- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.508
- 333
Allah’ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan tez zamanda, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yuvamda karşılıklı aşkın,sevginin ve saygının hiç azalmadığı, gönlüme ve kendime denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et yarabbim.
byebyeblackbird bcgirl redsonja87 kizlar suheda arkadaşımız ayrıldığı için kisi basi okuyacagimiz sayı değişti 282 adet okuyacağız yalnızca dua sahibi redsonja87 284 adet okuyacak ve duamiz 1130 tamamlanacak insaAllah
Tamamdır canım saolasın. Bu arada Gamze’nin duasını tamamladım. Allah dileğini kabul etsin inşallah
Canım şimdi okudum da eski sayıya göre okudum, sayılar değişmiş 284'e tamamlamam gerekiyor mu?
byebyeblackbird bcgirl redsonja87 kizlar suheda arkadaşımız ayrıldığı için kisi basi okuyacagimiz sayı değişti 282 adet okuyacağız yalnızca dua sahibi redsonja87 284 adet okuyacak ve duamiz 1130 tamamlanacak insaAllah
Hayır canim eski sayıya göre oku suhedanin yerine ben okumuştum ama şimdi okuyacagimiz sayıyı dört kişi arasında paylastirdimCanım şimdi okudum da eski sayıya göre okudum, sayılar değişmiş 284'e tamamlamam gerekiyor mu?
Canim eski okudugun sayiya ekleme yapma yeni okuyacagin redsonja arkadaşımız için sayılar değişti eski duada çıkan arkadasin yerine ben okumuştumArkadaşlar keşke duaya başlamadan önce haber verselerdibende sayıya tamamlayıp haber ederim Kafiyesizsiir
Canim senin duan bitti herkes okudu senin için çıkan arkadasin yerine de ben okudum sayı 1130 tamamlandıCanım şimdi okudum da eski sayıya göre okudum, sayılar değişmiş 284'e tamamlamam gerekiyor mu?
Tamam canım hakkını helal et eksikleri sen tamamlıyorsun hepHayır canim eski sayıya göre eski duada oku suhedanin yerine ben okumuştum ama şimdi okuyacagimiz sayıyı dört kişi arasında paylastirdim
Estağfurullah canim helal olsun ne demekTamam canım hakkını helal et eksikleri sen tamamlıyorsun hep
Amin aminEstağfurullah canim helal olsun ne demekduan bitti Allah gönlüne gore biriyle yuvani kurmayı nasip etsin InşaAllah
Canim eski okudugun sayiya ekleme yapma yeni okuyacagin redsonja arkadaşımız için sayılar değişti eski duada çıkan arkadasin yerine ben okumuştum
Rica ederim Evet canim redsonja için güncel sayı 282 adet okuyacaksinAa tamam canım çok teşekkürlerşimdi sıradaki kişi için güncel sayıyı okuyacagım değil mi?
Okudum ben de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?