BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Son kişidesiniz yeniden başlarsanız ve abdest şartı olmazsa beni yeniden ekleyin unutmayın canlar

Bende aşırı karamsarlığa düşerdim ettiğim dualar neden kabul olmuyor derdim sürekli
Taaa ki alttaki videoyu izledim bir gün tesadüfen karşıma çıktı.yasak mı bilgim yok ama paylaşmak istedim.özet olarak önemli olan “duada süreklilik”.
veee nasıl güzel bir duygu ettiğin duanın kabul olduğunu görmek edilen duanın kat kat güzelinin iyisinin nasip olması
Daha bugün yaşadım çünkü uzun zamandır olmasını istediğim birşey için her gün dua ediyodum ve beklediğimden çok daha kısa sürede kabulünü yaşadım çok şükür ve üzerine konuşmalarını okuyunca paylaşmak istedim/Her dualarımızı rabbim kabul etsin inşallah♥

Amin canım insaAllah en güzeli de başkasından dua almak ❤ yeni duamiz abdest şartı olmayan dua olacak kuzum tamam seni de eklerim hoş geldin yeniden ☺Ramazan yaklaşıyor bol bol dua edelim Allah büyük elbet sukur sevinci yasayacagiz insaAllah ❤

Hoşbulduk canım.haklısın hiç tanımadığımız birilerine dua edip onların dualarını almakta çok güzel evet az kaldı Ramazan’a

Okuyacagimiz dua Ya Müyessir Celle Celaluhu Esmasi

Herkes dua sahibi arkadaş için 100 tane Ya Müyessir Celle Celaluhu esmasini okuyacak

Okuma süresi bir gündür

Liste alıma kapalıdır

YA MÜYESSİR” ; Hayırda ve şerde kulunun yolunu kolaylaştıran;
Allah(azze ve celle) Müyessir Adıyla hayırda ve şerde kulunun yolunu Kolaylaştırır.
Aziz ve Celil Olan Allah dinde kolaylık veren;Emirlerini müyesser kılandır.
Allah(azza ve celle) Müyessir Adıyla,mevcut bütün meselelerde kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyendir.Kulun karşısına beklemediğ anlarda ble kolaylık çıkarandır.
Allah(Azze ve celle) Müyessirdir;Dünyanın katlanamayan dertlerine karşı kullarına sabır ve kolaylık sağlar.

love_story Özlem duası;
(Özlem)Ya Rabbi bana kendimi özel hissettirebilecek, aynı dili konuşabileceğim, mutlu,huzurlu ve uyumlu bir yuva kurabileceğim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirebilecek sureti ve siretî güzel olan kulunu özlem kulunun gönlüne yaz ya rabbi! Hakkımda hayır olanı gönlüme razı eyle gönlümdekini de hakkımda benim için hayırlı eyle... amiiiinnnnn

love_story
Kafiyesizsiir
humanbeings
redsonja87
S sibellcim
Aventuss
F FairyTale89

Kızlar bir süre giremeyebilirim buraya. Hepinizinkini topluda okuyabilirim ya da duruma göre ilerleyecegım. Belli değil henüz , haber vereyim dedim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…