BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

humanbeings canim siteye girince duani paylasir misin ☺

İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.

Kızlar yeni duamiz Furkan suresi 74.ayeti kişi başı herkes dua sahibi için aşağıdaki ayeti 21 tane okuyacak

Furkan süresi 74 ncü Âyet-i Kerim;

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
“Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).”

“Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Abdest şartı vardır mazeretli kişiler daha sonra okuyacak

süre bir gündür

liste alıma kapalıdır

humanbeings Yeter duası;
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.

Aventuss
S sibellcim
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir
love_story
byebyeblackbird

Yeter icin okudum Allah kabul etsin Kafiyesizsiir

Kendim için okudum. Allah gönlümüzden geçenin en hayırlısını versin inşallah. Her zaman hayırlısını istiyorum ama arada bir bu durum çok içimi sıkıyor, gönlüme göre birini bulmak çok zor ve imkansızmış gibi sanki. Sanki kaderimde evlenmek yokmuş, herkes gönlüne göre birini bulmuş da bir tek ben yalnız kalmışım gibi.. Allah gönlümüze de ferahlık versin inşallah.

Aminnnnn
Zaman zaman hepimiz aynı yanılgıya düşüyoruzdur bence .. insan bir şeyi çok isteyip bir türlü ulaşamayınca acabalar çoğalıyor neyseki umut hep var öyle değil mi biliyoruz ki bizi yaratan Allah bize de en hayırlı kapıyı açıcaktır inş.

Yalniz degilsin Bu duyguları bende çok yaşıyorum.... Allah hepimizin gönlüne göre versin dua etmeye devam edelim biz Allah büyük

Kızlar byebyeblackbird arkadasimiz siteye giriş yapmamış zaten yeni dua grubuna katılırım diye de siteye girip görmediği için de bildirim yapmamıştı ☺ Aventuss S sibellcim redsonja87 kizlar sizin duaniz bitti o yüzden Allah kabul etsin ☺ byebyeblackbird arkadaşımızın sırası gelince duasını paylasirim okumak isteyen okur insaAllah

Kızlar yeni duamiz Furkan suresi 74.ayeti kişi başı herkes dua sahibi için aşağıdaki ayeti 21 tane okuyacak

Furkan süresi 74 ncü Âyet-i Kerim;

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
“Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).”

“Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Abdest şartı vardır mazeretli kişiler daha sonra okuyacak

süre bir gündür

liste alıma kapalıdır

Kafiyesizsiir ismim Mine
Canlar bana Allahım Minenin gönlünden geçirdiği gibi kriterleri huyu olan biriyle evlenmesini nasip eyle diye dua edebilirsiniz Allah razı olsun

Aventuss
S sibellcim
redsonja87
humanbeings
Kafiyesizsiir
love_story
byebyeblackbird

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…