Okuyacagimiz dua Ya Müyessir Celle Celaluhu Esmasi
Herkes dua sahibi arkadaş için 100 tane Ya Müyessir Celle Celaluhu esmasini okuyacak
Okuma süresi bir gündür
Liste alıma kapalıdır
YA MÜYESSİR” ; Hayırda ve şerde kulunun yolunu kolaylaştıran;
Allah(azze ve celle) Müyessir Adıyla hayırda ve şerde kulunun yolunu Kolaylaştırır.
Aziz ve Celil Olan Allah dinde kolaylık veren;Emirlerini müyesser kılandır.
Allah(azza ve celle) Müyessir Adıyla,mevcut bütün meselelerde kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyendir.Kulun karşısına beklemediğ anlarda ble kolaylık çıkarandır.
Allah(Azze ve celle) Müyessirdir;Dünyanın katlanamayan dertlerine karşı kullarına sabır ve kolaylık sağlar.
humanbeings
Yeter in duası;
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.
love_story
Kafiyesizsiir
humanbeings
redsonja87
S
sibellcim
Aventuss
F
FairyTale89