BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Bu gece kandilin hurmetine hep beraber dua edelim inşallah Allah gönlümuzde olanı hakkımızda hayirli eylesin hayırlı kandiller
Kuzum bende süreler okuyup ismen dua ettim hepimize Rabbim kabul buyursun insaAllah dualarimizi❤

Bende Kafiyesizsiir için okudum Allah kabul etsin inşallah

Kızlar bu grup 2017bde açılmış farkettim de o zamandan bu zamana evlenen var mı acaba

bcgirl kuzum duani paylasir misin

Benim duam şu şekilde :
Allahım sen Begüme hayırlı bir insanın hayatına girmesine ve hayatını artık daha da güzel kılmasını nasip eyle. Hayat eşinin akıllı, çalışkan, güler yüzlü, doğruları söyleyen, sadık, dürüst, kendi ayakları üzerinde duran, hayata karşı pozitif, Begüm ü her haliyle, iyisiyle kötüsüyle, en zor gününde, en mutlu gününde, her daim yanında olacak hayırlı birini karşısına en yakın zamanda çıkart yarabbim. Başlayan bu mutluluklarını evlilik ile taçlandırmalarını nasip et. Sen kolaylaştır yarabbim. Sen her ikisinin de içlerine birbirleri için güzel ilhamlar bırak. Amin.

Kızlar arkadasimizin niyeti için 100 tane Ya Vedüd Celle Celaluhu esmasini okuyoruz insaAllah

bcgirl duası;

Benim duam şu şekilde :
Allahım sen Begüme hayırlı bir insanın hayatına girmesine ve hayatını artık daha da güzel kılmasını nasip eyle. Hayat eşinin akıllı, çalışkan, güler yüzlü, doğruları söyleyen, sadık, dürüst, kendi ayakları üzerinde duran, hayata karşı pozitif, Begüm ü her haliyle, iyisiyle kötüsüyle, en zor gününde, en mutlu gününde, her daim yanında olacak hayırlı birini karşısına en yakın zamanda çıkart yarabbim. Başlayan bu mutluluklarını evlilik ile taçlandırmalarını nasip et. Sen kolaylaştır yarabbim. Sen her ikisinin de içlerine birbirleri için güzel ilhamlar bırak. Amin.

5 528mucizemmm
S sibellcim
redsonja87
byebyeblackbird
F FairyTale89
Kafiyesizsiir
bcgirl

bcgirl canim okudum senin için Allah gönül muradini nasip etsin InşaAllah ❤

Begüm arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım

Begum arkadasimiz niyetine okudum Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…