hel eta alel' insani hınüm mined dehri lem yekun şey'en mezkura. İnna halaknel' insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece alnahu semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, bası'yra.

TOPLU NİYET
DUA BİTİŞİ PAZARTESİ

Namasteee

Canlar duayı başlattım,
haftasonu olamayacağımdan dolayı dua bitişini pazartesi yaptım ...

Kızlar daha okuyamadan mazeretim başladı. Bir esma belirleyelim bu süreçte onu okuyayım mazeretim bitince bu duayı okurum.

Kızlar daha okuyamadan mazeretim başladı. Bir esma belirleyelim bu süreçte onu okuyayım mazeretim bitince bu duayı okurum.
canım sen ne istiyorsan onu oku önemli olan niyet,birbirimize dua etmemiz,yoksa mutlaka hepimiz kendimiz için dua ediyoruz.

Arkadaslar bir de bilmediğimden dolayı sormak istiyorum, isimlerimizle niyet etmek daha etkili değil mi? sevgiler

Arkadaslar bir de bilmediğimden dolayı sormak istiyorum, isimlerimizle niyet etmek daha etkili değil mi? sevgiler
canım daha önce ismini vermek isteyen yazıyordu,şimdi de ismini belirtmen isteyen olursa ekleyebilirim.
Ama önemli olan niyet,sonuçta kimse kimseyi tanımıyor.

Ben yarın sabaha tamamlamış olucam inşallah bu hafta çok yoğun geçti özel zaman ayıramadım duaya bu yüzden belirteyim istedim kızlar sabaha tamamdır inşallah :)

Kızlar benim de mazeretim bitti okumaya başladım ama yarın bitirebilirim ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…