BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Canım güzel dusunmussun ama ben devam edemeyeceğim k.bakmayin iki dua grubum kaldı onlarda bu hafta bitecek sonrasında yaklaşan sinavima odaklanip çalışacağım
Allah dualarimizi kabul eylesin insaAllah ❤

Canım güzel dusunmussun ama ben devam edemeyeceğim k.bakmayin iki dua grubum kaldı onlarda bu hafta bitecek sonrasında yaklaşan sinavima odaklanip çalışacağım
Sensiz olmaz tatlım, o halde bu şekilde çabuk okunup biten esmalara dualara devam edelim biz de

Hangi dua olursa su an evde oldugum için ben katilirim ama Kafiyesizsiir cabuk biten zikirlerle birlikte devam edelim isterim ben de

Bir sonraki duada beni de katar mısınız kim ilgileniyor bilmiyorum

Kızlar listemiz bitti Allah hepimizin gönlüne göre versin insaAllah ❤ ben devam edemeyeceğim hakkınızı helal edin hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur insaAllah
Helal olsun sagol emeklerin icin insallah hepizin gönlüne gore olur her sey senin de yolun acik olsun hakkini helal et

Kızlar listemiz bitti Allah hepimizin gönlüne göre versin insaAllah ❤ ben devam edemeyeceğim hakkınızı helal edin hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur insaAllah
Canım benim, sen de hakkını helal et. Bir sürü gruba koşturdun tüm pozitifliğin ve naifliğin ile. Bizim okuyamadığımız yerlerde hep yetiştin yerimize okudun. Allah razı olsun, ismen de dua edeceğim sana. En kısa zamanda tekrar bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…