- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Amin canim Allah razı olsun ❤Mine arkadasimiz niyetine okudum Allah gonlunuze göre versin inşallah
Kuzum bende süreler okuyup ismen dua ettim hepimize Rabbim kabul buyursun insaAllah dualarimizi❤Bu gece kandilin hurmetine hep beraber dua edelim inşallah Allah gönlümuzde olanı hakkımızda hayirli eylesin hayırlı kandiller
Allah kabul etsinKuzum bende süreler okuyup ismen dua ettim hepimize Rabbim kabul buyursun insaAllah dualarimizi❤
Amin canimAllah kabul etsin
Kızlar arkadasimizin niyeti için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyoruz insaAllah
Kafiyesizsiir duası;
Ismim Mine
Duam;
Allah im hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun gönlüme göre biriyle yuvami kurup neslimin devam etmesini nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin
5 528mucizemmm
S sibellcim
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
Kafiyesizsiir
bcgirl
Begüm arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımKızlar arkadasimizin niyeti için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyoruz insaAllah
bcgirl duası;
Benim duam şu şekilde :
Allahım sen Begüme hayırlı bir insanın hayatına girmesine ve hayatını artık daha da güzel kılmasını nasip eyle. Hayat eşinin akıllı, çalışkan, güler yüzlü, doğruları söyleyen, sadık, dürüst, kendi ayakları üzerinde duran, hayata karşı pozitif, Begüm ü her haliyle, iyisiyle kötüsüyle, en zor gününde, en mutlu gününde, her daim yanında olacak hayırlı birini karşısına en yakın zamanda çıkart yarabbim. Başlayan bu mutluluklarını evlilik ile taçlandırmalarını nasip et. Sen kolaylaştır yarabbim. Sen her ikisinin de içlerine birbirleri için güzel ilhamlar bırak. Amin.
5 528mucizemmm
S sibellcim
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
Kafiyesizsiir
bcgirl
Begum arkadasimiz niyetine okudum Allah gönlüne göre versinKızlar arkadasimizin niyeti için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyoruz insaAllah
bcgirl duası;
Benim duam şu şekilde :
Allahım sen Begüme hayırlı bir insanın hayatına girmesine ve hayatını artık daha da güzel kılmasını nasip eyle. Hayat eşinin akıllı, çalışkan, güler yüzlü, doğruları söyleyen, sadık, dürüst, kendi ayakları üzerinde duran, hayata karşı pozitif, Begüm ü her haliyle, iyisiyle kötüsüyle, en zor gününde, en mutlu gününde, her daim yanında olacak hayırlı birini karşısına en yakın zamanda çıkart yarabbim. Başlayan bu mutluluklarını evlilik ile taçlandırmalarını nasip et. Sen kolaylaştır yarabbim. Sen her ikisinin de içlerine birbirleri için güzel ilhamlar bırak. Amin.
5 528mucizemmm
S sibellcim
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
Kafiyesizsiir
bcgirl
Amin canim inşaAllahBende okudum canımHepimizin duaları kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?