- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Yeni duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavat in Faziletlerinden biri Kismet için de okunuyormus dua sahibi arkadaşımız için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
redsonja87 arkadaşımızın duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.
redsonja87
Kafiyesizsiir
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@Tospaagtd
T trnkzbr tamam canim yukarıdaki duayiYeni duamiz;
Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.
Yukaridaki Salavat in Faziletlerinden biri Kismet için de okunuyormus dua sahibi arkadaşımız için kisi başı herkes 100 tane okuyacak
redsonja87 arkadaşımızın duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.
redsonja87
Kafiyesizsiir
byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@Tospaagtd
Amin canim ❤
Canım benim, çok teşekkür ederim, amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinredsonja87 senin niyetine ismen duani edip okudum canim okuduktan sonra da ismen dua ettim Rabbim gönlüne göre versin çok şükür her sey içime sindi iyi ki karşıma çıktın demeyi nasip etsin Amin
Tamm canım okurum arkadaşın tam olarak ismi ne
Tamm canım okurum arkadaşın tam olarak ismi ne
Amin insaAllah Allah razi olsun ❤Hayırlı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin
İsmimi özelden atıyorumTamm canım okurum arkadaşın tam olarak ismi ne
Kızlarredsonja87 arkadasimiz icin okuyanlar byebyeblackbird arkadasimiza geçebilir redsonja87 arkadaşımızın duası için okumada son gün yarın sabah byebyeblackbird arkadaşımız için okumada son gün çarşamba sabahı
Duamiz;
byebyeblackbird Gamze
Allah'ım Gamze'ye sevip sevileceği bir evlilik, çok iyi anlaşıp sohbet edebileceği, merhametli, iyi huylu, hayırlı bir eş nasip et. Amin.
redsonja87
byebyeblackbird
Kafiyesizsiir
F FairyTale89
bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt
T trnkzbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?