- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
Tamam canım yazıyorum
Rabbim TUĞÇENİN evleneceği seveceği sevileceği eşim diyeceği bir ömür aynı yastığa baş koyacağı gönlüne göre sadık anlayışlı yakışıklı hayırlı sorumluluk sahibi eğitimli ekmeğinin peşinde kariyerli inançlı vicdanlı merhametli doğru insan tez zamanda hayatına girsin5 528mucizemmm canim duani kısa olarak paylasir misin sibel arkadaşımız girmemiş senden başlayalım insaAllah
Ben okudum canım. Allah kabul etsin inşallah.Okuyacagimiz dua 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasi sırası gelen arkadaş için herkes kişi başı dua sahibi için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyacak
5 528mucizemmm Tugcenin duasi;
Rabbim TUĞÇENİN evleneceği seveceği sevileceği eşim diyeceği bir ömür aynı yastığa baş koyacağı gönlüne göre sadık anlayışlı yakışıklı hayırlı sorumluluk sahibi eğitimli ekmeğinin peşinde kariyerli inançlı vicdanlı merhametli doğru insan tez zamanda hayatına girsin
Huzurlu mutlu sevgi ve aşk dolu ailelerin birbirini sevdiği anlaştığı bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar
Bu kutlu yuvayı hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlsrla taçlandırsın duasını ulu kabede yapılan dualardan eyle tez zamanda kabul et sen ol dersen olur artık TUĞÇE içinde ol de oluversin ya rabbim
5 528mucizemmm
S sibellcim
Kafiyesizsiir
byebyeblackbird
redsonja87
F FairyTale89
Amin canim hoş geldim aramızaMerhaba yeni gordum hemen okudum Allah gonlunuze göre versin insallah
Hosbuldum sagolunAmin canim hoş geldim aramıza
Tuğçe için okudum canım5 528mucizemmmbyebyeblackbird S sibellcim F FairyTale89 kizlar lütfen bu gece ye kadar 100 Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini 5 528mucizemmm Tuğçe arkadaşımızın niyeti için okuyalım
Ben okudum
Cumlemizden insaAllah canim ❤Simdiden sagolun Allah razı olsun ☺
Okudum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?