- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Biz burada bir iki aydır dua ediyoruz ilk baştan beridir grupta değildik yeni katıldıkKızlar bu grup 2017bde açılmış farkettim de o zamandan bu zamana evlenen var mı acaba
Olur insallah birbirimize destekle okuruzSalavat
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh
MANASI
Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Canlar benim yeni dua için önerim yukarıdaki salavat murat kısmet içinde okunurmus sizin de öneriniz varsa yazın mutlaka Allah dualarimizi kabul eylesin insaAllah
Furkan suresi 74. Ayet de kismet icin okunuyor onu onerebilirimKızlar devam edelim yeni duamizla benim önerim kısa abdest şartı gerektirmeyen az sayıda dualari okumak sayımız az hem zaten önemli olan çok fazla sayıda dua etmekten ziyade az sayida da olsa istikrarla dua etmek aramızda çalışan arkadaşlar da olduğu için en fazla okuyacagimiz sayı 100 olsun diye düşünüyorum sizin de dua onerileriniz varsa lütfen belirtin
bcgirl byebyeblackbird 5 528mucizemmm S sibellcim F FairyTale89 redsonja87
Olur canim onu da okuruz inşaAllahFurkan suresi 74. Ayet de kismet icin okunuyor onu onerebilirim
Begüm için okudum.
Yeni duaya katılırım bende seve seve
Kendi fikrimi söylemek istiyorum tabi çoğunluk ne derse ona uyarım malum zor zamanlardan geçiyoruz dünya olarak içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumlara yönelik bir dua okusak mı acaba ? Bi tur en azından bu şekilde devam edip sonra yine devam edebiliriz az kişi olunca güzel oluyor seri ilerliyoruz birçok duaya amin diyebiliriz hep beraber
Okudum canim
Bence de abdest şartı gerektirmeyen dualar olsa daha iyi olur :)Kızlar devam edelim yeni duamizla benim önerim kısa abdest şartı gerektirmeyen az sayıda dualari okumak sayımız az hem zaten önemli olan çok fazla sayıda dua etmekten ziyade az sayida da olsa istikrarla dua etmek aramızda çalışan arkadaşlar da olduğu için en fazla okuyacagimiz sayı 100 olsun diye düşünüyorum sizin de dua onerileriniz varsa lütfen belirtin
bcgirl byebyeblackbird 5 528mucizemmm S sibellcim F FairyTale89 redsonja87
Anladım canım Allah hakkımızdan hayırlısını nasip etsinBiz burada bir iki aydır dua ediyoruz ilk baştan beridir grupta değildik yeni katıldık
Amin insaAllahAnladım canım Allah hakkımızdan hayırlısını nasip etsin
Arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımYeni duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavat in Faziletlerinden biri Kismet için de okunuyormus dua sahibi arkadaşımız için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
redsonja87 arkadaşımızın duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.
redsonja87
Kafiyesizsiir
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
5 528mucizemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?