- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Canım güzel dusunmussun ama ben devam edemeyeceğim k.bakmayinKızlar Ramazan geliyor biliyorsunuz. Ramazan ayı için aslında Tefriciye mi okusak ne dersiniz? Şu an 7 kişiyiz. Sayımız gayet iyi bence. Kişi başına hemen hemen 634 tane tefriciye düşüyor. Her gün 200 tane okusak, bir kişinin duası 3 günde bitmiş olur. ramazan sonunda hepimizin duası bitmiş olur inşallahZaten evde geçireceğiz bu Ramazanı hem dua okurken vaktimiz de hızlı geçiyor. Çok tesirli bir duadır. Kafiyesizsiir arkadaşımızın daha önce de Tefriciye grubu vardı, o okuma tertibini de biliyor yazar buraya da, yardımcı olur bize. Tabii başka fikirleriniz varsa ya da bu şekilde devam edelim derseniz o da olur. Hadi fikirlerimizi paylaşalım☺
Kafiyesizsiir
love_story
S sibellcim
F FairyTale89
Aventuss
humanbeings
Sensiz olmaz tatlım, o halde bu şekilde çabuk okunup biten esmalara dualara devam edelim biz deCanım güzel dusunmussun ama ben devam edemeyeceğim k.bakmayiniki dua grubum kaldı onlarda bu hafta bitecek sonrasında yaklaşan sinavima odaklanip çalışacağım
Allah dualarimizi kabul eylesin insaAllah ❤
Sensiz olmaz tatlım, o halde bu şekilde çabuk okunup biten esmalara dualara devam edelim biz de
Hangi dua olursa su an evde oldugum için ben katilirim amaCanım güzel dusunmussun ama ben devam edemeyeceğim k.bakmayiniki dua grubum kaldı onlarda bu hafta bitecek sonrasında yaklaşan sinavima odaklanip çalışacağım
Allah dualarimizi kabul eylesin insaAllah ❤
Helal olsun sagol emeklerin icin insallah hepizin gönlüne gore olur her sey senin de yolun acik olsun hakkini helal etKızlar listemiz bitti Allah hepimizin gönlüne göre versin insaAllah ❤ ben devam edemeyeceğim hakkınızı helal edin hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur insaAllah❤
Canım benim, sen de hakkını helal et. Bir sürü gruba koşturdun tüm pozitifliğin ve naifliğin ile. Bizim okuyamadığımız yerlerde hep yetiştin yerimize okudun. Allah razı olsun, ismen de dua edeceğim sana. En kısa zamanda tekrar bekliyoruz seniKızlar listemiz bitti Allah hepimizin gönlüne göre versin insaAllah ❤ ben devam edemeyeceğim hakkınızı helal edin hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur insaAllah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?