BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Okuyacagimiz dua Ya Müyessir Celle Celaluhu Esmasi

Herkes dua sahibi arkadaş için 100 tane Ya Müyessir Celle Celaluhu esmasini okuyacak

Okuma süresi bir gündür

Liste alıma kapalıdır

YA MÜYESSİR” ; Hayırda ve şerde kulunun yolunu kolaylaştıran;
Allah(azze ve celle) Müyessir Adıyla hayırda ve şerde kulunun yolunu Kolaylaştırır.
Aziz ve Celil Olan Allah dinde kolaylık veren;Emirlerini müyesser kılandır.
Allah(azza ve celle) Müyessir Adıyla,mevcut bütün meselelerde kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyendir.Kulun karşısına beklemediğ anlarda ble kolaylık çıkarandır.
Allah(Azze ve celle) Müyessirdir;Dünyanın katlanamayan dertlerine karşı kullarına sabır ve kolaylık sağlar.

Aventuss SELEN duası;
Duam ise :
İsmim Selen.
Hayırlısıyla herşey yoluna girsin , Rabbim kalbımdekini hakkımda hayırlı eylesin ve huzurlu mutlu , Allahın yolunda ilerleyecegım bir yuva nasip etsin Allah. Vedud ismiyle kalplerimizi sevsin ve sevdirsin. Ve Cami ismiyle toparlasın ve nefsimle beni tek bi an bile bırakmasın.
Tüm arkadaslarımada burdaki hayırlı insanlar nasip etsin Rabbim.
Allah hepinizden razı olsun

love_story
Kafiyesizsiir
humanbeings
redsonja87
S sibellcim
Aventuss
F FairyTale89

Selen okudum Allah kabul etsin inşallah

Kendi duam için okudum ben
özelden istemişti fesleğen yazdım yarın yayınlar galiba
Şimdiden amin diyen herkese teşekkürler

Okuyacagimiz dua Ya Müyessir Celle Celaluhu Esmasi

Herkes dua sahibi arkadaş için 100 tane Ya Müyessir Celle Celaluhu esmasini okuyacak

Okuma süresi bir gündür

Liste alıma kapalıdır

YA MÜYESSİR” ; Hayırda ve şerde kulunun yolunu kolaylaştıran;
Allah(azze ve celle) Müyessir Adıyla hayırda ve şerde kulunun yolunu Kolaylaştırır.
Aziz ve Celil Olan Allah dinde kolaylık veren;Emirlerini müyesser kılandır.
Allah(azza ve celle) Müyessir Adıyla,mevcut bütün meselelerde kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyendir.Kulun karşısına beklemediğ anlarda ble kolaylık çıkarandır.
Allah(Azze ve celle) Müyessirdir;Dünyanın katlanamayan dertlerine karşı kullarına sabır ve kolaylık sağlar.

F FairyTale89 Sibel duası;
Adım Sibel
Rabbim Sibel’in karşısına tez zamanda hayırlı imanlı içinde Allah korkusu olan vicdanlı merhametli onu sevecek sayacak ailesini kendi ailesi gibi sevip sayacak onunla sadece geleceğe bakacak dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek bir eş nasip et.Hayırlı biriyle hayırlı bir evlilik yapıp annelik duygusunu yaşamayı hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et Allahım Aminnnn diyen arkadaşlarımın da karşısına istedikleri gibi hayırlı bir kısmet çıkar Rabbim
amin

love_story
Kafiyesizsiir
humanbeings
redsonja87
S sibellcim
Aventuss
F FairyTale89

Kızlar Ramazan geliyor biliyorsunuz. Ramazan ayı için aslında Tefriciye mi okusak ne dersiniz? Şu an 7 kişiyiz. Sayımız gayet iyi bence. Kişi başına hemen hemen 634 tane tefriciye düşüyor. Her gün 200 tane okusak, bir kişinin duası 3 günde bitmiş olur. ramazan sonunda hepimizin duası bitmiş olur inşallah Zaten evde geçireceğiz bu Ramazanı hem dua okurken vaktimiz de hızlı geçiyor. Çok tesirli bir duadır. Kafiyesizsiir arkadaşımızın daha önce de Tefriciye grubu vardı, o okuma tertibini de biliyor yazar buraya da, yardımcı olur bize. Tabii başka fikirleriniz varsa ya da bu şekilde devam edelim derseniz o da olur. Hadi fikirlerimizi paylaşalım
Kafiyesizsiir
love_story
S sibellcim
F FairyTale89
Aventuss
humanbeings

Evet tefriciye okuyabiliriz hem 4444 tane okumak tek başına hiçte kolay olmuyor toplu bir şekilde okumuş oluruz .Arkadaşlar da kabul ederlerse ben isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…