- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
OKUNAN DUA:CUMA SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI: HERKES TOPLU NİYET IÇIN BIR TANE OKUYACAK
OKUNAN KİŞİ :TOPLU NİYET
DUA BİTİŞ TARİHİ : PAZAR AKŞAMI
NOT:LISTEDE MAZERETLI ARLADASLAR DAHA SONRA OKUYACAK
NOT:TOLPLU NIYETTIR HERKES LISTEDEKI KISILERIN NIYETI ICIN BIR TANE CUMA SURESI OKUYACAKTIR
bcgirl (BEGÜM)
Kafiyesizsiir (MİNE)
byebyeblackbird (GAMZE)
redsonja87 (ismini mesajdan gönderdi ismine niyet alalim)
Canım senin niyetin için okudum. Allah dualarımızı kabul etsin.OKUNAN DUA:1130 ADET YA ALİYY YA AZİM CELLE CELALÜHÜ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI:282 Dua sahibi 284 tane okuyacak
OKUNAN KİSİ: MİNE
DUA BITIS SURESI: CUMARTESİ SABAHI
Kafiyesizsiir duası
İsmim Mine
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun gönlüme göre biriyle yuvami kurup neslimin devam etmesini nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin
byebyeblackbird
redsonja87
bcgirl
Kafiyesizsiir
Amin canim inşaAllahCanım senin niyetin için okudum. Allah dualarımızı kabul etsin.
OKUNAN DUA:CUMA SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI: HERKES TOPLU NİYET IÇIN BIR TANE OKUYACAK
OKUNAN KİŞİ :TOPLU NİYET
DUA BİTİŞ TARİHİ : PAZAR AKŞAMI
NOT:LISTEDE MAZERETLI ARLADASLAR DAHA SONRA OKUYACAK
NOT:TOLPLU NIYETTIR HERKES LISTEDEKI KISILERIN NIYETI ICIN BIR TANE CUMA SURESI OKUYACAKTIR
bcgirl (BEGÜM)
Kafiyesizsiir (MİNE)
byebyeblackbird (GAMZE)
redsonja87 (ismini mesajdan gönderdi ismine niyet alalim)
Okudum canım kusura bakma geciktim birazbyebyeblackbird canim benim niyetim için okumuş muydun
Estağfurullah canim :)Okudum canım kusura bakma geciktim biraz
Canımcım istersen birkaç gün ara verelim olur mu? Ben de başka bir tefriciye okumasındaydım, hem çalışıp hem tüm duaları yetiştirmek beni biraz zorladı açıkçası. Daha cuma suresini de okuyamadım. İnşallah akşama tamamlarım onu da.redsonja87 byebyeblackbird kizlar Begum arkadaşımız yeni listede olmayacak üç kişi kaldık ne dersiniz biz devam edelim mi?
Tamam canim zaten sayımız çok az biraz ara veririz başka katılmak isteyen olursa tekrar liste yapıp devam ederiz InsaAllahCanımcım istersen birkaç gün ara verelim olur mu? Ben de başka bir tefriciye okumasındaydım, hem çalışıp hem tüm duaları yetiştirmek beni biraz zorladı açıkçası. Daha cuma suresini de okuyamadım. İnşallah akşama tamamlarım onu da.
Ben de okudum.
Tamam canim yeni liste yaparsak eklerim insaAllahMerhaba yeni bir liste yaparsanız ben de katilamk isterim en makbul dua muminin mumine yaptigi duadir birbirimize ettihimiz dualar kabul olur insallah
Olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?