BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:313 İNSAN SURESİ İLK 2 AYETİ
"Hel eta alel' insani hınüm mined dehri lem yekun şey'en mezkura. İnna halaknel' insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece alnahu semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, bası'yra.

TOPLU NİYET
DUA BİTİŞİ PAZARTESİ

Namasteee OKUDU

hayırlı günler canlar,yoğunluktan dolayı bende duayı tamamlayamadım maalesef
bugün tamamlayacağım,bi kaç arkadaşta bugün tamamlayacağını iletmişti...
inşallah bugün biter diye düşünüyorum.

bu okumadan sonra ben listeyi takip edemeyeceğim,ramazanda daha yoğun olacak,diğer okumalarım da var.Devralmak isteyen arkadaş olursa devam edebilir.Ramazandan sonra müsaitlik durumuna göre belki yine gelirim.
hepinizin yolu bahtı açık olsun,hakkınızı helal edin

allah razı olsun canım hakkını helal et.

Ben de ramazan boyunca olamıcağım sonra tekrar dönücem inşallah .. cümleten hayırlı ramazanlar

Kızlar benim muafiyeti başladı salı günü.muafiyetim bitince tamamlarim.

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

"Hel eta alel' insani hınüm mined dehri lem yekun şey'en mezkura. İnna halaknel' insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece alnahu semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, bası'yra.

TOPLU NİYET
DUA BİTİŞİ PAZARTESİ

Namasteee OKUDU

TOPLU NİYET
DUA BİTİŞİ PAZARTESİ

Namasteee OKUDU

canım ben biraz okudum fakat muaf oldum sonrasında esma okuyorum onun yerine muafligim bitince devamını okurum dedim.

Namasteee aslında tekrar başlasak ne iyi olur istikrar çok önemli dualarda sanıyorum bizler bunu başaramıyoruz bu aralar dua bile edemiyorum içimden hiçbişey yapmak gelmiyor burda o sorumluluk bile etmemizi sağlıyordu rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaslar liste tamamlanınca benide gruba alırmısınız

Bence tekrar başlayabiliriz.
Zorlayıcı olmayan dualarla baslayıp, motivasypnumuz yükselince artırırız olmaz mı:) sl_12 de var hem.

Başka katılmak isteyen varsa yorum bırabilir mi?

Kızlar merhaba;

Ben birşey duymuştum.istihare namzını kılıp kimse ile konuşmadan Mürselat suresini okuyup uyursanız kiminle evleneceğiniz görebiliyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…