- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Kızlar Sibel arkadaşımız için yarın sabaha kadar okuyup bitirelim insaAllahS sibellcim duası
Allah'ım Sibel kuluna ve isteyen herkese tez vakitte hayirli bir eş dünyamız ahiretimiz ve dinimiz icin hayırlı bir yuva nasip et.Amin
Kızlar Sibel arkadasimizin niyeti için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyoruz insaAllah
5 528mucizemmm
S sibellcim
Kafiyesizsiir
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
Okudum canım Allah kabul etsin5 528mucizemmm S sibellcim F FairyTale89byebyeblackbird kizlar Sibel arkadaşımızın niyeti için yarın sabaha kadar okuyup bitirelim lütfen
Okudum
Okudum canım Allah kabul etsinHayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.
Amin cumlesinin inşallah
Okudum ben de Allah kabul etsin inşallahKızlarredsonja87 arkadasimizin niyeti için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyoruz insaAllah
Duasi;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.
5 528mucizemmm OKUDU
S sibellcim
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
Kafiyesizsiir OKUDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?