- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.508
- 333
Ben de devam etmek isterimBen uyarım sizler istersenizz
Ben takip edemem malesefO zaman F FairyTale89 arkadasimiz bilgi vermedi o da katilirsa yeni arkadasla beraber 6 kisi oluyoruz yeni bir liste yapip baslayabiliriz takip edebilecek var mi ben yeni uye oldugum icin pek bilmiyorum F FairyTale89Aventuss love_story humanbeings Bizguzellikkk
Tamam canım olur Salavat ı Fatih okuyalım mı ne dersiniz . Faydalarına bakabilirsinizAventuss love_story Bizguzellikkk S sibellcim 5 kişiyiz o zaman toplamda. Kızlar ben de daha önce hiç yapmadım ama elimden geldiğince takip edebilirim sizin de yardımınızla ☺
Bence olurTamam canım olur Salavat ı Fatih okuyalım mı ne dersiniz . Faydalarına bakabilirsiniz
Yorulduğun sıkıldığın zaman biz yapariz donusumlu olur belkiAventuss love_story Bizguzellikkk S sibellcim 5 kişiyiz o zaman toplamda. Kızlar ben de daha önce hiç yapmadım ama elimden geldiğince takip edebilirim sizin de yardımınızla
Olur ben okurmAventuss Bizguzellikkk S sibellcim love_story
Kızlar yeni duamız Salavat-ı Fatih. Biraz araştırdım. Herhangi bir iş için 1000 kere ‘Ya Latif’ çekip 100 kere Salavat-ı Fatih okunursa o iş için kapılar açılırmış. Hepimiz 20 kere okusak 100’e tamamlarız. O gün kimin niyetine okuyorsak, o kişi duayı okumadan önce 1000 kere ‘Ya Latif’ okusun.
Okunuşu; ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHI LİMA UĞLİKA VEL HATİMİ Lİ MA SEBEKA VEN NASIRIL HAKKI BİL HAKKI VEL HADİ İLA SIRATIKEL MÜSTEKIYMİ SALLELLAHÜ ALEYHİ VE ALA ALİHİ VE ASHABİHİ HAKKA KADRİHİ VE MİKDARİHİL AZİYM.
Manası ; Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun aline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
Eğer hepinize uygunsaAventuss ismini ve duanı paylaşır mısın canım?
Hangi sekilde yapilacak netlestirelimSüper oldu bu. Canım o zaman bir kişiye 20 Salavatı Fatih ve 200 Ya Latif okuyacagız. Oda o sekilde 1000 e tamamlanmıs olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?