BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

redsonja87 canim duani paylasir misin okuyanlar sana okumaya baslasinlar
Allah’ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan tez zamanda, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yuvamda karşılıklı aşkın,sevginin ve saygının hiç azalmadığı, gönlüme ve kendime denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et yarabbim.

Duam dileğim budur kızlar. Ben de akşam duayı tamamlayacağım inşallah.

OKUNAN DUA:1130 ADET YA ALİYY YA AZİM CELLE CELALÜHÜ

KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI:282 Dua sahibi 284 tane okuyacak

OKUNAN KİSİ: redsonja87

DUA BITIS SURESI: SALI AKŞAM

redsonja87 Duası;
Allah’ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan tez zamanda, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yuvamda karşılıklı aşkın,sevginin ve saygının hiç azalmadığı, gönlüme ve kendime denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et yarabbim.

Duam dileğim budur kızlar. Ben de akşam duayı tamamlayacağım inşallah.

byebyeblackbird
redsonja87
bcgirl
Kafiyesizsiir

Canım şimdi okudum da eski sayıya göre okudum, sayılar değişmiş 284'e tamamlamam gerekiyor mu?
Hayır canim eski sayıya göre oku suhedanin yerine ben okumuştum ama şimdi okuyacagimiz sayıyı dört kişi arasında paylastirdim

Son düzenleme:
Arkadaşlar keşke duaya başlamadan önce haber verselerdi bende sayıya tamamlayıp haber ederim Kafiyesizsiir
Canim eski okudugun sayiya ekleme yapma yeni okuyacagin redsonja arkadaşımız için sayılar değişti eski duada çıkan arkadasin yerine ben okumuştum

Canim eski okudugun sayiya ekleme yapma yeni okuyacagin redsonja arkadaşımız için sayılar değişti eski duada çıkan arkadasin yerine ben okumuştum

Aa tamam canım çok teşekkürler şimdi sıradaki kişi için güncel sayıyı okuyacagım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…