- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Amin canim inşaAllahTeşekkür ederim kızlar, ağzınıza sağlık. Ben de kendi niyetim için okudum. Allah hepimizin duasını hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin inşallah.
Okudum.
Allah'ım Gamze'ye sevip sevileceği bir evlilik, çok iyi anlaşıp sohbet edebileceği, merhametli, iyi huylu, hayırlı bir eş nasip et. Amin.byebyeblackbird duani paylasir misin canim
Gamze arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımKızlar arkadasimizin niyeti için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyoruz insaAllah
byebyeblackbird duası;
Allah'ım Gamze'ye sevip sevileceği bir evlilik, çok iyi anlaşıp sohbet edebileceği, merhametli, iyi huylu, hayırlı bir eş nasip et. Amin.
5 528mucizemmm
S sibellcim
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
Kafiyesizsiir
Gamze arkadasimiz icin okudum Allah gönlüne göre versinKızlar arkadasimizin niyeti için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyoruz insaAllah
byebyeblackbird duası;
Allah'ım Gamze'ye sevip sevileceği bir evlilik, çok iyi anlaşıp sohbet edebileceği, merhametli, iyi huylu, hayırlı bir eş nasip et. Amin.
5 528mucizemmm
S sibellcim
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
Kafiyesizsiir
Gamze için okudum
Tamam canim bir gün suresi var zaten ben hatirlatmak amaçlı yazıyorum okumayanlariGamze için okudum
Ben gün içinde işte olduğum için genelde akşam 7-8 arası okuyorum canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?