BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Kızlar duamiz Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasi kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak süre bir gündür

Fesleğen kuzum sen en iyisi beni katma
Ben kıyafet tasarımlarımı burada paylaşıyorum serbest biliyorum ama bazen kurallarin ne olduğunu bilmediğim için ban yiyorum sizleri yarı yolda bırakmak filan istemem
Tamam canim evet sürekli bir ban halin var diyorum bu kız sessiz sakin niye sürekli ban yiyor bu sefer ki banin uzun sürdü kuzum hoş geldin

Kızlar duamiz Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasi kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak süre bir gündür
Feslegen Kuzum be
Tamam canim evet sürekli bir ban halin var diyorum bu kız sessiz sakin niye sürekli ban yiyor bu sefer ki banin uzun sürdü kuzum hoş geldin
Aynnen kzuumm hic sorma..
Aslında ben kuralları bilmiyorum normal sorduğum şeyler bilmeyince ban yiyorsun .
Aslında kıyafet tasarlayıp dikiyorum burada da konusunu açıyorum normal aslında yöneticiye sordum saolsun yardımci olmuştu Kendi ürünlerinizi açabilirsiniz diye ..... inşallah bir daha yemem
Hoşbulduk canım saolsun Tuğçe kuzum çok yardımcı oldu bana bu süreçte özellikle Allah razı olsun ondan
Hepinizi çok özledim

InsaAllah bir daha gitmezsin kuzucumbende özledim ınan birlikte çok dualar ettik birbirimizi hiç gormesekte Allah kabul oldu sevincini yaşatır insaAllah hepimize de

InsaAllah bir daha gitmezsin kuzucumbende özledim ınan birlikte çok dualar ettik birbirimizi hiç gormesekte Allah kabul oldu sevincini yaşatır insaAllah hepimize de
Aminnnnn Allah razı olsun kuzummmmm
İnan bende sizlerle yaptığımız dualar ile huzur buldummmm

@Tospaagtd canim duani kısa olarak paylasir misin sibel arkadaşımız girmemiş senden başlayalım insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…