- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.508
- 333
Tamam canım benim çok saol yarın okurum Allahın izniyle, cumartesine bırakmamTOPLU NIYET
Yeni duamiz 1000 İhlas Suresi ve bir Fetih suresi
KIZLAR YARIN YANI PERSEMBE GUNU REGAIP KANDILI BIR FETIH SURESINI YARIN KANDIL DE OKUYACAGIZ HEPIMIZIN NIYETI ICIN
200 IHLAS SURESINDE OKUMADA SON GUN CUMARTESIDIR
HERKES GRUPTA BULUNAN ARLADASLARIN ISMINI VE KENDINI NIYET ALARAK 200 TANE İHLAS SURESI OKUYACAK
NOT: HERKES IÇIN TEK TEK 200 TANE İHLAS SURESI "OKUNMAYACAK" SADECE HEPIMIZIN NIYETI ICIN "BIR SEFERLIGINE", "200 TANE " İHLAS SURESI OKUYACAGIZ INSAALLAH
NOT:ABDEST SARTI VARDIR MAZERERLI IKEN OKUNMAZ OKUMA DA SON GUN CUMARTESI GUNUDUR
Kafiyesizsiir (Mine)
5 528mucizemmm (Tuğçe )
bcgirl (Begüm)
byebyeblackbird (Gamze)
S selametle66 ( Şüheda)
redsonja87 (arkadaşımız ozelden ismini gönderdi ismine niyet alalım mazeretli olduğu için hepimizin adına 200 tane Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” duasını okuyacak)
bcgirl canim Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm”
bu duayi 200 adet hepimizin niyeti için bugün okuyabilirsin
bcgirl canim Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm”
bu duayi 200 adet hepimizin niyeti için bugün okuyabilirsin
Ben de okudum.~1000 İHLAS SURESI~
Okumada Son Gün Pazar günüdür
Kişi başı herkes 250 tane okuyacak sayı 1000 e tamamlanacak
NOT:Herkes için tek tek 250 tane okunmayacak tek seferligine listede bulunan 6 kisinin niyeti icin 250 tane okunacak
@bcgirl ve redsonja87 arkadaslarimiz mazeretli oldugu için onlarda hepimiz niyeti için aşağıdaki duayi okuyacaklar
5 528mucizemmm (Tuğçe)
byebyeblackbird (Gamze)
S selametle66 (Şuheda)
Kafiyesizsiir (Mine)
bcgirl (Begüm) (mazeret)
redsonja87 (ismini ozel den gönderdi lütfen ismine niyet alalım ) (mazeret)
@bcgirl
redsonja87 kizlar sizde İnşaAllah pazara kadar 200 tane "Rabbi Yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr" duasını okuyacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?